Отговори
# 180
ок благодаря ти Шайн 

bouquet

# 181
Да се отчета .с голямо закъснение направих петела със зеле във фурната много го харесаха в къщи .Благодаря за съветите .Искам да питам някой ползвал ли е  Малки тайни фикс Сочно пиле на Маги  не пише дали се слага някаква течност само подправката .Утре сина се прибира от командировка и извадих да се размразява пилето ще го сложа в по голям плик че този с фикса е много малък .

# 182
  • Кьолн
Галя, не се слага вода или течност.

# 183
  • Разград
Галя, тази вечер точно това вечеряхме. Не се слага вода, стана много вкусно.

# 184
Благодаря ви tania2007  и  mozila  довечера ще си посрещна детенцето с пиленце и ориз със зеленчуци .Много съм доволна от продуктите на Маги  даже за командировките  им купувам Вкусна чаша  едновременно се стоплят и засищат със супичките .

# 185
  • In a surreal moment!
Момичета, някой знае ли рецепта за бисквитена торта за 1-годишни (с АМ, или ..)? Искам за РД на сина ми да направя торта, която да е за децата.

Направи си бисквитена тортичка със сварено с водичка нишесте - чиста работа !
АМ-а може ли да се вари , дали не му пречи високата температура , не знам ...ако някой знае да казва !

Ася
- за да ти се разделя питката на джобче трябва преди да прегънеш да намажеш обилно с животинска мазнина . Тук в селската ни фурна мажат със свинска мас , майка също , щото я има в изобилие , мирише вкусно и народа лапа . Предполагам , че ще стане и с краве масло , но не сме пробвали . Знам , че си вегетарианка и направо не знам какво да те посъветвам ... Пробвай със зехтин една питка , пък да видим какво ще стане .
Пиши , опита е важен , изводите също !

п.п. аз съм бившето "Другарче" , сега съм настръФнала ....хахахаха...като ми мине пак може да се върна към стария ник !

# 186
  • Разград
Момичета, някой знае ли рецепта за бисквитена торта за 1-годишни (с АМ, или ..)? Искам за РД на сина ми да направя торта, която да е за децата.

Направи си бисквитена тортичка със сварено с водичка нишесте - чиста работа !
АМ-а може ли да се вари , дали не му пречи високата температура , не знам ...ако някой знае да казва !

Ася
- за да ти се разделя питката на джобче трябва преди да прегънеш да намажеш обилно с животинска мазнина . Тук в селската ни фурна мажат със свинска мас , майка също , щото я има в изобилие , мирише вкусно и народа лапа . Предполагам , че ще стане и с краве масло , но не сме пробвали . Знам , че си вегетарианка и направо не знам какво да те посъветвам ... Пробвай със зехтин една питка , пък да видим какво ще стане .
Пиши , опита е важен , изводите също !

п.п. аз съм бившето "Другарче" , сега съм настръФнала ....хахахаха...като ми мине пак може да се върна към стария ник !

Тези питки не съм ги правила,но съм ползвала зехтин при правенето на питка и много повече ми хареса от маргарина или маслото.

# 187
Да се отчета пиленцето стана разкошно малко повече се препече отгоре но като махнахме кожичката и си го хапнахме с удоволствие много е вкусничко .Другия път ще го сложа в затоплената фурна и ще изключа горния реотан чак последните 15 мин ще го включа пак да се запече и да стане кафевичка кожичката .

# 188
Здравейте!
Някой знае ли дали тук може да се намери кокосово мляко и евентуално къде, в какви разфасовки е?

# 189
  • In a surreal moment!
........
Тези питки не съм ги правила,но съм ползвала зехтин при правенето на питка и много повече ми хареса от маргарина или маслото.
Не, нестава въпрос за обикновени питки , като за мак доналтс , да я срежеш и да си сложиш нещо , не !
Тези питки са като за дюнер разточени , намазани с живот.мазнина , прегънати на полумесец , пак намазани и прегънати на тортено парче . Оставят се да повтасат малко ,защото тестото им е с мая и като се понадигнат се пекат . Като се изпекат с помоща на лъжичка, примерно, се разтваря от към широката страна и се образуват две джобчета с преграда . В едната при нас слагат колбас , кашкавал ит.н. , а в другата част зеленчук и поливат обилно с майонеза и кетчуп .

Дано съм обяснила разбираемо и дано за това да е питала Ася .

# 190
Здравейте!
Някой знае ли дали тук може да се намери кокосово мляко и евентуално къде, в какви разфасовки е?

В Метро съм виждала консерви.

# 191
Кокосово мляко има и в Пикадили, но не мога да съм конткретна Peace

# 192
За Метро съм сигурна, защото мъжът ми беше донесъл да го пробва.

# 193
Благодаря Grinning  bouquet

# 194
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася [/b][/u]- за да ти се разделя питката на джобче трябва преди да прегънеш да намажеш обилно с животинска мазнина .

Другарче, то така за 1 питка трябва 2 пъти да разточвам...
и как да напасна 2те части, аз еднакви кръгчета не мога да разточа... newsm78

не вярвам арабите да си играят толкова Crossing Arms
а и тяхните са винаги равномерни и няма следи от мазнина newsm78

пак ще се пробва Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт