семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 37 985
  • 444
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро! Hug
Благодаря на всички ,които подкрепяте семейството!  bouquet Hug
Засега нещата вървят сякаш по план,в четвъртък успяхме да се свържем със сейв дарина  bouquet Hug,които отговориха на момента и вчера техния координатор за Варна е посетил семейството,дадени са насоки ,какво трябва да се направи и ще се действа!
Вчерашното контролно ЕЕГ ,както се и очакваше е много зле! Sad
Днес са при д-р Делиганева и ще им включват новото лекарство,дано да се успее с него да се поуспокои мозъчето!
Превода на документите е говов и започваме да ги изпращаме за консултации из чужбина! Peace

nikiki bouquet,останали са приятно изненадани!
А самия Филипчо е невероятен,когато се чуем с Юлито той ми пее песнички и ме кани на кафе! Grinning
Просто е едно много слънчево и лъчезарно дете! Hug Hug Hug

Още веднъж благодаря на всички ,които са се отзовали !  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
Днес се помолих на Чудотворната икона на света Богородица на Роженския манастир за Филипчо. Казвам го за да дам малко кураж на близките.  Praynig

# 122
Днес се помолих на Чудотворната икона на света Богородица на Роженския манастир за Филипчо. Казвам го за да дам малко кураж на близките.  Praynig
(Редактнах се, как пък чак сега видях)...Ванчето пише за песничка, аз вкарвам линк от твоя пост, хъмм и мойта не е лесна  Crazy.... Blush Blush
НО ИСКАМ ВСИЧКИ НИЕ ДА ВЯРВАМЕ В ТОВА - И ТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ!   bouquet
Кураж на мама, тате, семейството и нека Фил пее все повече песнички и да му е добре на душата! Praynig

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 01:19 от nikiki

# 123
Днес им е дадено сиропче кепра и през седмицата ще им подготвят и протокола ,за да го вземат по здравна каса,това е за овладяване на пристъпите.
Също невероятната ни невроложка ще подготви и експертното становище за лечение в чужбина!  bouquet

# 124
винаги, когато чета в тази тема, мисля за един малък и прекрасен ангел.
убедена съм, че трябваше да си тръгне от нас, защото беше прекалено добър и милостив за нашия свят.
знам, че сега бди над много страдащи деца и ще помогне да оздравеят...............
и знам, че филип е едно от тях.

# 125
Леле, мата, докато схвана за кой ангел говориш   #Crazy

Я дай някой куплет от песничките? Sunglasses Искам и вярвам, че всичко ще е наред!
НО ИСКАМ ВСИЧКИ НИЕ ДА ВЯРВАМЕ В ТОВА - И ТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ!   bouquet
Кураж на мама, тате, семейството и нека Фил пее все повече песнички и да му е добре на душата! Praynig

Песента е тази на Богородица, която писах по-преди е мно-о-о-ого помага. Когато се решаваше въпросът дали ще стана майка или  не брат ми я пя 3-4- часа, без да спре , докато се решаваше този въпрос. Ето я, но това не е мелодията, която пея аз. Но дори  и без мелодия помага- да се казва само.
http://www.music.store.bg/c/p-l/sid-1430/t-wma/petyr-dinev-bogor … evo-radujsia.html
 Моето лично убеждение е че молитвите много помагат, но трябва и да знаеш на кого и как да се молиш.
Трябва да се молим на Архангел Михаил и Архангел Рафаил
Архангел Рафаил имам нужда от помощ-/ описвате положението/моля те обгърни тялото на филип с мощнатаи целебна енергия на Божествената любов .
Архангел Рафаил, моля те иди при филип и му донеси здраве и благополучие.моля те помогни да издигнем мислите си до висотите на вярата и надеждата и да отстраним всички страхове и съмнения.Моля те разчисти пътя за да може божественото здраве да се прояви реално сега и завинаги.Благодаря ти.

Архангел Михаил и Архенгел Рафаил работят заедно. За да призовете Архангел Михаил можете просто да кажете
Архангел Михаил , моля те иди сега при Филип. Той има нужда от помощта ти.
След това можете да му опишете ситуацията - кратко и точно и да го помолите за помощ.
Филип - трите имена и откъде е. Моля да ги запишете, че и аз не знам.
Искам да ви кажа обаче, че най-добре е затова да се моли майката. Тя има право. Мата ми знае телефона.На лични ще го дам и на капка сълза и майката. Обадете ми се, по скоро майката да ми звънне, ще я избера аз да говорим и ще й кажа  много неща, които може да направи като молитви за да измоли милост  и здраве за детето си- ако иска. Нека не е насила.
ще спра дотук да не прозвучи като проповед. Просто желая най-доброто за Филип и семейството и според мен освен с пари и духовна подкрепа можем много да помогнем с молитва и ако вярваме, ама наистина да вярваме, особено майката .

# 126
винаги, когато чета в тази тема, мисля за един малък и прекрасен ангел.

и аz така.....и боли като 4ета таzи тема Cry

Ваня, 4удесно е 4е Ще има становиЩе zа ле4ение в 4ужбина, дано да полу4ат Е112 Praynig

# 127
Мате  Hug Hug Hug

LidiqST За сега ЗамраЗихме неЩата ЗаЩото се опитваме да оперираме Филипьо въЗможно наи бърЗо тук в Германия.  Имаме много алтернативи, тоьно полуьавам преводите по скаипа. И Сеиф Дарина се отЗоваха, след като дълго време се опитвахме да достигнем до тях. Сега имаме надежда ье неЩата Ще потръгнат.
СветлоЗар си расте и освен ье го мъьи коремьето няма други оплаквания. Добре ье е тои ье много успокоява мама, а бате все му говори и като плаье му вика: спокоино спокоино бате е тука  smile3518
Инаье За сега всеки прави каквото може с всиьки кампании, ако има неЩо необходимо Ще ви пиша.

Nikki в момента Филипьо е на тема "Две калинки, като балеринки..." Много се радва ье може да ги помни. Преди като пратих диска с детските песниьки, докато ги пуснем и протестираше, а сега вика "Тая не я Знам" Мама каЗва "Ще я науьим и тои си умира от Щастие. Успява само да припява припевите по малко. Много му се радваме.

Ваня  Hug Hug Hug

Татяна и аz За това се моля Е 112, дано  Praynig

Това е За малкият и прекрасен ангел  Hug http://www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0&feature=related

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 23:03 от kaпка_сал3а

# 128
kaпка_сал3а имам перелина на калинка има си и антенки, мога да я дам на Ванчето, знам , че ще му хареса и ще го зарадва!  Hug

# 129
Никики еи това е просто гениална идея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 130
kaпка_сал3а имам перелина на калинка има си и антенки, мога да я дам на Ванчето, знам , че ще му хареса и ще го зарадва!  Hug
Разбира се,насреща съм ,само да зарадваме малкото ни смело момче! Hug Heart Eyes

# 131
Здравеите АЗ СЪМ МАИКАТА НА ФИЛИП   ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО СА С МЕН В ТОЗИ ТРУДЕН МОМЕНТ Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquetИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС ЗА ПРИТЕСНЕНИЕТО МИ ЗА ФИЛИП  ЗАЧЕСТИ ГЪРЧОВЕТЕ ПРЕДИМНО ПОЧВАТ ПРЕДИМНО ВЕЧЕР ПРЕЗ ДЕНЯ
СА ПО ЛЕКИ НО ВЕЧЕРТА  Е КОШМАР.СЕГА ОЧАКВАМ ДА МИ ПРАТИАТ МАТЕРИЛ ЗА ПОВТОРНО ХИСТОЛОГИЧНО ИСЛЕДВАНЕ ЗА КОЕТО ИМАМЕ УГОВОРКА ДА  Е В  УМБАЛ"СВТА МАРИНА СЪШТО ТАКА ПОДАДАХМЕ МОЛБА В МЗ ЗА КЛЧ ИСКАМ ДА БЛАГОДАРИА НА SAVE_DARINA ЗА СЬДЕИСТВИЕТО  Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquetНЕ СЬМ ВИ ПИСАЛА НИШТО ЗА СВЕТЛОЗАР ТОИ ЗА СЕГА Е ЗДРАВИЧЬК НАДАВА ДОБРЕ ВЕЧЕ Е КЬМ 7КГ. МАЛКО ЧЕСТО ЯДЕ НО ПО МАЛКО БОЛИ ГО НЕШТО КОРЕМЧЕТО newsm78 ДАЛИ ОТ АДАПТИРАНОТО МЛИАКО  CryЗА СЬЖАЛЕНИЕ КЬРМАТА МИ СПЯ ИЛИ ОТ КОЛИКИ newsm78Л.

# 132
Юле писах ти на лични

# 133
Кога ще е следващата операция на Филип? Ще продължавам да се моля за него Praynig Дано да няма повече гърчове и да се излекува напълно!
Кураж на цялото семество!!!! Hug

# 134
Днес Юлия е получила материал за нова хистология и го е занесла в УМБАЛ,,Света Марина" Варна. Да се надяваме утре да се разбере след колко дни може да имаме резултата! Praynig
Толкова е объркано всичко! ooooh! Cry

Общи условия

Активация на акаунт