Новата година дойде! През АПРИЛ да гушнем бебчетата малки!

• 17 329
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Жабче Честит Рожден Ден!!!
Присъединявам се към пожеланието на Реа /много е сладко/ Добавям пожелание за здраве и много обич, късмет и спокойни дни до раждането на малките жабчета, а след това безкрайно щастие!

Надявам се проблема със стойноста на левкоцититет да се окаже лабораторна грешка!  Praynig
 Наистина страшен лекар си намерила!   bouquet

Реа дано тези 5 дни се изнижат бързо и всичко е наред с вас! Ще те очакваме само с хубави новини! Погали коремката от нас!  Heart Eyes Hug
  dream-wish, qnika радвам се, че наминавате и всичко е наред с вас/пу, пу,пу/
 рони, честити розови гащи  Heart Eyes

Вчера очаквах новини от Abrikotin и Бен78 Дано всичко е наред с тях!  Praynig Hug

Олче, и аз вчера прочетох тази статия, само ,че в темата за подкрепа на естественото раждане. Там е с по едри букви и по-лесно се чете, ето линк - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=338041.855  Ако някой се интересува, пост-а е от didunski

Друго, което мога да предложа на всички желаещи са файлове с лекции на 9 месеца. Едно от момичетата от Мартенската тема- зелено човече, предложи да ги прати на всеки заинтересуван! Вече ми ги изпрати, ако искате и пишете ЛС с е-майл /това е нейно предложение/ Мога и аз да ги препратя.

При нас вали снежец и е доста студено, а така се надявах днес да поизлза поне до училището на Алекс. Страх лозе пази обаче, от както  паднах по стълбите в Бургас ме е обхванала някаква психоза явно  Crazy

Спокоен и усмихнат ден на всички бебести коремки! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 09:02 от Мария_

# 166
Честит Рожден ден, Жабче!
Много здраве, любов и късмет!
Леко и навременно раждане!
Много здрави и послушни жабчета!

Честит имен ден и на всички именници!

Аз снощи след първия работен ден се прибрах с ужасно главоболие и високо кръвно. Не бях вдигала може би 2 месеца. Не смеех да се похваля Embarassed Сутринта също имах кръвно, не беше паднало от хапчето Sad Сега на работа съм си взела л-вата и апарата за кръвно.

# 167
  • Бургас
Enigma, и аз бодувам почти всяка нощ, но хич не ми е удобно да седя пред компютъра... ех, как ми се ще да бях с лаптоп щях да си ровичкам непрекъснато, без това се чудя какво да правя по цял ден/нощ в леглото...
Жабче, Честит Рожден Ден!!! Дано тази година в живота ти бъде късметлийска и да ти донесе много много усмивки покрай бебочетата  Hug  bouquet
Честит Рожден Ден и на другите две маминки на патерички!!! Бъдете спокойни и здрави, дано тумбачетата са послушни и излязат точно когато си им е време  Hug  bouquet
Аз през уикенда като се почувствах малко по-добре, не се сдържах и излязох малко навън да се разходя в снега, съвсем за кратко, но да хвана малко въздух и да се порадвам и аз на снега... после си поошетах вкъщи и ... вечерта в неделя пак с болки... страх ме беше да стана... пу пу, размина се, ама повече такива самоволия явно не мога да си позволявам... Confused
Ходих вчера на лекар да видим как да продължавам с лечението и док ми каза, че е рано да намаляваме магнерота и да продължавам да си го пия 3 по 2, след 10тина дни, ЖЗ, дано са се поуспокоили нещата и може да ги намалим. За хемоглобина незнам дали ви казах пия Малтофер Фол, казаха ми, че да има ефект поне 20 дни трябва да се пие, и аз като Жабче се тъпча все с някакви храни пълни със желязо...
Пазете се много, че на този сняг си е опасно ходенето  Hug
Много благодаря за подрепата... така някак ми се стопля душичката.... като сме в един кюп всичките  Hug Hug Hug
При мен освен кръвта в носа, която я имам вече месец-два, вече ми се случи и от венеца да тече... както си хапвах ябълка онази вечер и я гледам обагрена... постреснах се в 1вия момент, но съм чела, че е от честосрещаните оплаквания, та... пия витамин С и продължавам нататък   Praynig
Хубав ден мами   bouquet
А да: Честит Имен Ден на празнуващите!!! Много здраве и късмет Simple Smile

# 168
Жабче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Ще ти пожелая стандартните неща като здраве, щастие и късмет, но най-важното в момента е малките бебчета, които са в теб да се родят живи и здрави.

Рони, Ани4ка направо ме разбихте. Аз също съм фен на Metallica, но като си пусна диска в колата, мъжът ми само мърмори. Предполагам, че ако се поръча от сайта заедно с доставката ще излезе доста скъпо.И аз си мислих за някаква щампа.
Io-io спомена, че в магазина близо до тях има такива нещича за метал фенове. Дали може да провери за Metallica артикули за бебчовци.
qnika радвам се, че се държиш и всичко е малко по-добре при теб. Наистина пиши по ред, два, за да ни успокоиш. Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.

