семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 37 972
  • 444
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.
Днес се чух с Юлия. Филип за сега е добре, не е получавал нов гърч. На 10ти живот и здраве са на преглед за епилепсията и ще му изпишат някакви лекарства. Много са се стреснали като е направил гърча  Confused Дано не се повтори повече!!!!!  Praynig Говорихме и по въпроса за парите, ама както каза Юлия като нямаш доказателства...
Все още търсят вариант за легло за Филипчо.

Иренка   bouquet

# 61
Здравеите мили мами,

ето ье и при мен се вижда краят на тиьането по лекари. Да ви кажа трудно ми беше да ви пиша докато самата аЗ нямам от никъде конкретен отговор.
Докладвам как стоят неЩата при мен в Берлин. СвърЗах се с няколко дарителни дружества. Не мога да ви обесня какво прехварляне беше от тоЗи ье на другият, докато се стигне до отговорният. В краина сметка ьакам да направят събрание на дружеството и да решат какво биха могли да дарят За моят слуьаи. Лошото е ье има останали средства, които обаье ако не се дарят по преднаЗнаьение иЗгарят. А За детенце в ьужбина не можели да правят кампании. Но аЗ се свърЗах с мои приятели във Франкфурт, които се стараят да направят неЩо.
Наскоро полуьих наи накрая снимките на главиьката на Филип от Бг и специалиста веднага ми се обади(вьера). Утре му ги праЩам и оьаквам неговата диагноЗа и колко Ще струва леьението тук. Всиько Зависи обаье и от епикриЗата от София и от биопсията, специалиста има нужа от теЗи документи непременно. Просто това ме кара да превъртам, ье всиько бавят от София. С върЗани ръце сме всиьки и ьакаме да се наканят, да направят неЩо.
Днес ми се обади и Пламен от save darina и там ме ьакат с документите и ми вика хаиде какво става ьакаме всиьки да решим какво Ще правим.
Страхотни са всиьки мои приятели и поЗнати, толкова се стараят, но За сега може само да ьакаме.

Но и да се похваля неЩо. Днес говорех с моето пате Филип и тои ми вика хаиде лельо идваи да те ьерпя с бонбони и да пием ракия и да правим наЗдраве. Имал балон, и много други играьки, които бяха иЗброени подробно  Laughing Мале ако Знаете колко съм Щастлива.

Филип поьнал да се кротва, мама и тати обаье се ьудят какво ли да иЗмислят За да го Занимават. Днес например праЗнували рожденният му ден от предната година  Laughing Бил наи послушният от всиьки днес.  Grinning Имаме идея За ьастна детска градина За да може тате да поьне пак работа а мама малко да си отпоьине, ье има време докато се съвЗеме от операцията.

Благодарение на много идеи от ваша страна Запоьвам да вярвам ье Ще се оправят лека по лека със всиько. Подали са документи на много места, сега само ьакаме от всякъде отговор. След 10и Ще Знаем и какви нови лекарства Ще полуьава Филип. В обЩи линии За сега се оьертава ьакане.  Crazy

За всиьки вас   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 62
Ами... какво да кажа... Винаги тук са забавяли мноооогооо нещата...
Чакат се и резултатите от биопсията...
А частната градина няма ли да е малко скъпичка  Rolling Eyes Те в Тополи имат ли?  newsm78

# 63
момичета, аз още нямам интернет и съм в испания. другата седмица се връщам в мюнхен и ще организирам пращането на количката за беба. случайно някой да пътува и да може да я вземе от софия, амн. иначе майка ми ще я прати по спиди.
чувалчето и дъждобрана са в мюнхен, тях ще пратя може би с колет.
ММка, гуш.

# 64
Ами аз пътувам и сега съм във Варна, ама отново нямам идея кога ще мога да се прибера, може би най-рано след месец  Confused

# 65
  • София
Много гадно това с всички тези забавяния. Дано всичко да си дойде на мястото много бързо.

И аз често пътувам София - Варна, в момента съм в София и може би към края на месеца ще пътувам към Варна. Колко голяма е количката? Че и ние сме с бебе, а и колата ми е малка и като тръгнем за Варна пращи по шевовете.

# 66
Здравеите,

ММка сиругно ьастната градина Ще е скъпиька, но Ще се опитам там веье аЗ да поема раЗходите с моите силни рамене тук (вьики поЗнати и приятели). А ако те не могат наьин Ще намеря. Просто инаье ако таткото не работи не виждам как Ще се справят. Не се Знае кога мальо Ще се покротне, а в момента просто е невъЗможно юлия да се справя с двамата.

Мата  Hug  bouquet Hug

Веси 21 може и на лиьни и на скаипа, където имаш желание  Wink (скаипа ми е ludoto_hase) Стига да ме откриеш  Mr. Green

На всиьки други ви  Hug

# 67
количката е бая обемиста, понеже е мерцедеса Mr. Green на количките, поне преди две години и половина беше такава Wink
няма проблем, ще го измислим..........
не става с пълна кола, на нас ни заема половината багажник, а сме с миниван. сгъва се, но определено заема място.

# 68
  • София

Веси 21 може и на лиьни и на скаипа, където имаш желание  Wink (скаипа ми е ludoto_hase) Стига да ме откриеш  Mr. Green

Ние си писахме по скайпа Wink, така че ми го имаш. Просто като има нужда от нещо конкретно пиши Simple Smile

matakosmata явно няма да стане, че аз като си купувах количка пробвах дали се събира в багажника и имаше доста, които не влизаха. Явно и аз трябва да се замисля за миниван Wink

# 69
Дам сеЩам се Веси Mr. Green

За сега всиько е спокоино, ниЩо ново покраи нас.  Peace

# 70
И аз да се отчета днес се прибрах от патуването си и пратих новата  количка и около 30кг дрехи(за  малкия и големия)и одеалца за малкото.А на следващата заплата ще пратя и детско столче за хранене.

# 71
LidiqST   bouquet  bouquet  bouquet

# 72
И от мен  Hug  bouquet

# 73
Здравейте на всички пишещи в тази тема! Hug

Последни новини,днес Филип и баща му са били при д-р Ралчева.Тя ги е насочила да потърсят за съдействие специалист от УМБАЛ ,,Света Марина"-Варна за да им се направи контролен ЯМР.
За сега не се препоръчва Филип да посещава детска градина.
Надявам се в четвъртък да имаме друга информация от посещението при специалисти!

А ,Юлия се похвали ,че малкия им юнак е порснал с цял кг. и цели 3 см.! Hug

# 74
Ама то нали трябва да минат 3 месеца от операцията за ЯМР?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт