Отговори
# 120
  • Мнения: 1 260
днес купих мерлуза и сега незнам какво да е правя споделете ми някоя хубава рецепта Praynig

какво ще кажеш за мерлуза със сос?Аз я пробвах и стана добре  PeaceЕто я и рецептата:
4 филета мерлуза
1/2 кисело мляко
3 с.л. майонеза
1 с.л. горчица
1 скилидка чесън
целина
сол
черен пипер
лимон

 Мерлузата се овалва в брашно и се пържи. Съставките за соса се пасират и се полива половината част от рибата. Гарнираме с парче лимон и ръсим със ситно нарязана целина.

аз целина не обичам и определено не е за предпочитане.

# 121
  • Мнения: 2 144
А пък ако обичате сладко-кисел сос... И това мисля, че се вързва като вкус с крилцата.  Hug

Вързва се ...да...но той как се прави? Embarassed

Късно ти се включвам, сигурно. Аз намерих преди време, тук един сполучлив. Ама понеже отдавна не съм правила и сега не се сещам пропорциите. Ако все още ти трябва, пиши ми. Ще се разтършувам в рецептите си.  Peace

# 122
  • Мнения: 3 989
Момичета, имам останали малко бутер кори за баница, които не стигат да си напълня тавата за баница. Чудя се как да ги оползотворя. Ще съм ви благодарна за идеи - сладки или солени, само да няма месо в тях. Не е спешно.
Благодаря предварително.   bouquet

# 123
  • Мнения: 1 777
Момичета, имам останали малко бутер кори за баница, които не стигат да си напълня тавата за баница. Чудя се как да ги оползотворя. Ще съм ви благодарна за идеи - сладки или солени, само да няма месо в тях. Не е спешно.
Благодаря предварително.   bouquet
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,815.msg12794.html#msg12794

# 124
  • Мнения: 3 989
Pety, мерси. Но аз нямам бутер тесто, а кори. Няма как да полепне по тях захар и канела.  newsm78
Ако ти ги правиш от кори пръчиците, по колко кори наведнъж увиваш и как успяваш да ги оваляш в сместа и тя да остане по тях?

# 125
  • Мнения: 5 001
Кюбит,нарежи корите на лентички и всяка лентичка я превий през средата(става като панделка),поръси с кристална захар и печи....Стават си доста бройки,вкусни са....Ако помниш "Сълзица"-та.....Е,такива стават на вкус.

# 126
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Здравейте момичета! Аз пак имам въпрос към вас. Имам бутер тесто а фурната ми се развали. Мога ли да направя нещо което да се пържи. Въобще това тесто става ли за пържене?Предварително ви благодаря!

# 127
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Здравейте момичета! Аз пак имам въпрос към вас. Имам бутер тесто а фурната ми се развали. Мога ли да направя нещо което да се пържи. Въобще това тесто става ли за пържене?Предварително ви благодаря!

някой беше дал преди рецепта за банички от бутертесто в тостера Laughing
пробвай.
ама в онзи дето се притискат 2 филии хляб...

# 128
  • Мнения: 308
   Здравейте момичета. Радвам се, че има такава тема. Въпроса ми е, някой знае ли рецепта за кекс или друг сладкиш, но без яйца и мляко?

# 129
  • Мнения: 22 867
   Здравейте момичета. Радвам се, че има такава тема. Въпроса ми е, някой знае ли рецепта за кекс или друг сладкиш, но без яйца и мляко?

Tincheto 78 ,  погледни ТУК, ТУК и ТУК. Може би ще си харесаш нещо.

# 130
  • Мнения: 308
   Лабрекс, благодаря ти за бързия отговор.     bouquet   Ще ги разгледма и дано си харесам нещо.

# 131
  • Мнения: 1 260
привет!Някоя от вас да е ползвала Маги Малки тайни за сочно пиле?

# 132
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Да аз ползвах това с чесън. на мен ми хареса много.

# 133
  • Мнения: 1 260
Да аз ползвах това с чесън. на мен ми хареса много.

Че те колко вида са? newsm78

# 134
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Ами два доколкото виждам в нашите магазини. Но другия вид май беше с пипер. Не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт