Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 252
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 345
Xlora, щом така и така се стимулираш, пробвай с ин-витро, стига да имаш възможност де.
Билянче, дружно в другата тема  Sick
mimonzinq, рано е да се отчайваш, пробвайте инсе.

# 346
благодая за подкрепата  мира обаче д-р ни отказа този месец ще види другият какво ще ни прави опитвам се да си давам кураж но е мн трудно  ooooh!незнам  вече  а на теб ти пожелавам мн успех Wink

# 347
  • Sofia
Xlora, Mira i Bilyana44, пожелавам ви още при първото ин витро да имате успех или ... да се захване бебче дори и преди ин витрото, независимо по какъв начин ...! Чудеса стават, нали си знаете ...! Hug

# 348
Hariela дано наистина стане чудото и без ин-витро. Но мен адски ме е страх и днес сърцето така ми се е свило че нямам думи да опиша. Вчера с моя обсъждахме за ин-витрото и той ми каза да сме чакали че от самосебе си щяло да стане да сме сме успокоили. Викам му като бяхме спокойни преди защо не стана? И днес сутринта му казах че ако не ни удобряд за ин-витро ще трябва сами да си го плащаме ще съберем пари. А нашия се обърна и ми вика ами след 5 год може и да ги съберем. От тези негови думи така ме заболя все едно съм на 18г и имам време да чакам. На мен ми писна от това чакане тази година ще станат 6 години от както не мога да забременея. вече съм на 28г. Незнам много ми е объркано и ми е много тежко. незнам от къде да намеря пари. Просто имах нужда да ви го споделя понеже вие единствени ме разбирате правилно какво искам да кажа и какво искам. Благодаря все пак че го има този форум и че се подкрепяме една друга  Praynig Hug

# 349
bilyana44 , не унивай. Мъжете са такива.  ooooh! Не е zаЩото не иска деца, а zаЩото не иска да повярва, че има някакъв проблем. И моя постоянно мрънка и каzва, че веднъж като съм zабременяла пак Ще стане. Само сме си давали парите. Обаче от друга страна виждам как му светнаха очичките като чу, че тестът ми е положителен и колко беШе раzочарован седмица след това, когато тестът беШе отрицателен. Мъжете са такива, дай време на твоя да свикне с мисълта zа ин витро.  Hug А дотогава ние сме насреЩа.  Hug

# 350
Миле, знам че са такива мъжете и много благодаря че сте тук на всички момичета. Просто се извинявам ако на някоя съм подействала негативно но знаете че човек има такива моменти. Сега остава само да чакаме да видим какво ще стане с тези пари кога и как ще се приемат документите. Hug

# 351
здравейте съжалявам че така се намесвам в темата но има инсеминации които са напразни както бяха моите три
след като се разочаровах реших да сменя клиниката в която бях по съвет на  приятелката ми с нея имаме сходен проблем и двете сме с ендометриоза в новата клиника ми препоръчаха лапароскопия за да не продължаваме с инсеминациите на сляпо и всъщност там ми откриха ендометриозата след като беше блокирана ми направиха инсеминация това беше на 22-ри януари тази година и на 5-ти февруари разбрах че този път се получило успешна е
пиша защото знам какво е да търсиш по форумите успешни инсеминации
само да отбележа че и на приятелката ми инсето е успешна
важни са не само способностите на лекуващия но и отношението му към пациента
успех ви желая

# 352
здравеи yana44 знам  колко мн тежат думите наедин мъж  особено в такав момент ние  сашто сме се карали за спермограми и тн .защото деиствително  те не могат да приемат това  тежко е за всички  ни  и е гадно  че те не оценяват в някои случаи нашата подкрепа аз винаги сам обичала и подкрепяла мъжът ми и винаги щее така  и тои ме обича иначе кой  ще ме търпи с мойте  нерви и лигавщини вчера му заявих че се изморих и не искам вече деца с което знам въпреки че тои не го признава че мн  го нараних  за което мн съжалявам  но вече не издаржам толкова мн искам да  сме щастливи  да видя  радоста му че носянеговото дете  да знам  че и аз ще имам детенце за което да се  грижа обичам извеждам на  рзходка и мн други такива прекрастни неща да се почуствам  че и ние живеем знам че един ден когато господ реши  ще ни дари всички жени от форума с едно а може би и няколко деца  но знам и колко е тежко и болно да се молиш да не ти доиде   цикала  и колко е болно и  тежко да се радваш на чужди деца мн обичам децата  не оставааите с  погрещно мнение  но просто болката в  нас двамата с мъжъ ми е голяма  обаче момичета главите горв и само напред скоро даи боже  всичко да отмине това е едно мн голямо изпитание което триабва да  преодолеем даи боже скоро да му свърши с  мн  успех  стискам палци на всички бадещи мами

# 353
mimonzinq , знам че е така, зам че е адски трудно не само на мен но и на всички който го чакат това щастие да стане. Знам че един ден е на нашата улице ще изгрее слънце. Но кога ще е това? Ето това чакане ме убива повече от всичко. Напълно те разбирам,  като си му казала снощи, че не искаш деца. Болката наистина е голяма когато изричаш тези думи. Но както ти самата каза горе главите всичко ще се нареди и аз съм сигурна в това. Просто търпение и спокойствие.

# 354
B.L.T. Hug много ти благодаря - такава надежда ми вдъхна.
 На мен ми предстои втора инсеминация и реших да се включа при вас. Днес бях на преглед и всичко е наред.
На 10-ти ден фоликул 19.3 и лигавица 10мм. Дадох кръв за изследвания и чакам да ми се обадят кога ще е инсето. И този път е без стимулация, за което не знам дали да съжалявам. Все пак се доверявам на док. Ние сме с мъжки фактор и ни казаха, че ще правим най-много до 3 инсета.
Късмет на всички  Praynig

# 355
 Sessile , това е много хубаво че  е на естествен цикъл. Ще стискаме палци да е успешна. Къде ще ти е инсето? Иначе показателите са ти супер. И моите бяха такива почти де и хормони и всичко ми е наред, даже като ми вкарваха материяла ми казаха че са отделили 20 млн което това за мен беше супер новина. Но нищо не стана и тоя месец. Но ти не се отчайвая и бъди положително настроена, най-важното е не го мисли  Peace Praynig

# 356
някои пие ли дуфастонвчеа си правих тест и беше отрицателенминалия месец ми доиде на 9.01 и този горе долу или днес или утре възможно ли е дуфастона да ми задаржа цикала  или е било  рано за теста аз биах с инжекция за предизвикване  на оволация ох  и аз вече незнм какво става с мен ще сам благодарна ако някои знае нещо по въпроса иначе още не сам в цикал

# 357
Здравейте!
bilyana44 само напред и с положителни мисли мила.
На мен днес ми дойде МЦ и на 13,02 сме при доки да видим дали ще правим трето инсе. Много се надявам да имаме касмет този път. Наистина това ходене по доктори 4 години направо те срива психически, но аз все още се надявам и смело напред.

mimonzinq може да се получи закъснение от два-три дни но дано при теб е за хубаво.
Много прегръдки и целувки на всички.

# 358
bilyana44 аз съм в клиниката на Щерев при д-р Юнакова. Благодаря за стиснатите палци и горе главата. И мен ужасно много ме е страх, че все повече се приближаваме до инвитрото и нямаме пари..... но трябва да вярваме че всичко ще се нареди. Дано Praynig
mimonzinq на мен док ми каза да спра дуфастона след тест на 14-тия ден и аз правих домашен и кръвен за по-сигурно и го спрях. След това ми дойде нормално без закъснение.
pepa_25  Hug знам колко ти е тежко. Няма да се отчайваме spoko
На мен вече ми се обадиха, че инсето ще е в четвъртък и забравих да питам за тия коремни преси дето чета че правите, а на мен нищо не ми казаха. Предният път се беше пукнал и без преси ама  ooooh!

# 359
Здравейте момичета,

Е, чудото не стана и този месец, така че ще правим инсе - вчера (не третия ден от МЦ) бяхме при д-р Владимиров и ни взеха кръв за вирусология и на 17.02 ще ходим за преглед и да провери как се движат нещата. Това, което ме учуди е, че не д-р Владимиров прави инсеминациите. В тази връзка исках да ви питам дали знаете кой всъщност ги прави - д-р Димитрова ли ? Това тя ли е http://www.vgdimitrova.hit.bg/
Аз честно казано не съм чувал за нея, та исках да ви попитам за впечатления.
Спомням си, че д-р Попов (от Шейново) ми обясняваше, че даже и в една елементарна инсеминация си имало техники как точно да се впръска материала за да се постигне най-добър резултат.
Моля да ми опишете и как точно се случва всичко - кой кога отива и за какво  Blush
Извинявайте, че ви питам за такива неща, но все си мислех, че няма да стигнем до това.

Билянче,
радвам се да те "видя" отново, макар и че не бих желал това да се случва точно в този под-форум. както казах и на другите момичета - кураж мила, просто знай, че ще се случи. Периодът ви никак не е малък (ние сме в този процес от 1.6г. и вече луднахме), така че е хубаво, че сте се ориентирали към процедура с по-висок % успеваемост. На мнение съм, че този процес с всеки изминал ден е пагубен както за самата двойка, така и за % успеваемост - психическото напрежение определено играе много голяма роля. Не вярвам и на приказки от сорта - спрете с всичко, успокойте се и то ще се случи. Няма такива филми - абсурдно е да се очаква, че човек веднъж тръгнал по този път може ей така с лека ръка да спре да се интересува, опитва и т.н. и да се успокои.
Така че ти желая успех в ин-витрото и се надявам скоро да ни зарадваш, а това, че си на 28г. - аууууу, престаряла си ще знаеш  hahaha  направо не бих те взел и срещу 5 камили и мерцедес в зестра  Joy

Много  Hug Hug Hug на всички момичета.
Ще успеем - нЕма начин   newsm44

Общи условия

Активация на акаунт