Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последствията от коластрата и варицелата по време на бременност?
Какви могат да бъдат причините за коремна болка и стягане по време на бременност?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки колички и дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последствията от коластрата и варицелата по време на бременност?
Коластрата е млечен секрет, който може да изтече от гърдите по време на бременност. Това е нормално и не е проблем. Ако изтичането е прекомерно, могат да се използват специални подложки за кърмачки. Важно е да не се опитвате да изцеждате гърдите, тъй като това може да доведе до контракции, което не е желателно. Наличието на коластра не влияе върху способността за кърмене на бебето след раждането. Варицелата, известна още като шарка, обикновено не е опасна за бебето в по-късните седмици на бременността. Рискът е най-висок през първите месеци, когато се формира плодът. В този период бременната жена може да се зарази с варицела, което може да доведе до сериозни усложнения. В по-късни седмици бебето е по-добре защитено от плацентата и варицелата обикновено не се счита за опасна. Въпреки това винаги е препоръчително да се консултирате с лекар, ако имате притеснения.
-
Какви могат да бъдат причините за коремна болка и стягане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки колички и дрехи?
Когато купувате количка, разгледайте различни марки и модели като Quinny Buzz и Chico. Онлайн пазарът може да осигури по-добри цени. За бебешки дрехи изберете 100% памучни артикули от марки като Simona от Zahtex и Vis Vitalis. Онлайн магазините mytoys.de и laredoute.fr предлагат качество и разнообразие.
-
Какви са препоръките за онлайн пазаруване на колички и дрехи за бебета?
-
Какво е мнението на форума за количката Chicco?
...

.такова е положението.на мен ми се наложи веднъж за баща ми да ходя и ни направиха за две стотинки че и чак направление от личен лекар ми искат в 11:30 вечерта
.дано не ти се налага повече.и кажи името на твоята лекарка,че все ги плюем пък те от време на време си вършат работата

Колички на Чико май няма да намеря по магазините, но да питам все пак за мнението ви, понеже много ми хареса тази.
И сега не знам какво да купувам! Вие как ще процедирате в това отношение? Мама е купила някои неща българско производство и каза, че всичко е 100% памук, дори и плюшените и че едни ританки стрували 2 лв ?!. Май ще купува тя за първите 3 месеца, поне за алергии да не се притеснявам.
Чета във форума как звъните на гинеколозите си вечер късно, тук такава възможност няма. Ако е голям проблем - в спешното, ако не - чакаш да отвори кабинетът. Ама как да разбера дали е голям проблем?! Така се бях притеснила миналата събота с подуването и не знаех какво да правя и кой да питам. Накрая мъжът ми звънна на един лекар, с който играе тенис и той ме поуспокои. За раждането също много се притеснявам и ми се иска да имам възможност да се уговоря с някой лекар, както се прави в БГ.
Тежи ли ви, уморявате ли се... Помагат ли ви.
!

Та сега ще се започва едно трескаво избиране на цветове и идеи