Oriflame - Каталог 1 - 2009 година

• 27 544
  • 347
  •   1
Отговори
# 90
аз пък чашата за пикник много я харесвам и редовно я ползвам за колата за кафе, защото капачката й е на винт и не тече отникъде.

# 91
щото си разчистват боклуците за наша сметка, сори ама колкото и грубо да звучи- так аси е, като се сетя преди такса обработка се начисляваше на 80лв клиентска цена! сметнете сега къде са 100БТ, а моите подозрения са че скоро и на 130БТ ще почне, защото сериозно си ги ползват 130.... ooooh!

# 92
  • Basel
Благодаря за отговора Tedd Peace

# 93
Не издържам, обаче пак ще похваля чантата Мода и козметичната чантичка- за мен това са качествени, стилни и много функционални продукти, поръчах я за клиентка, днес си я поръчах и за мен и утре я вземам Flutter

# 94
Момичета,
Честита да ви е новата година... аз докато се включа и ще дойде следващата Simple Smile

# 95
и моя подарък е червило-молив на ВИжънс, но най-бледия оранжевеещ цвят Sick
хич не ми пасва... и сега се чудя на коя клиентка да го подаря Thinking
календара вече го подарих.... не ми е нужен. Mr. Green

# 96
Мисля си...даже съм почти сигурна и като чета в бюлетина, че следващия месец презентацията ще е свързана с Wellness серията, още не е влизала в БГ..вие какво мислите?

# 97
  • Стара Загора
Не издържам, обаче пак ще похваля чантата Мода и козметичната чантичка- за мен това са качествени, стилни и много функционални продукти, поръчах я за клиентка, днес си я поръчах и за мен и утре я вземам Flutter

Можеш ли да ги снимаш, че и аз ги загледах. Поръчала съм малката козм. чантичка за едно момиче, но още не е пристигнала. Ако ми хареса и аз ще си поръчам.  Hug

# 98

Можеш ли да ги снимаш, че и аз ги загледах. Поръчала съм малката козм. чантичка за едно момиче, но още не е пристигнала. Ако ми хареса и аз ще си поръчам.  Hug

моля те, само снимки не ме карай да слагам, просто е 100 пъти по- хубава от на каталога, принципно рядко хваля нещо МНОГО Laughing а тая чанта ми дъбра очите и ципа е малко по- широк и става и за дънки и за по- официално, супер е, поне за това което аз търся в една чанта и в комбинация с малката чантичка е чудна Flutter

# 99

моля те, само снимки не ме карай да слагам, просто е 100 пъти по- хубава от на каталога, принципно рядко хваля нещо МНОГО Laughing а тая чанта ми дъбра очите и ципа е малко по- широк и става и за дънки и за по- официално, супер е, поне за това което аз търся в една чанта и в комбинация с малката чантичка е чудна Flutter

tedd, а вътре какво разпределение има?
Моят подарък пък се оказа някаква основа  под сенки за очи . Признавам си, че за пръв път виждам тоя продукт. Embarassed

# 100
  • Стара Загора

На мен ми трябва за училище и исках отвътре да я видя колко е голяма и дали ще ми събира
по- големите учебници. Щото аз имам навика да купувам чанти и да не ги нося.

# 101
Ох и на мен тази чанта ми взе очите от каталога още миналия месец, докато разглеждах  Crazy
Утре ще ходя на представяне на продуктите от сегашния каталог и да си получа сарпиото с 3-те безплатни регистрации и там ще видя за какво става въпрос и дали да си я поръчам - просто изглежда жестоко Simple Smile  Peace 

# 102
  • София
Здравейте,момичета.Днес разглеждах новия каталог,искам да попитам за коректора за тъмни кръгове под очите(беше някъде на последните страници,около 4лв май струва)-хубав ли е?Покрива ли наистина?Имам ужасни сенки под очите,които не се махат по никакъв начин,най-малко със спане ConfusedИ също за чантата,видях,че сте я обсъждали-събира ли формат А4?И материята каква е?Прилича ми на плат...че ми трябва за учебници и в дъжд платът не е особено удачен. Confused

Благодаря предварително Simple Smile

# 103
  • Sofia
Аз пък съм приготвила чантата и несесера към нея да ги връщам. Чантата има лачени дръжки и мотиви и хич не ми харесва. А материята е лъскава (малко на сатен прилича). Сори ама я връщам Sad

# 104
Аз пък съм приготвила чантата и несесера към нея да ги връщам. Чантата има лачени дръжки и мотиви и хич не ми харесва. А материята е лъскава (малко на сатен прилича). Сори ама я връщам Sad

много ясно си личи в каталога че е лачено, дори в описанието ако не се лъжа си пише, лично на мен точно тези лачени и подобни на сатенени мотиви много ми харесаха и те я отличават от чантите на нейната цена Peace

Общи условия

Активация на акаунт