Бременни и майки от проблемното 2009

• 63 108
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 110
Ох момичета всеки с дерта си, аз се притеснявам че не рита, вие че много ви ритали ....  Mr. Green

# 1 111
  • Стара Загора
Синът ми като цяло беше мързелив /като майка си Mr. Green/ само се местеше и показваше задник. Не ме риташе...спях като пън през ноща, че и през деня. Почти не ходех и той спеше постоянно.

# 1 112
Дени, спокойно бе. Няма да минеш метър Mr. Green
Аманитке, люшкай го разхождайки се...щом се кротва Rolling Eyes
И аз имам такива неволи като съм легнала вечер. При мен обаче проблема е че всичко се случва в дясната час на корема, възможно ли е да се местят и двамата там? Направо ми хлътва от ляво и си личи, че е празно Embarassed Иначе чак отстранина корема ми достигат движенията им и се чудех как чак там Embarassed

# 1 113
Денди , още малко и ти ще се жалваш че не ти оставя мира от ритничета  Hug

Кас , според мен си е възможно , и при мен се случва от едната страна корема ми да е изпъкнал , а от другата да е хлътнал понякога . Вие ходихте ли до Варна за да уточните дата за секцио или още е рано. Така като гледам може и да се засечем във Варна  Wink

# 1 114
Минди, ние ходим на преглед веднъж месечно там. Пада се идната седмица в съботата вероятно да ходим. Реших преди да съм влязла в 30-тата седмица нищо да не уточнявам Rolling Eyes Ти там ли ще раждаш?

Дени, препоръчай ми някого за 3 или 4 D. Искаше ни се като ходим другата седмица във Варна да си направим и едни такъв подарък.

# 1 115
Минди, ние ходим на преглед веднъж месечно там. Пада се идната седмица в съботата вероятно да ходим. Реших преди да съм влязла в 30-тата седмица нищо да не уточнявам Rolling Eyes Ти там ли ще раждаш?

Да , в началото на месеца отидохме на преглед в Майчин дом да се видим с докторката и тя ме иска в 36 г.с. което се пада края на април пак на преглед и тогава ще назначим дата на секциото ,което по всяка вероятност ще е средата на май , живот и здраве  Praynig
А за 3Д или 4Д една приятелка ходи при някакъв мъж , който бил доста добър , но за фамилията дано Денди да поогне , че имена хич не помня  Embarassed

# 1 116
Ще се поразминем Grinning Аз съм в АГ-то, ап и все се надявам да остискам до първата демица на юни Laughing

# 1 117
Кас ами какво да ти кажа, аз самата нямам фаворит  Confused
За себе си незнам дали въобще ще ходя някъде, то има време де ама за сега се колебая. Чувам, че са доволни от Яков - МД; Давидков онзи ден ми казаха, че взимал 300лв за тризнаци, за близнаци сигурно ще е по-малко, но... Балев също се занимава с ФМ, и 3Д...
Какво да ти кажа, пусни търсачката и избери някой от тримата, лично аз клоня към Яков.

За Давидков има цяла тема в Зачатие, бая пикантна, ако искаш да ти я пусна?
Всъщност ето я, ако ти се чете  Laughing http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=33316.0

# 1 118
300  Shocked Значи за близнаци 200  Shocked
В Бургас 3 D-то e 60 лв мисля Confused
Всъщност ние не на фетална, а просто от ония прегледи за удоволствие на родителите. Ама то май няма значение...

# 1 119
Балев има ли 4Д?

# 1 120

Не го знам кво има кво няма, дано не ми се налага да ходя при него, че нали уж бил добър диагностик  Confused
Лично аз разлика между 3Д и 4Д не правя  Laughing

# 1 121
Dendi спокойно бе мила, аz ротници официално усетих в 19 г.с. Има време  Grinning

# 1 122
Ааааа Кас , за този Давидков говорех , моя приятелка ходи при него , но преди година , взе и 80 лв. мисля и каза че той бил точно такъв , правел шоу за пред родителите  Peace
Верно ще се поразминем с раждането , нищо , после в БУргас в морската ще правим разходки Wink

# 1 123
Минди Hug
Дали за това ми говориш, че да грабвам телефона да запазвам час  Embarassed
http://www.drmariodavidkov.com/

# 1 124
Кас , Сега питах моята приятелка за да съм сигурна , при Давидков е ходила , само че цената била 100 лв. за едно бебче , незнам за близнаци колко е  Crazy Пратих и сайта каза че за същия доктор става въпрос  Peace

Общи условия

Активация на акаунт