семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 37 998
  • 444
  •   1
Отговори
# 240
|Дано тия, дето трябва да разрешат, да имат малко съвест! Praynig

# 241
Много се радвам на новините за Филип.  Hug Grinning Не губете надежда, ние сме с вас!
  Извинете ме за моето незнаение, но наистина ли е възможно българските институции да откажат това Е112 ( каквото и да означава), при наличие на лечение в чужбина с което да се спаси едно дете и при неспособността на българските лекари да помогнат на детето! Умът ми не го побира.

# 242
много е вероятно да откажат. за да се допусне издаването на 112 се иска писмено становище, че подобна операция не може да бъде извършена в българия. това малко лекари биха го направили. едно е да кажат, че филип трябва да замине за чужбина, друго е да го напишат. после комисията решава...........

каквото и да става, ние сме с вас юле.

# 243
много е вероятно да откажат. за да се допусне издаването на 112 се иска писмено становище, че подобна операция не може да бъде извършена в българия. това малко лекари биха го направили. едно е да кажат, че филип трябва да замине за чужбина, друго е да го напишат. после комисията решава...........

На мен точно това ми се иска - да си признаят официално, че не им стиска или че нямат достатъчно опит и добра база за целта. Аман от "на гол тумбак чифте пищови" на гърба на болни дечица  Crazy

# 244

На мен точно това ми се иска - да си признаят официално, че не им стиска или че нямат достатъчно опит и добра база за целта. Аман от "на гол тумбак чифте пищови" на гърба на болни дечица  Crazy

Колко случая помните, в които в БГ действително бяха изчерпани всички възможности, и въпреки това беше оказан тоъи формуляр  Sick

# 245
Здравеите момиьета,

юлето и Филип утре иЗлитат в 10:10 немско време За София. В 13:20 местно време Ще са веье кацнали.

Беше ни много хубаво Заедно и сега да видим как Ще се раЗделяме.  Sad
Но наи важното е ье всиько теЗи дни беше толкова положително, а и с Филип се нагушкахме много много  Mr. Green

Само на един Филипьо няма да липсва и това е котака ми и  с юлето мислим да пратим животиньето  на психотерапия ье да се опитат да го въЗтановят.  Laughing  Joy Laughing

Вярвам ужасно силно ье Филип Ще оЗдравее, такова жиЗнено дете е, иЗпълнено с желание За живот и борбеност.  newsm53

Благодарение на всиьки вас и вашата подкрепа стигнахме до тук. Убедена съм ье Заедно  Ще открием оЩе малко сила За да се радваме след време на едно Здраво детенце.

ОБИЬАМЕ ВИ  Hug

# 246
  • София
Цитат
Банка ДСК
BIC:    STSABGSF
IBAN:  BG24STSA93000010513003       
юлия Филева Филева

Благодаря за бързата реакция. Днес преведох малко пари  Peace

Стискам палци всичко да мине най-лесно

# 247
 Малко късничко се включвам, но нямах нет 10 дена. Сега изчетох пропуснатото, радвам се че Фил се е държал геройски в Германия. Дано се наредят нещата, моля се от все сърце за Филипчо и неговото семейство. Искрено се надявам, да издадат този документ Е112, макар и трудна да е процедурата. Едно са 4000, др са 15 000 евро. Но не са непосилни. Но нали за това сме всички тук за да помагаме и да подкрепяме семейството на това прекрасно момченце.

# 248
ЗДРАВЕИТЕ МАЙ4ЕТА Hug Hug Hugве4е 4акаме само др.КРАУС и др.ХЕРМАН да изготжият офертите тази която е с е112 и тази която е 15 000ев. силно се надиявам поне ведьж нашите институции да си сьршат работата ако не ще се молим за 4удо и да саберем пари4ките бьр3о защото филип напражи доста голиям гьр4 снощи и с мьжа ми се пристеснихме много доно филип издаржи на вси4ко всеки ден се молия за това Praynig Praynig Praynigблагодаря би 4е ме подкрепяте и 4е сте с мен в то3и труден момент                                                                                                          благодаря ви Heart Eyes Hug  bouquet

# 249
Юлииии  Hug Hug .И аз се моля...поне веднъж да са ХОРА и да направят каквото трябва! Praynig Praynig

# 250
Юле ,мила ще направим всичко ,което е по силите ни ,само да помогнем на малкото ви Лъвче! Heart Eyes

# 251
  • Разград
Дано не получава повече гърчове, миличкия!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 252
 Моля се от все сърце малкия Фил, да бъде силен, дано не се повтаря с този гърч. Praynig

# 253
и аз ще се включа за помощт ще ти пиша на личи Hug

# 254
Изчетох темата от край до край /добре,че малкия ме остави!/
Сега се моля за малкия Филип Praynig Praynig Praynig
на тази сметка мога да преведа някой лев нали?При първа възможност ще го направя!

Банка ДСК
BIC:    STSABGSF
IBAN:  BG24STSA93000010513003       
юлия Филева Филева

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 11:08 от *Сиска*

Общи условия

Активация на акаунт