Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 277
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 900
Здравейте, девойки и младежи! Аз нахълтвам във вашата темичка, защото и нас това ни чака! Татко Барба, ти си моя герой в борбата! Беше ми пример твоето постижение - че е възможно винаги да има подобрение на резултатите! Защо в този случай мислите за инвитро вече, нали няма проблеми при теб??

# 901
TATKO BARBA МНОГО МНОГО СЬЖАЛЯВАМ Cry ВЬВ ВАС НИ БЕШЕ НАДЕЖДАТА,4Е ТОЗИ ПЬТ Е СТАНАЛО HugРАЗБИРАСЕ ИМА ОЩЕ НАДЕЖДА ЩОМ НЕ И Е МН ОБИЛНО,АЗ С ПЬРВОТО ДЕТЕ РАЗБРАХ ЕДВА ВЬВ 12 ГЕСТАЦИОННА СЕДМИЦА ,2 МЕСЕЦА Я МИСЛЕХА ЗА КИСТА И ДАЖЕ МИ ИЗПИСАХА ХАП4ЕТА ДА МИ ПРЕДИЗВИКАТ МЦ,НО АЗ НЕ ГИ ПИХ.2 МЕСЕЦА ИМАХ МН ОСКЬДНО КЬРВЕНЕ И НА 3ТИЯ СПРЯ.МОЖЕ БИ ТАКА Е ТРЯБВЯЛО ДА СТАНЕ,АКО ГИ БЯХ ПИЛА СЕГА И НАНСИ НЯМАШЕ ДА Я ИМА. А БЯХ НАПРАВИЛА НАД 15 ТЕСТА,ДАРИ И В КЛИНИКА/УРИНАРНИ/ И ВСИ4КИТЕ ОТРИЦАТЕЛНИ.ЗАТОВА ОТ ТОГАВА ПРАВЯ САМО КРЬВНИ. Praynig Hug
АЛЕКСИАНА ДОБРЕ ДОШЛА ТУК,И УСПЕХ,ДАНО ИЗБАГАШ ОТ ТУК И ОТИДЕШ В ДР.
ФОРУМ ЗА БРЕМЕНИЛКИ Laughing
МИМОЗИНГ УСПЕХ ДНЕС СТИСКАМЕ СИЛНО ПАЛЦИ,ПИШИ КАК Е МИНАЛО Praynig
 Hug

# 902
Пам, моля те, пиши с малки букви Wink

# 903
Алексиана,

По принцип сме решили, че каквото ни посъветва д-р Владимиров, това и ще направим. Принципно нямаме открити някакви физически и обективни причини, поради които да не можем да забременеем. Наше е желанието, след третото инсе, ако не дай Боже се окаже неуспешно, да преминем към ин-витро, т.к. този процес вече продължава 2г. и сме изтощени много и физически и най-вече емоционално и искаме час по-скоро да се сдобием с бебче/та  Wink

Сесил,
Ами ако е възможно мислим да не почиваме и още този месец да направим опит пак, а дали ще е на ЕЦ или със стимулация ще се доверим на нашия лекар.

# 904
Татко Барба, съжалявам... Една голяма прегръдка за теб и за съпругата ти  Hug
И нашият случай е подобен на вашия - от 2 години сме с неизяснен стерилитет. Всичко ни е наред, а бебе няма. Сега се готвим за второ инсе при Владимиров. По принцип и ние бяхме решили да пробваме максимум 3 инсета и след това направо ИКСИ (а и док препоръча така), но вчера четох правилника на фонда за финансиране на ин витро и малко се отчаях. Там пише, че за да се кандидатства с диагноза "неизяснен стерилитет", трябва да са направени минимум 4 инсеминации преди това. А това, според мен, ще е само загубено време, нерви, пари и какво ли още не...  Confused

Иначе сега си чакам да ми дойде след отрицателния тест и спирането на Утрогестана.

Пожелавам на останалите момичета много повече късмет от нашия!  Praynig

# 905
TATKO BARBA много съжалявам, така се надявах второто да е успешно, и ние бяхме при Владимиров и на нас ни каза, че повече от три опита няма смисъл, но тогава мъжа ми реши да се оперира втори път от варикоцеле, та се отказахме от инсе, иначе след това и на нас ни бяха казали инвитро, дано да не стигате до там, иначе при нас ние решихме да поизчакаме и да пробваме още малко след операцията  Flutter

# 906
здравеи те ,отново.
мира пиша с големи букви,защото лаптопа ми е немски и няма малки и големи букви заедно.или само малки или само големи с шифт не става Whistling
моля,да ми помогне те.от около 3,4 дни много ме болят яи4нитсите,ниско долу.като лежа нямам проблем,но като се поразходя и по4ват.обадих се на юнакова,каза да пия нош по 3 по 2,но болките си остават.днес мие 6 ден от инсето.предният пьт не беше така,само гьрдите ме боляха,а сега не мога да стана от леглото.наи много ме боли там кьдето е разреза за секциото,болките са притьпени ,но постоянни.пишете,според вас защо е така,нормално ли е newsm78,какво да правя,да ходя ли на лекар.

# 907
pamivo да ти кажа на мен ми е 7 ден от инсето и също ме боляха снощи яйчниците, дори не можах да спя. На мен ми е първо инсе и изобщо не знам какво да чувствам и какво не. В общи линии много ми е топло , дърпа ме доста долу ниско и гърдите са ми станали по-чувствителни. Това как ви се струва?
Чудех се може би е нормално да те бори долу ниско нали около 5 - 6 ден е имплантацията та може вече да си бременна.   bouquet

# 908
Момичета, не се притеснявайте от болките, ношпа помага. Моята приятелка при второто инсе постоянно я  болеше и днес ми се похвали, че вчера док е видяла точицата.  Peace

# 909
Татко Барба, успех ви желая при следващият опит.

Стискам палци за всички момичета в тази тема Hug

# 910
Алех_свой, а вие ще правите ли ново инсе? Успех, каквото и да сте решили!  Hug

# 911
Мира благодаря ти мила,
Винаги отговаряш точно и конкретно , поне на моите питания дано и този път да се окажеш права. За болничния беше права. Сега бачкам , но понеже имам възможност хвъргам по едно око тук.

# 912
Алех_свой, а вие ще правите ли ново инсе? Успех, каквото и да сте решили!  Hug

Mechtanie,ще правим ново инсе, ако всичко е наред през Юни. Този път ми се иска да е със стимулация, искам да разбера как ще ми реагират яйчниците, и двата опита ми бяха на ЕЦ. Успех и на вас при второто инсе, то кога ще е?

# 913
Алех_свой, всеки момент трябва да ми дойде след първото инсе и ще ходя на преглед при Владимиров между 3-5 ден, за да започнем стимулация за второто инсе.
Bubinuni, Pamivo, дано съвсем скоро да се похвалите!  Praynig

# 914
Татко Барба, на вас ви желая от сърце естествено забременяване, не го отхвърляйте като вариант  Wink Ти си шампион в борбата с "мъжкия фактор", не можете така да се отказвате   bouquet
 Успех на всички, крайната цел е важна  baby_neutral  baby_neutral без значение как!

Общи условия

Активация на акаунт