Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 281
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 765
Момичета благодаря за бързите отговори и се извинявам ,че не сам писала че аз вече направих инсето на 14.03.Да се надявам че температурата няма да ми попречи на оплождането ако изобщо стане нещо. Hug

# 766
Sessil-мила не сам смятала кога ,защото вече сам се оставила на течението.Но вече и аз незнам кога ще е МЦ,защото доки ми каза че уволацията ми е на 18 ден. newsm78 а миналия месеч ми дойде на 24.02.

# 767
между другото и аz  то4но след инсето (неуспе6но ) се тръ6нах на фервекси и т.н. неzнам има ли обсто неуспеха с   това.
и сега може би сте ви раzсмея ,но сте ви  раzкажа   Simple Smile zна4и нали дженифър лопес роди блиzнаци,и  по  време на  бременността я попитаха  как така с  блиzнаци дали и тя  е прибегнала към хормоналните терапии модерни сред  холивуд напоследък,тя отговори 4е  не е и 4е последно е правила спана4ена диета..хаххахаха сега неzнам  каква връка има и дали е вярно оба4е съм напълнила хладилника с  спанак zамраzен и вси4ко готово де сто е  с спанак ям поне веднъж дневно,поzеленях ве4е 4 ти ден  спанак ,до май  месец до пункцията сте съм н а спанак  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 768
Sessile във Варна в АГ ли си правила инсето? При кой д-р - аз съм при Ковачев.

# 769
sesille blagodaria mila za zagrizenostta po dobre sam psehitseski no me boliat mnogo iaitsnitsite sega vzeh poslednoto haptse clostilbegit no imam tsustvoto tse shte se spukat tia fulikuli do sriada do pregleda mai tazi vetser shte iznasilvam mago Laughing Laughing Laughing

# 770
pamivo, спокойно, няма да се спукат. Болят те яйчниците, zаЩото имаШ няколко фоликула. Нормално е. 

# 771
pamivo, спокойно, няма да се спукат. Болят те яйчниците, zаЩото имаШ няколко фоликула. Нормално е. 
mile kakto vinagi si mnogo totsna i uspokoitelna
blagodaria momitseta tse vi iman  bouquet
 Hug
 Praynig

# 772
emi_jor Аз съм от Варна, но правих инсетата в София в клиниката на д-р Щерев.
Какво стана с теста? По добре изчакай до сряда, ако още не си направила. Дано да видиш  EFP   Praynig

# 773
между другото и аz  то4но след инсето (неуспе6но ) се тръ6нах на фервекси и т.н. неzнам има ли обсто неуспеха с   това.
и сега може би сте ви раzсмея ,но сте ви  раzкажа   Simple Smile zна4и нали дженифър лопес роди блиzнаци,и  по  време на  бременността я попитаха  как така с  блиzнаци дали и тя  е прибегнала към хормоналните терапии модерни сред  холивуд напоследък,тя отговори 4е  не е и 4е последно е правила спана4ена диета..хаххахаха сега неzнам  каква връка има и дали е вярно оба4е съм напълнила хладилника с  спанак zамраzен и вси4ко готово де сто е  с спанак ям поне веднъж дневно,поzеленях ве4е 4 ти ден  спанак ,до май  месец до пункцията сте съм н а спанак  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Joy hahaha добре, че го обичам, ще започна и аз да го хрупам  Hug

# 774
Sessile още не съм правила тест, ще изчакам до сряда, но си мисля че ще е отрицателен - Sad нещо ме заболя корема както преди мц - е ще видим, надеждата крепи човека Praynig Praynig Praynig
Пожелавам ти да видиш двете чертички.
Благодаря за вниманието Hug Hug Hug

# 775
мила еми джор искам да т кажа ,че точно болката ж корема е мн хубав знак.не изкам да те обнадеждавам, но  ти стискам мн солни палци мила.6те видиш ,че ще се похвалиш

# 776
Здравейте момичета!Минавам само за да пожелая успех на всички!Мислете си само за срещата с вашите бебчета и всичко ще бъде наред.
Пам,как си болят ли те още яйчниците?Нападна ли мъжлето снощи?

# 777
Здравейте момичета!Минавам само за да пожелая успех на всички!Мислете си само за срещата с вашите бебчета и всичко ще бъде наред.
Пам,как си болят ли те още яйчниците?Нападна ли мъжлето снощи?
chicorocoиздаваш професионални тайни!!!!Да изнасилването беше извършено и сега наказание preggo Grinning
Прегръщам ви всички .Обичаи те се по-често!!! txtloves 1dating newsm10

# 778
Здравейте момичета,
Май съм за тази темичка. На 26.03.2009г. ще правя инсе. Не съм правила и ми е притеснето. Може ли някой да ми разкаже за тази процедура . Болезнена ли е . Имам ли шанс с един фуликол 20 и един 17.

# 779
Здравейте момичета,
Май съм за тази темичка. На 26.03.2009г. ще правя инсе. Не съм правила и ми е притеснето. Може ли някой да ми разкаже за тази процедура . Болезнена ли е . Имам ли шанс с един фуликол 20 и един 17.
Да Бубинуни имаш голям шанс само не се притеснявай! Иначе самата процедура не е страшна и не боли изобщо !Не се притеснявай всичко ще е ок!Стискам ти палци newsm10

Общи условия

Активация на акаунт