Бременни и майки от проблемното 2009

• 63 216
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 215
Ели честита ви втора месечинка. Да е жива и здрава ида стане голяма и хубава като мама и тати.

Минди много сладки дрешки, аз така и не се осмелих...

Жабче, супер е всичко. Нали знаеш, ако не е на 17.03 и на 22.03 има свободна дата. А сестра ми и вуйчо са на 18.03

Е, хубава темичка се е заформила, дано скоро с Маринекс се присъединим.

# 1 216
  • Видин
Жабче, невероятна локвичка сте им приготвили Heart Eyes Със здраве да си я ползват  Hug

# 1 217
Жабче , стопли ми се сърцето като я видях тази кошарка , желая ти да са много здрави и послушни бебетата вътре в нея  Hug Heart Eyes

Ники , мила , ще купуваш скоро  и ти дрешки имам добро предчувствие за теб  Heart Eyes Hug

Роуз хахахаха , паднах да се смея като си представих изсухлените ританки които си описала на твоя сладур  Heart Eyes Heart Eyes Предполагам че ще има дрешки които няма да бъдат облечено , но толкова дълго чакам този момент да пазарувам за своето си детенце , че сега не мога да се спра  Crazy А за снимките на малкия с дрешките обещавам  Hug

Зъбче болната ми тема , аз също съм си харесала най-много Конкорд-а , но в момента няма никъде налични тъй като сменят цветовете , а същевременно нямат и внос все още , звънях по всички градове , даже и в Стара Загора , но уви не успях да намеря пълния комплект ,а  тук в Бургас има само летния вариянт без кош за новородено  Tired Абц-то е много добър избор , една приятелка има такава количка и от нея знам че са супер  Peace

# 1 218
Знам, че е така Минди  Heart Eyes
Да не помислиш, че се опитвам да огранича покупките  Mr. Green
Просто после ще има да качваш доста снимки с манекена  Joy

Най-сигурна работа при моя пумпал играеха чорапогащниците, докато не реши че е много интересно да си вири краката и да си дърпа чорапогащника откъм краката, нооооо въпреки усилията и разтягането поне оставаше на него, и не можеше да го събуе Simple Smile
Ето снимков материал на летен къс гащеризон с чорапогащник ноември месец  Mr. Green

# 1 219
Роузи , супер е малкия юнак , идеален тоалет си му спретнала  Hug Heart Eyes

Сега се сетих мъжо какво ми каза преди няколко дена , Ех ако беше момиченце какво обличане на тоалети щехе да падне ... а аз му отвърнах ; Ти какво си мислиш че като е момченце няма да се преобличаме и да се киприм ли ?  Mr. Green

# 1 220
  • Стара Загора
Добро утро,
Минди имаш време за количката ,нали юни ще раждаш.Между другото в Ст.ЗАгора магазина в който си званяла го държи моя приятелка,така че ако има нещо пиши на ЛС
А за дрешките и аз бях така,такъв мерак ме гонеше,че още в 6 месец почнах да правя поръчки в Ларедут Laughing

# 1 221
Роузи , супер е малкия юнак , идеален тоалет си му спретнала  Hug Heart Eyes

Сега се сетих мъжо какво ми каза преди няколко дена , Ех ако беше момиченце какво обличане на тоалети щехе да падне ... а аз му отвърнах ; Ти какво си мислиш че като е момченце няма да се преобличаме и да се киприм ли ?  Mr. Green
Точно  Laughing Само ще спестявате за грим , панделки и шнолки  hahaha
Извинявам се за спама   bouquet

# 1 222
Зъбче , секциото ми отива за средата на май  Rolling Eyes и тук в Бургас ни казаха че ако искаме някоя от тези колички трябва сега да ги поръчаме за да дойдат тогава . Аз по тел. разговарях с едно много отзивчиво момиче от Стара загора , като питах за Конкорд , може да е била и твоята приятелка .  Peace

Роузи , да не се бях сещала Wink  Mr. Green

# 1 223
  • София/Варна
Да се включа и аз дрешките - и аз си го докарвам Ого повече и от мома, но в началото избягвах. За малките бебета най-ужасното изживяване е преобличането. Затова поне първите 3 месеца се въздържах да си начеша крастата. След това беше по-склонен да бъде преобличан по 4-5 пъти на ден Simple Smile.
Иначе Ого вече си е изградил вкус за дрехите и има страхотни претенции -  носи само ризи, с жилетки и дънки като излиза навън.