# 169
  • Бургас
very nice , стискам палци кръвното бързичко да ти се нормализира... и наистина като вземем да се похвалим и то става едно...  Hug Hug

# 170
  • София
Жабче честит рожден ден,да си живаи здрава и много щастлива напролет с двете моми в ръце Grinning newsm51 Tada
ben 78 Аз съм с лаптоп действително и ми е удобно да сседя където си искам Mr. Greenжалко,че още не сме си направили среднощна темичка,щеше да е доста посещавана от мен Crazy

# 171
  • Някъде там...
Благодаря, момичета!  Hug

Аз явно от притеснение се сдобих с контракции начесто тази нощ - леки и безболезнени, но много начесто. Пих лекарства и ще лежа днес, дано спрат, че по дно време вече се чудех дали да не стягам торбичката и да тичам в болницата ако продължават така...  Tired

реа1, като си мисля за покупки гоня страховете.  Mr. Green

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 172
  • Бургас
Жабче, стискам палци мила... лежи си, това е много важно, а ако не минават, не рискувай.. обади се на лекаря и направо в болницата, това си е вид спасение все пак   Hug
Мария, аз съм от желаещите за тези лекции... откакто разбрах, че съм бременна все чета какво ли не и около мен са разхвърляни всякакви книжки по въпроса. Давам e-mail: ad/filipova/abv/bg, много ще съм ти благодарна  Hug Видях, че си се сетила за мен...  Hug
Ох, надигам си вече дупето от пред компютъра...   

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 23:27 от ben78

# 173
 newsm51 newsm59 smile3525

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖАБЧЕ!!!

Желая много здраве и радост на теб и твоите жабчици!

# 174
Честит рожден ден Жабче, пожелавам ти прекрасни бебчета на пролет и дом изпълнен с любов и усмивки newsm51

яника, dream-wish радвам се и аз, че наминахте Hug, Дея пиши и ти как си!
Вчера бях на ЖК и бебчето ми се оказа с още една седмица по-малко, по ехографа точно 24г.с, вече изоставам с 2 седмици Sad, дано да навакса сега е 617 грама. Иначе за последните 5 седмици съм качила 3кг и се радвам, че по празниците не съм прекалила.
very nice надявам се бързо да премине кризата с кръвното Hug и на мен вчера като за първи работен ден ми беше напрегнато и нервно, а лекаря ми каза, че всички бременни вчера са били с повишено кръвно налягане.
Питах и за изтръпването на ръцете, много специфично само от палеца до средния пръст и както и очаквах, лекаря каза че е от бременността и ще се оправя като родя Tired
Момичета искам да ви питам нещо: Като вървя или гладя или стоя повече време изправена получавам много неприятна болка в ляво на корема, може би някъде там където са яйчниците минава като се свия и питах вчера лекаря си за нея, той ми изписа така малко набързо Papaverin и Magnerich 3 по 1 и се чудя дали да ги вземам Thinking, все пак не ми се получава постоянно, иначе се чувствам добре, моля ви за съвет дали да започна да ги пия?

Поздрави на всички от мен лек и успешен ден Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 10:35 от Nadeto_K

# 175
Жабче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди жива и здрава, много обичана съпруга и щаслива майка, безпроблемна бременности и леко раждане
  bouquet

rea1  мерси за инфото за Марков  Hug

Честит Имен ден на всички които празнуват днес!

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 10:15 от ANI.F

# 176
  • Варна
Жабче, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, щастие и късмет, както и две здрави бебчета най-рано през март!

Питах и за изтръпването на ръцете, много специфично само от палеца до средния пръст и както и очаквах, лекаря каза че е от бременността и ще се оправя като родя Tired

Наде, много е гадно това с изтръпването - предния път ми изтръпна дясната ръка, някъде в началото на 8-мия месец, до края почти нищо не можех да правя с нея, беше като безчувствена. Получава се от прищипване на нерви. Наистина, веднага след раждането се оправи. Peace

# 177
Честит рожден ден жабче
желая ти от все сърце да си много здрава и тази година да получиш това за което си мечтае всяка жена,защото ти го заслужаваш!
яника, dream-wish много се радвам че сте добре,почивайте си и когато можете драсвайте по някои ред ,че да ви се порадваме!
Nadeto_K това опъване и аз го имам ама и от двете страни,дори вчера цял ден ме опъва,особено когато вървя и си стъпя на единия крак!С първата си бременност бях си прищъпила някакъв нерв и постоянно ме опъваше от дясно,целия 9-и месец куцах защото много ме болеше,всичко това се дължи на тежеста,аз май съм на първо място по кг-цели 15 отгоре!Тоя път май ще куцам и с двата крака  Mr. Green Grinning !
ben78 недей да чистиш,остави това на половинката,аз вече го давам доста тежко,като се върне моя от работа и започва в къщи ,но какво да се прави,ще изкарат още някакви си 3 месеца,после ние цял живот им чистим!

# 178
Жабче, честит Рожден Ден и от мен!  Tada Ще се повторя, но ти пожелавам леко доизкарване на бременността, едни сладки доносени бебки с най-страхотните усмивки на света!  Hug

Aila, за среща на Младост - нямаш никакви проблеми. Ще съгласуваме графиците и ще измислим нещо!   bouquet

А само да ви подпитам - знаете, че като пиете желязо, не трябва да приемате мляко и млечни продукти, нали?!? Че на мен единия път бяха пропуснали да ми го споменат. Пък явно не съм имала листовка да прочета самичка...На мен това условие страшно ми тежи.... ooooh!

# 179
Честит Рожден Ден ,Жабче !
Желая ти да си много здрава , много силна и много обичана.С цялото си сърце ти желая леко и безпроблемно раждане и май-сладките мъничета на света!
Весел и усмихнат празник ти желая .
Дано повече нямаш стресове и проблеми .......като знам какво си преживяла - нека всичко остане в миналото.

Честит Имен Ден на всички празнуващи!
Много здраве,щастие,късмет и любов!

Аз довечера съм на ЖК ,ще споделя!
лек и хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт