Новата година дойде! През АПРИЛ да гушнем бебчетата малки!

• 17 326
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте милички!!!

Жабче Честит Рожден Ден!!!   bigdance2 newsm59  ura Пожелавам ти цялото щастие на земята да ти се стовари на главата!!    love001

Аз пак цяла нощ не можах да спя, имам една странна болка под дясната гърда (по-точно е като че ли нещо ми се е опряло там и не ми дава възможност да мърдам, а на моменти и да дишам) и единствената удобна поза за сън е на лявата страна, но се схващам цялата. Трябва обаче да почакам до 20-ти когато съм на ЖК за да видим какво може да е. За килограмите съм + 7кг, а относно пазаруването все още се въздържам, защото града ни е малък и нямам голям избор, но другия месец като слизаме към Пловдив ще се поразходим из магазините. Може ли някоя мама да ми препоръча хубав магазин в Пловдив?

За малко да забравя : Честит имен ден на всички именници!!! Да са живи и здрави и винаги усмихнати!!!  Tada

# 181
Жебче, честити рожден ден  newsm59 newsm67  Gift  party023 Желая ти да си най-вече здрава, безкрайно обичана и усмивката никога да не пада от лицето ти!!!! И през април едно здраво и красиво бебенце!!!!!!!

Мария, бих те помолила и на мен да изпратиш лекциите! Предварително благодаря!   bouquet(emanuela88@abv.bg)

# 182
Жабче, Честит рожден ден и от мен!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Бъди много здрава и щастлива майка!!!По-малко тревоги и много, много повече усмивки!!! Hug

Момичета, и аз нещо страдам от всякакви болежки, аз също имам странна болка, само че под лявата гърда!!!Гърба и опашната кост страшно ме болят, не мога почти да вървя, седя, нито да се обръщам в легнало положение, май мога само да лежа без да мърдам, и то само на една страна! Tired
Обаче, това с лежането ще стане само ЖЗ в края на месеца!Момичета, стискайте ми палци да се справя навреме с дипломната работа, много ме е страх, че не остана време, а аз имам още работа..... Sad
Вчера вечерта бяхме на заведение да хапнем, ама аз бях умряла от глад, а бебка милата беше пощуряла, такова ритане, скачане и въртене не беше ме сполетявало досега, ама корема ми направо скачаше из цялото заведение!Голяма веселба, после като хапнах и настана мир и успокоение.....такава ми е сладуранка.... Heart Eyes
Ей, и аз щях да забравя: Честит празник на всички именници!Бъдете живи и здрави!!! bouquet

# 183
Цитат на: emanuela88

Мария, бих те помолила и на мен да изпратиш лекциите! Предварително благодаря!   bouquet(emanuela88@abv.bg)
[/quote

Мога ли и аз да помоля за лекциите .....предварително благодаря!

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 11:33 от magdalena.savova

# 184
  • Там където има любов
Жабче честит рожден ден. И аз ти желая всичко да мине по мед и масло и то навреме и никога да не губиш позитивизма си.  Момичетата да са живи и здрави и да те слушат много  Hug  bouquet
Шоколина и на теб чрд на патерица здраве, любов и леко раждане  Hug  bouquet

Момичета аз вече съм си в къщи. Моят хубосник го изписаха от яслата и три месеца ще се гледаме в къщи. А пък аз така съм отвикнала че сега ще се сбъркам. Пък колко е студено  Close  . Е ще се гледаме  Grinning
Аз също съм с много контракции като само 30% са болезнени но за сметка на това са почти през целият ден  Sad Започнах хапчета да видим какво ще става. Много ще е интересно ако се случи нещо и да трябва да влизам в болница кой ще ми гледа детето ( ще трябва да си идва с мене  Laughing ) Този път се надявам да не се стигне до там. Тези дни ще гледам да отида на лекар та ще разбера как са нещата  Grinning
Другото което исках отдавна да ви споделя за тези които не го знаят а са със трудна перисталтика  Mr. Green да ядат цвекло. Освен че е много вкусно е и много полезно и върши невероятна работа.
И един въпрос някой знае ли за какво служи точно колана за бременни? и кога се използва?

Малееее честит празник на всички именници и празнуващи  Grinning

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 11:14 от sunny_777

# 185
  • Варна
Момичета, не си пишете така е-мейлите в публичното пространство, че ще ви засипят със спам. По-добре на ЛС. Peace

# 186
 bdbaloniЖАБЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди грижовна и много обичана жена и майка. Не се променяй. Да сте здравички и ти и малките жабки и цялото ти семейство. Бъди много щастлива. bdbaloni

Честито и на всички празнуващи днес Йорданов ден. baloni

Приятен ден на всички ви. Аз се чувствам много добре днес Praynig и отивам на разходка, да се видя с приятели и по магазините newsm44

# 187
  • София/Люлин
Честит Рожден Ден Жабче! Пожелавам ти предимно много здраве и нека април ти донесе най-желания подарък. newsm06 newsm59

# 188
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Жабче и на Шошката! Пожелавам ви всичкото щастие на земята   bouquet
Честит празник на всички именници!Бъдете живи и здрави!!!

no_name това с млякото е вярно , но не е толкова страшно - просто трябва между консумацията на млечни продукти и желязото да има 2 часа интервал, за да не може да взаимодейства калция с желязото  Peace

За болежките и аз да се оплача- като легна вечер на едната страна се събуждам от ужасни болки отстрани на таза (по-скоро бедрото де), обръщам се на другата - и пак се повтаря същата работа....така ще да е аз си знам , няма какво да се направи освен да се пооплача  ooooh!
яника радвам се че си добре  Hug
Мария ще ми изпратиш ли и на мен лекциите   bouquet
 sunny_777 и друг път съм го казвала ама пак ще го кажа - за мен мамите на детенце са истински героини , защото ние и да ни боли нещо и да ни е зле можем да лежим по цял ден, а вие нямате тази възможност , като имате едни малки щъкащи човечета , за които трябва да се грижите  smile3525

princessa raia стискаме ти палци, знам какво ужасно бреме е това  no
Nadeto_K не се притснявай толкова - Магнерича освен за контракциите се изписва и за крампи и сърдечно-съдови проблеми , а колкото до Папаверина - той е спазмолитик от семейството на Но-шпа(Дротаверин), но Папаверина е природен продукт(получава се от сънотворния мак) , а Но-шпа се синтезира по химичен път и е за предпочитане при нас  yes

# 189
благодаря за лекциите  Hug  bouquet Hug

# 190
Честит рожден ден Жабче пожелавам ти да си жива, здрава много обичана и щастлива. И април да гушнеш най- здравите и красиви бебки newsm59  newsm51

Иначе аз утре съм на ЖК и ще се видим с бебка  Heart Eyes Надявам се всичко с нея да е наред  Praynig
Само се моля да дойде края на януари месец да свършвам с работата вече че нямам сили  Confused и в тоя студ

Лек и изпълнен с приятни емоции ден ви пожелавам на всички  Hug

# 191
Само забравих да ви попитам относно контракциите какво точно представляват тъй като понякога получавам нещо като стягане на корема като на топка за няколко секунди 5-6 сек и незнам дали това е лошо и какво всъщност означава Confused Ако има мами с инфо моля ви да ми помогнете  Flutter

# 192
Мария благодаря ти за лекциите!!!  Heart Eyes
И аз като keli_f се интересувам какво точно представляват контракциите, защото аз на моменти имам като пронизваща болка долу в ляво или дясно (някъде в областта на яйчниците,  мисля)?

# 193
Само забравих да ви попитам относно контракциите какво точно представляват тъй като понякога получавам нещо като стягане на корема като на топка за няколко секунди 5-6 сек и незнам дали това е лошо и какво всъщност означава Confused Ако има мами с инфо моля ви да ми помогнете  Flutter

в най-общ план това са контракциите:)
Не би следвало да е лошо ,това са т.нар подготвителни контракции и в този етап на бременността са нормални.
Ако искаш за свое успокоение се консултирай със следящия те лекар.

# 194
  • Някъде там...
http://fema-bg.com/index.php?m=1233 Ето за контракциите.  Hug

the_empress и аз имам подобна болка, все си мисля, че са черва, но ще питам и Док в понеделник.
Някой говореше и за болка под десните ребра - и тази екстра я имам от около седмица, най-вече след хранене. Подозирам, че матката вече е притиснала я черва, я стомах и като ги понапълня и боли.

Общи условия

Активация на акаунт