семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 37 980
  • 444
  •   1
Отговори
# 90
Нямам думи просто......Дано всичко да се подреди и Филип да се излекува напълно. Praynig Praynig PraynigНо за разчитането на снимките нека да ги погледнат специалисти....От личен и горчив опит знам че най добре е всичко да бъде изчистено,макар че понякога уви но това е невъзможно.
Анди мила знаеш,снимките трябва да се видят и от немските специалисти,на всяка цена.Трябва да се действа.
А за въпросните лекари....ще си спестя коментара......но това не професионално отношение...нито човешко
Юле,горе главата,трябва да се борите,знам че е трудно и тежко...но трябва  Hug Hug Hug

# 91
Какво да ви кажа, просто веье нямам думи.

Не мога да ви опиша как се ьуствам, ужасно е когато толкова много Зависи от хора, които и не се мръдват. Ужасно е когато всиько опира до благосъстоянието на едно любимо твое малко ьовеье. Когато се бориш със себе си и със всиько За да му усигуриш дори и малък шанс и когато
хората, на които си длъжен да се довериш, се отнасят с теб по тоЗи наьин.  Отвратена съм напълно веье.

Ьакам само да полуьа необходимите снимки от юлия и веье Ще раЗьитаме на специалистите тук. То всиько останало си е направо беЗобраЗие. Не мога да поЗволя да го съсипят това малко дете.

Направо не ми се говори.  smile3514 smile3505 newsm61

П.С. имам проблеми с регистрацията, не ми раЗпоЗнава данните

# 92
капка_салЗа,пиши до някой админ или модератор -джедай,и на други потребители се е случвало това!

# 93
Божеее  ooooh! едва днес разбрах какво точно се е случило с Филип и съм просто в шок  Sad
Със сина ми са в една група в градината и Тошко сега все ме пита защо Филип не идва, а на нас никой не ни беше казал. Госпожата в градината ми каза че Филип са го оперирали, но ми стана неудобно да разпитвам повече,мислех си че е някаква планова операция. А преди няколко дни се засякохме с Юлия пред магазина, видя ми се тъжна, въпреки че се усмихваше, а аз дори не знаех на какво се дължи  ooooh!
Утре ще се събираме в градината родителите и ще се опитаме да помогнем с какво можем
Дръж се Юле

# 94
Ох ,да ви се оплача ,то като не му върви на човек!
Вчера са минали на ТЕЛК през невролог и алерголог ,заради асмата ,която има Фильо.
И невролога ги претупал набързичко и им написал само 40%,днес са ходили на психо комисия и цялата комисия били възмутени от колегата си -невролог.Бащата на Филип е ходил да говори с него ,като човек ,но оня му се развикал и му затръшнал вратата! ooooh!
Може би ще имаме шанс за промяна ,защото резултата ще излезе на 18.03 поради изследването при алерголога!
Ще направим всичко въжможно ако може да променим нещата преди да издадът решението от ТЕЛКа ,но ако не успеем ,ще трябва след 23.03 като се върнат от София да подаваме нова молба за преосведелствуване поради влошаване на състоянието ,тъй като сегашните % са нереални!

# 95
Здравеи ВАНЯ 66,

от последният ти постинг останах с впеьатление, ье ти си поела да уреждаш неЩата За Филип. Moга ли с неЩо да ти помогна при подаването на новата молба. Може ли  неЩо да се направи За да променим това положение. Ще съсипят семеиството напълно и емоционално, и психиьески.
Оф неЗнам цялото това положение ме вбесява напълно, то бива бива но ьак толкова  newsm61

# 96
Да Капка -Сълза ,ще се опиатам да направя всичко възможно да им помогна! Peace
За да не трупам постове ,ще продължа от тук!
Днес се срещнах с Филипчо Heart Eyes и баща му и отидохме до районния център по здравеопазване.Там се срещнахме на вратата с директора и той ни прие и изслуша,беше възмутен и ни изпрати при главния инспектор към картотеката на инвалида!
Каза ни ,ако не може да се направи нищо ,да му се обадим след понеделник ,защото излизал извън града.
Отидохме при инспектора ,но уви,не можел да направи забележка на невролога ,колко % да даде,да се изчакало ТЕЛК решението и ако са малко % да подадем жалба в 14 дневен срок!
Да ама НЕ,след понеделник ще се отиде отново при директора на РЦЗ,ако не стане нищо ще се постараем,решението от ТЕЛКа и документите да стигнат лично до шефа на НЕЛК,да види какви некъдърници има в ТЕЛК комисиите! ooooh!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 16:11 от Vanq 66

# 97
Здравеи Ваня 66,

тъи като сестра ми днес ми спомена ье си председател на съюЗа За деца с увреждания съм спокоина ье са в професионални ръце  Wink
Добре ье откриваш и Заделяш време да тиьаш Заедно с таткото, дори било и то За кураж.

АЗ все оЩе оьаквам всиьки необходими епикриЗи, снимки, За да може специалистът тук наи накрая да ти направи някакво предложение и да Знаем какво ни оьаква. За да решат  родителите какво Ще правят по нататък.

И все оЩе ниЩо няма.  Crazy Crazy Crazy

# 98
kaпка_сал3а ,аз съм само представител към НПО за район Варна и тъй като съм запозната с повечето институции във Варна и лекарите касаещи нашите проблеми,се опитвам да помагам с каквото мога!

Здравейте на всички ,днес взехме решението от ТЕЛКа и чудо ,дали са цели 82% с ЧП на Фильо!
 И най-интересното ,никъде в решението не е споменато за проблема с тумора ,а само проблемите :Епилепсия ,Хиперактивност с липса на концентрация ,нарушен говор и Астмата. newsm78
В неделя тръгват за София,милите дано там сега им обърнат нужното внимание! Praynig

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 18:10 от Vanq 66

# 99
Дано!!!!  Praynig

# 100
Тази вечер Филип и баща му ще пътуват за София,но вчера е направил 2 пристъпа и са много притеснени! Sad
Моля ви,нека ги подкрепим мислено с положителнатта си енергия! Praynig

# 101
Моля се за милото дете!

# 102
И аз се моля Господ да е милостив Praynig Praynig Praynig
Моля ви дръжте ни в течение

# 103
 Praynig Praynig Praynig

има ли новини от днес?

# 104
Новините от днес не са добри! Cry Cry Cry
Не можело да се проведе лъчетерапия ,защото скоро бил опериран и имало опастност от хидроцефалия!
На 01.04 е запланувана нова операция!
Остава да се молим пристъпите да са от малките ,защото при голям продължителен пристъп по думите на Д-р Брусарски има опастност от сериозно увреждане! Cry

Общи условия

Активация на акаунт