Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 259
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 885
Ние спряхме до пункцията, няма оплождане. Сега се чудя дали ще правим SDI тест. Ще говоря с док.

# 886
Ние спряхме до пункцията, няма оплождане. Сега се чудя дали ще правим SDI тест. Ще говоря с док.
Е МИЛА МН СЬЖАЛЯВАМ Cry,ДНЕС ЛИ РАЗБРА. Hug Hug HugДОНО ДОКИ ТЕ ЗАРАДВА,ИКСИ ПРОБВАЛИ ЛИ СА,ДАНО ИМА УСПЕХ ДРУГИЯ ПЬТ
ЩЕ СТАНЕ  Praynig
 Hug

# 887
памиво и при двете инсета гърдите ми бяха много чувствителни,даже и от полъха на вятъра ме боляха,а при второто инсе и аз имах придърпване в яйчниците и болки  в корема,но си мисля че беше от стимулацията.

# 888
Момичета само да ви кажа ,че днес подадох документите и до месец ще чакам да ми се обадят кога ще е ин витрото. Praynig

# 889
Момичета само да ви кажа ,че днес подадох документите и до месец ще чакам да ми се обадят кога ще е ин витрото. Praynig
BRAVO :hug:SKAPATA NI :hug:SAMO TAKA
HAIDE USPEH Praynig Praynig
 Peace

# 890
успех малена! Praynig

# 891
добра вечер на всички   Hug (незнам дали ме помните)(забравих да ви благодаря за топлото посре6тане минлаия пат)днес бях при юнакова на парвичен преглед занесох си и всички изследвания които имах до момента.каза ми като ме погледна на ултразвук 4е имам поликистозни яичници но нее проблем,пусна подробна спермограма или там както се казва,записахме си 4ас в клиниката за 15.04 за спермограма но не я питах там на място ли се дава или отвка6ти да ли знаете не6то?желая на всички ви успех и много любов   bouquet(нали не забравяте да правите любов моми4ета ?и татко барба?Simple Smileцелувки

# 892
благодаря ви от сърце   bouquet .
трети ден от инсето а нямам никакви симптоми ( гърди,корем,яйчници)
отчайвам се  Cry,как мислите -дали е нормално

# 893
  • София
Gerito, не се отчайвай, напълно нормално е! Аз нямах симптоми седмици след положителния тест. Стискам палци на всички ви Hug

# 894
ЗДРАВЕИТЕ СЛАДУР4ЕТА,
КРАСИАД В  ДОБРИ РЬЦЕ СИ.ЮНАКОВА Е МНОГО ДОВЬР СПЕЦИАЛИСТ В ТАЗИ ОБЛАСТ,ТРЯБВА САМО ТЬРПЕНИЕ.АЗ СЬЩО СЬМ ПРИ НЕЯ,БЯХ С ПЯ/ПОЛИКИСТОЗНИ ЯИ4НИЦИ/НО ТЯ ГИ ИЗЛЕКУВА.ТРЯБВА ДА СИ ИЗСЛЕДВАШ ИНСУЛИНА,ЗАЩОТО МНОГО 4ЕСТО ТОИ Е ПРИ4ИНАТА ЗА ПЯ.УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЕМ Hug
ГЕРИТО 77 НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАИ,НА МЕН МИ Е 5 ДЕН ОТ ИНСЕТО И ЕДВА ДНЕС ЗАПО4НАХА ДА МИ СЕ ПОДУВАТ ЦИЦИТЕ LaughingБОЛКИТЕ Ж ЯИ4НИТЦИТЕ ГИ ИМАХ,ЗАЩОТО АЗ СЬМ НА СТИМУЛИРАН МЦ,УСПЕХ Praynig Hug Peace
ТАТКО БАРБА 4АКАМЕ ДНЕС ДА НИ ЗАРАДВАШ Laughing
 Hug
  bouquet

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 23:58 от pamivo

# 895
  • София, България
Здравйте, момичета! Честит осми март на всички , да сте живи и здрави и много щастливи!Пожелавам Ви успех на инсетата. Отдавна следя темата, но не се включвам , защото моето инсе така и несе състоя- отложихме заради контакт с варицела с децата от детската градина, където преподавам.За жалост така и не съм карала варицела и Владимиров ми предложи да отложим. Правих ново вливане на интралипид и сега ще отивам на контрола на НК клетките, но и Викентиева е болна и ще чакам .
  Да Ви се похваля вчера на 07.03.09г. станах леля на Госпожица ЕВГЕНИЯ 4,050 кг и съм много щастлива за бебочка. Стискам Ви палци.

Jeni_M, моля почисти кутията си, че е препълнена

# 896
Да се обадя и аз,че ходя на контролен ултразвук през 4 дни, за да следят как ми действа новото лекарство. А иначе се заформят 3 добри фоликулки от десният яйчник и множество малки от левия. Чакам да ми кажат кога точно ще е второто инсе.

За съжаление след направена 2-ра разширена спермограма на мъжо, резултатите не са мнгого обнадеждаващи- всичко добре, но влошена морфология(2%).

Памиво, стискам палци. На всички колежки във форума успех на предстоящите инсе-та и се молете, защото вярвам че Бог чува молитвите ни.  Hug ви силно.

Татко Барба, къде си? Чакаме новини....

Малена, успех мила за ин-витрото. И аз ще се насочвам натам, ако не стане с второто инсе.

# 897
Здравейте момичета,

Благодаря ви за стиснатите палци  Hug Hug Hug Не ви пишех защото чак днес имаме резултат - за съжаление отрицателен. Тази сутрин и дойде МЦ на съпругата ми, така че и от този опит не се случи чудото  Sad  А честно казано така се надявахме защото МЦ и е много точен (цяла година идва по едно и също време), а и закъсня с 1-2 дни (зависи как го смятаме) този месец, а и нямаше никой от обичайните симптоми за МЦ. Ние на 12-тия ден направихме тест за бременност, който се оказа отрицателен, но все се надявахме, че и при нас както при pepa_25 ще се отчете бременността от теста едва след 16-тия ден, но уви. Надявам се да е първоаприлска лъжа и тези няколко капчици да спрат до утре  Praynig Praynig Praynig
Не мисля да се отчайваме обаче, т.к. най-важното е, че вървим по пътя, а щом вървим значи ще стигнем. Надявам се, ако не след следващото 3-то инсе (последно), то след витрото или ИКСИ (каквото ни посъветва д-р Владимиров) ще дойде бебо.
Успех на всички момичета, които чакат резултати  Hug Hug Hug
Стискам ви палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 898
Татко Барба, неприятно е с тези отрицателни тестове, но нищо, стискаме палци за следвщото инсе!  Hug Peace

# 899
TATKO BARBA съжалявам много.  Hug Вие ще правите ли почивка този месец, нали бяхте със стимулация?

Аз звънях на Юнакова, но тя каза, че не можем да обсъждаме по телефона какво ще правим от тук нататък. Трябва да отидем пак до София, а в момента ни е на възможно. Освен това каза, че може да се наложи да правим 4-то инсе, за да кандидатстваме за фонда. Зависело от показанията на спермограмата. Надявам се да не се наложи. И така този месец ще почиваме, а следващия се надявам да успеем поне да подадем документи.

Мира сега прочетох. Съжалявам  Sad Кога ще правите втори опит? Ти беше на естествен цикъл нали?

Аз прочетох някъде, че при Щерев не обичали да правят ин витро на ЕЦ, а аз мислех да пробваме това, защото нямаме повече пари в момента. Ще видим.

Стискам палци на всички, за много  EFP

Общи условия

Активация на акаунт