семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 38 000
  • 444
  •   1
Отговори
# 255
Или на дарителската сметка на Филип:

ПРОКРЕДИТ БАНК (БЪЛГАРИЯ) АД

Филип Себайтин Ариф

BG23PRCB92301028522311 – лева
BG64PRCB92301428522316 – евро
BIC: PRCBBGSF

# 256
Или на дарителската сметка на Филип:

Филип Себайтин Ариф

Паричките от тази сметка отиват директно за покриване на лечението на Фил!
Дано през новата седмица се получат офертите! Praynig

# 257
здравейте майчета.днес 10 05 09 все още не сме получили в писмен вид офертите от хановер.нито пък отговор за КЛЧ затова сме много притеснени защото времето си лети а ние все още нямаме пълна яснота.само приказки а малко се действа и всичко е много мудно в БЪЛГАРИЯ.имаме нови големи гърчове придружени с температура предимно нощно време.надяваме се все пак за толкова кратко време да успеем със средствата и документациите.все пак досега имаме вашата безкористна подкрепа.за което специално искаме да се отблагодарим.

# 258
 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525  love001 newsm7БЛАГОДАРЯ на жси4ки за подкрепата на всикки ви.                                                                                                               п.п досега ж моята сметка са прежедени 730лв. Heart Eyes  bouquet

# 259
Юле, ние ще помагаме с каквото можем, само Филипчо да се държи геройски Praynig

# 260
Юле, от Германия кога казаха, че ще ви пратят писмени оферти? Учудвам се , че се бавят-обикновено са много експедитивни. За мудността в Бг не ми се коментира.....Можем ли някакси да притиснем бг институциите? Кой дава КЛЧ ,те. от кого зависи?И последен въпрос колко парички има приведени в сметката на Сейв Дари на...(ако искаш можеш да не ми отговаряш на този въпрос, просто искам да разбера как върви набирането на средствата)?
Моля се за малкия Филип и вярвам, че нещата ще имат положителна развръзка.

# 261
  • София
Юле, сигурна ли си, че парите по сметката са 730, защото предпоследния път беше писала, че има 692, а пък аз след това преведох пари и не ми се връзват сметките Rolling Eyes. Да не би да съм объркала нещо сметките, не знам дали вече пазя бележката за превода.

На какво АМ е Свтлозар, за да може, който иска и има възможност да прати. И това ще е голяма помощ предполагам.

# 262
Сметките са две. В началото беше пусната сметката на Юлия, после направиха дарителска сметка на самия Филипчо, тази която е публикувана в сейв дарина. Тя не е сметка на сайта, а на самия Филип Wink И виждам, че Юлия е писала колко има общо в нейната си лична сметка, а за тази на Филип... май не е писала. По-добре да се пращат на сметката на Фил  Peace

Дарителски банкови сметки:

Филип Себайтин Ариф

# 263
МИЛИ МАИ4ЕТА ПИСАХ ви 4е досега са 730 лв за6тото от банката дск не ми дават до края от4ет по сметката служителката спокоино ми обясни 4е трябва пулен месец да излезе разпе4атката напулно и затова ви  моля да ме извените аз сте изискам пулната разпе4атка и сте ви оведомя по дарителската сметка на филип кьм про кредит банк пари4ки те са 1165лв 4акам мартинка от хановер за нови вести и веднага сте ви пиша моля пак за извинение за недорозумението което се е полу4ило но в наи кратьк срок сте пиша .ИСКАМ ПАК ДА ВИ БЛАГОДАРЯ 4е ме подкрепяте Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquetи 4е сте с мен  smile3525 smile3525 smile3525 благодаря ви Hug

# 264
Юле с нетърпение чакам да разбера, че са ви пратили документите  Praynig

# 265
  • София
МИЛИ МАИ4ЕТА ПИСАХ ви 4е досега са 730 лв за6тото от банката дск не ми дават до края от4ет по сметката служителката спокоино ми обясни 4е трябва пулен месец да излезе разпе4атката напулно и затова ви  моля да ме извените аз сте изискам пулната разпе4атка и сте ви оведомя по дарителската сметка на филип кьм про кредит банк пари4ки те са 1165лв 4акам мартинка от хановер за нови вести и веднага сте ви пиша моля пак за извинение за недорозумението което се е полу4ило но в наи кратьк срок сте пиша .ИСКАМ ПАК ДА ВИ БЛАГОДАРЯ 4е ме подкрепяте Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquetи 4е сте с мен  smile3525 smile3525 smile3525 благодаря ви Hug

Аз просто се чудех да не съм объркала нещо Rolling Eyes Hug

Може да сложите на заглавната страничка всички сметки, че май стана много объркано

Дано стане по-бързо с документите  Praynig

# 266
Не бях се  запознала с проблема на Филип досега. Ще помогна и аз. Много се надявам всичко да бъде наред. само филип да се държи!

# 267
Дано да дойде офертата скоро.Гледам събират се паричките и искрено се надявам да разрешат Е112, за да може да заминете възможно най-бързо!
Прегръщам ви! Hug

# 268
здравейте мили майчета получихме офертите от хановер и фрайбург с които ще кандидастваме за клинично лечение в чужбина но тъй като незнаем дали ще ни бъде отпуснато решение за клинично лечение в чужбина отправям се с апел към вас за събиране на нужните за лечението средства                                                                                                      [/colorBGN-BG23PRCB92301028522311                                                                        EUR-BG64PRCB92301428522316                                                                       BG-PRCB9230   ФИЛИП СЕБАЙТИН АРИФ  тази сметка е кьм ПроКредит банк                                                                                                                                                                                                                                            BICkog-STSABGSF                                                                                                               IBANBG08STSA93000016644273                                                                 тази сметка е кьм банкаДСК НА ФИЛИП СЕБАЙТИН АРИФ                                                                                                                                                                                                                                           newsm51  bouquet Praynig Hugблагодаря ви предварително БЛАГОДАРЯ

# 269
Дано да не бъркам.. Embarassed Embarassed
Сега погледнах заглавната страница и видях "Общ брой потребители: 117 233".Това са много, много хора, 20%(дори по-малко..леле много съм зле с математиката) от тях да дадат по 1лв. и ще съберат парите и без да се чака Е112!
А дано.Юли с теб съм! Hug

Общи условия

Активация на акаунт