Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са мненията на форума относно номинираните за Нобелова награда за мир?
Какви дискусии се провеждат относно онлайн измамите и измамите във връзките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са мненията на форума относно номинираните за Нобелова награда за мир?
-
Какви дискусии се провеждат относно онлайн измамите и измамите във връзките?
-
Какви са мненията за сателитната чиния и различните телевизионни програми?
-
Какво се споделя за поста и религиозните празници?

а как се самонавиват при скандал, леле и как преина4ават, ох не ми се гледа назад! но тука са си така и на улицата, един каже едно, другия като запо4не, а 5 отстрани дават фитилите! и пазара задръстен! 
То е ясно, че дипломацията надали ще ти свърши работа в случая, но.........знам ли, може би пък това е начина-като тях, че така са свикнали и ще 'разберат' по-добре за какво иде реч...

познаваме я много добре ние. ''Детелини'' е първата (и единствена засега
) от поредицата ''Незабравимо'' с доста evergreen-и
Пее добре, но не била създала семейство, за Стоичков-да, голям футболист е, в цял свят известен, но не умее да говори,.....думи нямам.
Много неприятно е така като си болен. След моите припети миналата и тази година вече съм против тъпченето с много хапчета, въпреки че преди бях в другата крайност и само да кихнех тичах за лекарства. Ама май до никъде не ме доведе това и сега освен на малко хапчета разчитам и на бебешките методи като чайчета, отвари, запарки, води със сол в носа, мед и други подобни гадости
ама ако някой ме чуе, лошо ще му стане. Преди време пусках на момъка нейни песни, обаче той никак не беше впечатлен. Гледа, слуша хънка, мрънка, а иначе се има за парче певец и постоянно ми пее някакви песни - къде на арабски, къде на английски, френския много не го признава, ако го накарам да запее и "Ветровееее"
ще знам, че съвсем се е предал

Днес никoй няма......ни домакинята, ни 'личните дами' на темата, ни прес-кореспондента....никoй.
Само Svear стои с готовия хляб и чака