Май 2005 - тема 121

• 17 312
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
Хайде, като сме тръгнали да се оплакваме и аз да съм в кюпа. Марти е със скарлатина, до 19.01 сме в нас, но не трябвало да го извеждам, защото сме под карантина, това не знам как ще стане, той не е връзван никога 5 часа в къщи, а да не говорим за 5 дни. Луда работа. Поне е добре, обривът е само един около слабините, не го дразни, не го сърби и пр. С разтройство от АБ, но това е типична реакция за него.

Бубе, да не е някое чудовище като нашата скарлатинка, тя започва с Т изведнъж, зачервено гърло, може и с полипи.

Сватите, хайде да спретнем парти по случая, вече е време, щом децата сами се искат, да го поливаме викам аз.

Дианка, дано с Любачето всичко върви по вода и този път да минава и заминава.

# 76
  • София
Бубе, да не е някоя шарка? Миличките...бързо оздравяване!

Мартеа
, твоята кукла ми е фаворит в бисерите- няма равна  Joy

Гушлева, дай да не коментираме в публичното пространство кой псува повече  Rolling Eyes Потънах в земята от срам днес как изпсувах по един шофьор и се оказа, че едни баби ме гледаха от двора си  Embarassed Не като каруцарка, ами като механик го съчиних Confused
Пък и пия и пуша  Joy
Много ми е интересно какво ще каже Ема за Любака.

Кременчен, поне тази шарка няма да я мислиш повече. Всяко зло за добро

# 77
На болничките бързо да им минава. Hug
Аз ще вилнея! newsm44

# 78
Болничките бързо да оздравяват! Hug

# 79
Ох, съжалявам за скарлатината...
Трябва да питам как е ситуацията в нашата градина, че не ми седи в къщи с Барби още две седмици.
Днес е скучно, студено и слънчево Rolling Eyes
Идея нямам какво да правим, няма куклен театър, хубавият детски кът е фул, баба работи и не можем да излезем довечера...
Харесах си работа, вчера цял ден писах мотивационно писмо и автобиография на английски Blush
Бъдете здрави!

# 80
Как сте днес?
Аз съм горе долу.Поизлезнах,но нищо интерсно.
Ники е добре,болничките как са?
Катка сподели каква работа?

# 81
Аз съм на работа, съответно Момчил  е на градина  Tired Утре за един ден ще ми се струпат много домашни неща да свърша...сигурно ще ги отложа  Mr. Green
Кременхен, гадна работа , но поне ще придобиете имунитет , това да ти е успокоението.
 В нашата градина има варицела по др. групи, но не се тревожа, все някога ще я прекараме

КатКа, стискаме по палец да те харесат  Praynig

Днес ми е мноо зиморничаво, хем климатика фучи на 30С има и зачатъка на парно  Rolling Eyes

# 82
  • София

Харесах си работа, вчера цял ден писах мотивационно писмо и автобиография на английски Blush

Стискам палци!
Ам сега трябва да кажеш за ква работа.

# 83
  • Варна
Катка, стискам палци.
Бубе, как е Криси? Креми, как е Марти? Да оздравяват по-скоро.
Даинка, стикма палци Любачето да си е здрав и да ви мине леко възстановителния период.
Браво на ергена, Ема е голяма сладуранка.

# 84
  • София
Да се похваля - днес си имах отмяна в чистенето с мръсокачката.

# 85
Момичета, здравейте!

Благодаря, че питате как е Марти. За сега е ок, вилнее като здрав, яде като здрав, обривче има само около слабините и това е. Дано се размине леко. За съжаление скарлатината се повтаряла, не се придобивало имунитет.

Гуш, Ема си я специализирала в чистенето на 100%. Браво на майчина отмяна. Марти и той си пада много по чистене и бърсане с мокри кърпи.

Бубе, как е Криси?

Кате, подаде ли СВ-то?

# 86
  • София
Ха, здравейте!

Катка, стискам палци за работата!

Тюююю...Гушлева, завидях ти  Grinning

Деспина, мерси...ама от вчера едното ухо пак е  течност, която започва въпаление. И изписаха АБ за да не стане някоя беля. Направо щях да ревна в кабинета. Толкова се надявах Любака да лъже, че го боли ухото  Confused

Иначе си ходи на ДГ, няма никакви оплаквания- хрема, температура или силни болки. Само пустата течност в пустото ляво ухо.
Вероятно причината е изкривената носна преграда, която и двамата имат, като наследство от мен.
Нооо..не губя кураж, може да му е за последно Simple Smile

# 87
Гуш малаката е желязна помощничка.

# 88
  • Варна
Ох, Дианка, дано да е за последно. Да се оправя детенцето, че се намъчихте всички.
Гуш и аз имах отмяна днес. Направо се сбиха кой по-напред да чисти с прахосмукачката. Само дето на мен хич не ми хрумна да ги снимам.  Embarassed
Ето ги моите помощници от едно ходене в Русе.
http://photos.streamphoto.ru/a/e/7/w400_4492630c8274cb93ff424eb4 … ea.jpg?1231598990
Оказа се, че в групата на Иво има скарлатина и тъй като не е бил контактен сега ще се гледаме поне до 29.1.

# 89

Да ви кажа момичета както се появи това чудо внезапно така и затихна...Е вярно че вземаме АБ, но още снощи Криси живна игра си цяла вечер (чук чук). И днес е така какво беше това чудо....
Иначе ще я оставя в къщи тази седмица да се излекува напълно Praynig

браво на малките помощници!

Катка успех!

Дианка бързо да се оправя и Любчето Praynig

Общи условия

Активация на акаунт