семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 37 982
  • 444
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Първи април е точно след една седмица и един ден! Дано детенцето да не получава пристъпи! Ще се моля за него Praynig Praynig Praynig Дано господ е милостив! Praynig

# 107
Тази сутрин се чух с наблюдаващата ги невроложка от университетската клиника във Варна и ще се наложи включването на още едно лекарство за овладяване на пристъпите!
Едно голямо благодаря за д-р Делиганева!  bouquet

# 108
Здравеите момиьета,

тиьаме тиьаме тука с момиьетата и момьетата да приготвим всиько За операцията и какво се окаЗва тя пак маи Ще се състои в София.

Какво да ви раЗкаЗвам, установихме ье хистологиьният реЗултат е бил иЗляЗал оЩе на 23.01.2009, не полуьихме свястно обеснение ЗаЩо го полуьаваме ьак на 23.03.2009 два месеца по късно.

Ване ти неЩо леко си се объркала, Отговорната на Филип е Ральева, Делиганева не може ниЩо да направи За нас, но сестра ми пак мисли да говори с нея. Правим всиько което ни посъветваш  Wink

Не е сигурно дали насроьената операция Ще се състои, ЗаЩото не се Знае какви условия Ще ни поставят в София. Заплашиха ни ье ако детето не се оперира Ще има ужасни последици. Родителите със сигурност Ще се съгласят на всиько, ЗаЩото са притиснати от всякъде и ужасно се страхуват За Филип.

Ужасно е трудно да решим кое е правилното тоьно в момента. Ужасно сме объркани веье.

Ако някои има съвет, добре е дошъл  newsm17

Всиьки документи Ще са до петък преведени и Ще ги праЩам на специалиста тук, които се съгласи да поеме всиько преди операzията беЗ пари  Hug Hug Hug

Филип е полуьил новият телк, които веье отговаря на състоянието му 82 % инвалидност.

За сега това е наи важното.

Филе моля се За теб, на леля малкото пате  newsm17

# 109
Ще следя задължително темата и ще помогна с каквото мога, може да е малко но ще е от сърце! Hug
Ще поддържам връзка и с Ванчето.....стискам палци отсега всичко да мине нормално и давам от моята сила и кураж на семейството! Hug
С вас съм ! Praynig

# 110
Здравеи Ники,

благодаря ти много. Кураж винаги ни е добре дошъл  Hug

Веднага след като родителите потвърдят, ье са решили да идват насам стартирваме тук кампанията
 " Ако 40 000 сърца Заделят по едно евро = един шанс едно малко сърьице никога да не спре да тупти..."

Знам ье може би Звуьи ужасно глупаво, но Германия е огромна, а и  в днешно време веье е много трудно да Заделиш неЩо.
АЗ вярвам и няма да се откажа  newsm17

Молете се с мен са Филип, от сноЩи състоянието му пак е много Зле.

Филе дръж се, ти си силен!

newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 111
Здравейте ,аз съм майката на филипчо!
Тъй като,Филип,въстанови пристъпите ,вчера бяхме на консулт при д-р Делиганева. След като видя резултата от хистологията ,който е много ускъден,диагнозата е ,че ,,Данни за туморна профилерация липсват".
А в действителност резултата от контролния ЯМР е патологична лезия в левиятемпорален лоб персистира,с намален обем в сравнениес първичната.
Но проблема е ,че все още го има ,а не както са го описали ,че липсва! ooooh! #Cussing out
Д-р Делиганева ,е направила консулт с детски онколози и те са на мнение ,че ни трябва консулт с чуждестранни специалисти!
Наясно сме ,че 2рата операция е нейзбежна ,но искаме с нея ,ако може всичко да приключи,и по мнението на специалистите от УМБАЛ,,Света Марина ,това може да стране само в чужбина!
В петък вземаме превода на документацията и ги пускаме за консулт с немски специалисти!
След тяхното заключение и оферта ,ще стратираме благотворителна кампампания!

В момента тече кампания за набиране на средства ,организирана от ОДЗ-36,,Ран Босилек" с.Тополи.За което сме безкрайно благодарни на директорката г-жа Николова и целия колектив и г-жа Димитрова ,кмет на с.Тополи!  bouquet  bouquet  bouquet

Утре сме на контролно ЕЕГ ,за да се прицени какъв 2ри медикамент да се включи за овладяването на пристъпите!

Безкрайно благодаря на всички ,които ни подкрепяте и сте с нас във този тежък момен за нашето семейство!  bouquet Hug Hug

# 112
julia_81 с вас сме! Лично аз ще помогна с каквото мога ще мобилизирам и моите близки! Желая успех и ще стискаме палци операцията да е успешна Praynig Praynig Praynig Ще се моля всеки ден за Филип!

# 113
julia_81 кураж мила!Имай сила, не се отчайвай, парите ще се съберат! Hug Имаш подкрепата на всички нас!!!!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 114
капка сълза , имате и моята подрепа и молитва.
julia 81 , не губи кураж.
Искам да ти напиша една много силна молитва.Тя се пее или повтаря 11 пъти. Аз ще ти я напиша, но не се тревожи, ако нямаш сили, аз ще я пея вместо тебе.

Богородице Дево радуйдя
Благодатная Мария Господ с тобою
Благословена ти в женах
и благословен плод чрева твоего
яко Спаса родила еси душ наших.

Богородице Дево, Радвай се,
Благодатна Мария, Господ е с Тебе;
благословена си Ти сред жените,
и благословен е плода на Твоята утроба,
родила Спасителя на нашите души

Дева Мария е пазителка на децата. Помага при  всякакви проблеми сдеца, подкрепя хората, които им помагат,при всякакъв вид лечение, милосърдие.

от мен  Praynig

# 115
Не съм писала по темата, но я следя от самото начало. Нямаше с каква помощ да се включа. Сега обаче, не мога да не напиша няколко реда за да вдъхна кураж на милата майчица на Филип. Имай вяра и надежда. В никакъв случай не се отчайвай. Каквото и да ви сполети, винаги съдбата оставя 1 вратичка. Винаги има изход. Ще дойдат и по-добри дни за цялото ви семейство. Не сте сами. Тук сме много. В това ни е силата. И ми се струва, че ставаме все повече.

# 116
Дарена благодаря ти  smile3518 трогна ме

икр_mi   Hug Hug Hug

# 117
анди, нямам думи миличка..........ще се моля за детето и за цялото семейство.

# 118
Прочетах последните ви постове,като майка ти казвам Юле само Божията милост може да ви извади от това състояние и нека Бог да баде с лекарите кадето и да са за да мине всичко успешно! Присъединявам се кам молитвите ви,мисля за малкия Филиочо всеки ден,даваите си кураж както на вас самите така и на детето от него също много несща зависят да не губи силите и желанието си за живот.Мили родители мога само да предполагам какво ви е,но във всичко ние ще сме със вас,а наи-вече Бог е със вас едно изпитание минахте вярвам,че и сега ще има победа.... толкова много неща ми се вартят из главата,немога да си подредя мислите последно операцията кога щеше да е?

# 119
Много се развълнувах от това което прочетох за Филипчо и изпуснах да попитам как е малкия,зравичък ли е,как разте? Имате ли от още нещо нужда и какво,аз сащо нямам много възможности защото сам безработна покраи моите деца,но каквото е по възможностите и по силите ми ще направя за вас.

Общи условия

Активация на акаунт