Май 2005 - тема 121

• 17 320
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
Като видях Ема как старателно чисти и се сетих за една случка от моето детство. Майка все ме караше да й помагам и един ден ми връчи прахосмукачката. Бях на 5-6 годинки. На пода имахме мокет, отгоре майка застилаше китеник през зимата. Чистих, чистих, ама накрая се уморих и легнах на земята. Чистя си обаче. Майка влиза и ме пита какво правя, викам "ми аз да мога да обера хубаво боклучетата, че права не ги виждам"  Laughing Ама те наистина много лошо се набиваха в тези китеници. Такива са моите първи спомени с прахосмукачката.  Laughing

# 91
  • София

Ant, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и засмяна!

# 92
Ант, честит рожден ден! Здраве, късмет, много любов и щастливи мигове!   bouquet

# 93
Ант,честит рожден ден!Много усмивки и сбъднати мечти! newsm59 newsm67  party023  party041
Ники вчера се е пързаляла с баща и и беше много щастлива.

# 94
Честит рожден ден, Ант! Желая ти всичко най-хубаво!

# 95
Ант, Честит Рожден Ден  newsm51
Много здраве, щастие и късмет ти желая!
Болничките бързо да оздравяват!
Кате, стискам палци да стане работата  Hug

# 96
Ант, честит рожден ден и от мен!Да се радваш на здраве, щастие, късмет и любов!

Катка, стискам палци за работата! Hug

На всички болни - бързо оздравяване! Praynig

# 97
Ант Честит Рожден Ден!

Катка стискам палци. Кажи повече деееееее.

Кременчен мда няма имунитет от скарлатината. Дано минава бързо!

Диана съжалявам за ушето. Дано наистина да е последно, че се намъчи Любачето.

Ама им се отдава на децата домашната работа.  Laughing Калоян и той обича и да чисти и да мие чинии и да бърше прах. Обаче най-обича докато баща му прахосмуче да се вози на прахосмукачката.

Яде ми се нещо сладкооооооо  Tired

# 98
  • Варна
Ант, Честит Рожден ден!  bouquet

# 99
Честито, Ант!
Да си здрава и много, много щастлива!

Кате fingerscrossed

Диана, стискам палци да няма повече проблеми....

Като ви четох и аз днес дадох на Теа да мине с прОСМОкачката. Голямо щастие, ей.
От домашната работа аз пък си спомням бърсането на витринките. Ей, майка ми ме побъркваше с тези витринки. Имахме няколко на брой, пълни с разни сервизи. Голяма мода. Та - всяка седмица - свалям стъклата, измивам ги, избърсвам вътре, като избърсвам всяка чаша вътре поотделно. Накрая "ги аранжирам красиво". Ей! Ей, тръпки ме побиха, като си спомних. Ще й го припомня това на майка, хм.

Всички болнички да оздравяват!

# 100
  • София
O и мен ужасно много ме юркаха да чистя. И хич не ми харесваше. Сега чакам Ема да стане на 6-7 години и започвам и аз...така де, да си го върна  Mr. Green и тя да се научи как стават нещата.

# 101
При нас пък това устройство му се вика Пумускачка.

Хм. Аз пък нямам спомен чак от такива чистеници. Виж помня постоянния спор да си подредя дрехите - вечно висяха на купчина на креслото... но това към тийн възраст.

# 102
  • София

Ант, честит рожден ден на патерици! Бъди много здрава, много усмихната и щастлива!   bouquet
Само защо не виждам датата в списъка?  newsm78

Любака преди ми помагаше, но нещо му се изпри желанието. Даже му купихме една прахосмукачка, истинска, но сега аз я ползвам.  Laughing Предпочита да слага масата за вечеря Simple Smile Носи чаши, чинии, вилици и т.н. Ако забравя салфетките ме подсеща Simple Smile

Деспина, защо така ви оставят в къщи? Ако карантината се проточи и по-дълго вие може до пролетта да откарате у дома. Когато Любака тръгна на градина също не беше контактен, но нищо не са ми казвали.

# 103
И Ники има прахусмокачка,от време на време се присеща да я ползва.
Мене също ме караха да чистя-аз съм си отявлен педант.
Лек ден и успешна седмица.

# 104
Ант,ЧРД!Да си здрава и много обичана!bouquet

Дианче,дано наистина това е последното болно уше на Любачето! Praynig
Кате,стис на палците!
За чистенето-и двамата младежи у дома чистят с прахосмукачката,но най обичат да бършат прах,а Данчо пръска стъклата с препарата,а аз след него бърша Crazy
Да ви кажа,поръчах си колан за отслабване-севън .....дъра-бъра импотенс bowuuДа видим дали ще прибера и последната следа от двете раждания-корема.Иначе килцата отдавна са колкото трябва,ама корема Crazy
Аз казах ли ви ,че си промених цвета на косата.Досега бях платинено руса,сега станах натурално руса,само дето цвета не ми прилича на рус ,а кафяв,но смятам,че е по-добре.Ще взема да се щракна,че нямам скорошни снимки.
В събота мъжа ми е рожденник и ще го кръщаваме.Сега ще мисля какъв подарък да му подаря,искам нещо оригинално newsm78Някой идейка, моля!

Общи условия

Активация на акаунт