# 1 224
ВклЮчвам се и аз за дрешките. Аз старателно бях закупила дрешки с размер 1, 3 и 6 месеца, слава Богу, стигна ми акълът да не взимам с размер новородено. Оказа се едро бебе, 3820 гр и 51 см, дрешките 1 месец ги сложихме по веднъж, максимум 2 пъти и това беше. Размер 3 месеца оцеляха цял месец да се носят и в момента почваме да излизаме от дрешките 6 месеца  Mr. Green Хем звярът определено да не расте със същите темпове  Mr. Green Така че моят съвет е да се вземат пижамки и бодита започващи от размер 3 месеца, а вече други джаджи като дънки и панталонки от 6 месеца. Така или иначе докато са съвсем малки няма да ги тормозите с преобличания. За мен в началото най-удобни бяха бодитата с прихлупване, да не се навличат през главата. Сега обаче предпочитам тези през главата (откакто момъкът порастна), че не се получават 2 слоя иначе нашият почваше да се претопля  Mr. Green

# 1 225
  • Варна
В този дух ето снимка и на локвичката, която сме приготвили за малките: http://media.snimka.bg/2375/011006248-big.jpg
Малко е ранко, но бъдещият татко имаше голям мерак да я наредим, а сега не ми се разваля. Харесва ми да си я гледам.  Blush
Жабочке, напълни ми очите  Heart Eyes. Не си я разваляй, аз така гледах кошарата дълго време. Само мятай отгоре някакво чаршафче да не се праши и да трябва да переш пак.

За дрешките само да спомена - внимавайте с готовите комплекти за изписване, ако чакате едро бебе. На моето успях да му ги облека и 2 седмици по-късно ги прибрах. Някои неща от комплекта изобщо останаха неносени. Та по-добре си купете отделни по-големи неща, които да комбинирате в комплектче. И ви съветвам да купувате повече долни дрешки тип боди, т.е. да се закопчават между краката. Че иначе ще се борите все с гол разпасан кръст  Mr. Green.

# 1 226
Минди, страхотни нещица си накупила, сигурно вече имаш и специален скрин или гардероб за беб4о, че те нямат прибиране  Laughing
Жабче локвичката е великолепна, така се разнежих  Hug
Black_rose от всякъде ми казват това да не купувам много неща, защото ще има и подаръци. Явно трябва както казваш да има баланс, да не се купува по много. Аз имам списък с всичко нужно за бебиии и ще го следвам!
Иначе онзи ден направих първата си покупка за малкия човек  Embarassed беше много спонтанна и непланирана, но много ми харесаха цветовете и въобщее, ето я: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11086850#  Като цяло май е доста момичешка, ама ще видим  Embarassed ....

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 11:42 от Dendy

# 1 227
  • Враца
Момичета, да ви помоля да пуснете нова тема, че тази е станала огромна.
Дайте линк към новата тук, аз след това ще я заключа.
Благодаря

# 1 228
  • вече Пловдив
Жабче,страхотна "локвичка" - направо я "изядох" с очи! Grinning Mr. Green
Минди, и твоите покупки са страхотни!
Аз още някак си се притеснявам да купувам, макар че вече съм в 8-я месец. Но тъкмо снощи с таткото направихме план от къде ще подхващаме покупките  hahaha За сега и аз смятам да почнем от кошарка, ваничка и др. най-необходими неща, а за дрешки - само няколко комплектчета. baby_neutral

# 1 229
Cho_ko, гледай от сега, защото ако си оставиш малко време за мислене ще ти се завие свят.Аз гледам вече от 3-4 месеца, смених 100 модела и още не съм се спряла на нищо Joy Още не съм открила това което търся в 1 количка, трябват ми поне 5 Crazy
Аз да си призная съм си харесала, но тя няма опции за близнаци. наличните в Б-я колички за близнаци хич не ми допадат - ако избера някоя от тях ще епо-скоро компромис.... Тъкмо намерих КОЛИЧКАТА и 2 дена по-късно се появи съквартиранта.... но това е най-важното и хубавото....за количка ако трябва от чужбина ще избирам.Въпреки, че тайничко се надявам, че до Август могат и да направят STOKKE за близнаци ....

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 12:44 от Cho_ko

Общи условия

Активация на акаунт