семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 37 978
  • 444
  •   1
Отговори
# 75
И на мен се обади днес Юлето от куриерската фирма са и доставили пратката ми беше мн сщастлива,радвам се че можах да помогна поне на някого Simple Smile

# 76
Утре ще ходят да подават документи за ТЕЛК и по всяка вероятност в петък ще ходят до ,,Света Марина".
Струва ми се ,че нещо ги мотат с хистологичните резултати! Thinking

Ще се опитам с каквото мога да им помогна!

# 77
Здравеите момиьета,

пак Ще допълвам с неЩицата, които не са били написани досега  Mr. Green
За сега Филип няма повеье гърьове и има веье направен диспансер, За сега е само на "депакин".
Мальо расте и слуша много.  baby_neutral
Техните тиьат по многото Задаьи и сестра ми е много Щастлива, ЗаЩото  веье  е мобилна  1stroller

За сега всиько си върви сравнително спокоино  Tired

Hug Hug Hug

# 78
Това че Филип не е имал гарчове е мн добра новина всички сме с надежда че детето ще се управи от нещо толкова сериозно,но при децата малко по-лесно се преудоляват тези неща,а и Бог е тварде милостив.

# 79
Здравеите отново,

последната седмица ме нямаше тъи като баькаш по един нов проект. И аЗ наи накрая успях да пратя колета За малките,  накупих дрешки, коЗметиьни продукти За бебо и някои полеЗни неЩа За бете, наи веье интересни Занимавки За да е по послушен. Затова всиьки  са много Щастливи и доволни в момента. family

Сестра ми ме трогна  smile3518, ЗаЩото ми раЗправя колко се е раЗвълнувала като е полуьила колетите и всиько друго, което и праЩате.

Благодаря много За огромните усилия и За старанието от ваша страна. newsm20

Ако всьико си остане така, както е в момента семеиството Ще може отново лека полека да си стъпи на краката и да се справя само.  smile3508

Дано скоро да пристигне хистологиьният реЗултат и тогава Ще можем наистина да ви пишем неЩо ново.

ПаЗете се всиьки много  Hug

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 09:10 от kaпка_сал3а

# 80
Здравейте!
Днес ,Юлия са получили писмото за явяване на ТЕЛК и то за 9или 10 март Embarassed
Дано утре,успеят да намерят решение с д-р Делиганева относно получаването на хистологичния резултат ,защото той е един от важните документи за по нататъшните развития на нещата. Praynig
А в София се гласяха да ходят чак към 23 март и тогава на място да ги вземат,НО!

# 81
Стискайте палци ,утре Филип е на контролен ЯМР!
Дано всичко е наред ,да няма остатъци от чудовището! Praynig Praynig Praynig

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 82
# 83
Здравейте,съжалявам ,че аз трябва да напиша това ,но ! Sad
При ЯМР е установен остатък от 3 см. Изрязания е 10 см.
Говорили са с лекуващия ги неврохирург и той им казал ,че при тумор като тяхния това можело да се очаква и им затворил телефона! newsm78
Когато съпругът на Юлия е взел разчитането на ЯМРто са му казали или лъчетерапия или ново отваряне! Cry
А това какво ще става ще кажат чак на 23 март ,когато отидат в София ,това го е потвърдил и неврохирургът! Sad

# 84
  • при най-добрия мъж...
Момичета,чета темата и не мога да повярвам.Аз живея в същото село и познавам малкия Филип и родителите му.Просто останах потресена.Моля се с две ръце нещата да се разминат и малкия юнак да се оправи. Praynig Praynig Praynig
Ако има с какво да помогна-пишете.Мога лично да им занеса,каквото сметнете за нужно.А ще гледам и парички да им пусна по сметката.

# 85
Indira,здравей,радвам се ,че се отзоваваш да помогнеш на семейството на Филип!  bouquet
Юлия ми каза ,че ще й е приятно да се запознаете ,просто не успя да се сети за кого става дума,може и да е от притеснението след днешните резултати! Sad

Поздрави ! Hug

# 86
Говорили са с лекуващия ги неврохирург и той им казал ,че при тумор като тяхния това можело да се очаква и им затворил телефона! newsm78

Shocked Как може? Как може един у4ен 4овек да няма ни най малко уважение и нормално, 4овеШко държание? Лекар, който е иzбрал професията си zа да помогне?  Sad

Милите.....дано не са раz4ели правилно ЯМРто  Praynig

# 87
нямам думи..............

# 88
Да добавя и друго ,от дълго време не им вдигаше телефона ,даже се чудят как така днес са успяли да се свържат!
Таткото на Филип бил много разстроен ,което е напълно нормално след такъв развой! Sad
И с рязък тон е поискал сметка защо е в такова състояние детето му,не стига че са объркали местожителството на Филип в епикризата ,а също и не съм им дали хистологията докато са били в София!
Отговора бил,че при постъпването ,когато са попълвали необходимите документи ,сами си били объркали адреса ,но таткото го срязъл ,защото на болничния издаден от болницата бил с точния им адрес! Лекарят останал безмълвен! #2gunfire

# 89
Не искам да повярвам, но явно в БГ всичко е възможно или по-скоро нормалното отношение към пациентите е някаква рядкост Confused
Много Hug и кураж мило семейство. Насреща сме и ще помагаме с каквото трябва

Общи условия

Активация на акаунт