Май 2005 - тема 121

• 17 323
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хехе, ами Дидка, щракни и малко по-стари, защото май не съм те виждала и платинено руса  Simple Smile
И на мен ми остана корема Sad Но някак е само кожа и виси. Трябва да правя коремни преси, но доктора ми забрани заради кръста  Confused

А за подарък не знам какъв друг, освен икона или кръст. Другото, което направихме за Любака е, че купихме един орех и платихме в денят на кръщаването да го засадят в манастира. Според мен това ще е много хубаво, ако го направиш за мъжа ти.

А пък аз миналата седмица направих грешката да отида при друга фризьорка и тя ме оръпа здраво. Първо, че ми резна около 10см коса, а на всичкото отгоре я накълца ужасяващо. И сега за да не си личи се навивам с ролки  ooooh! Снощи взех решение да я резна на черта...пък ще видим. Хем искам, хем не ми стиска. Но не мога с тази "прическа"  Crazy
И обицата я махнах от носа...не ми понесе. Образуваше ми се едно мехурче точно до нея. Лекувам го, мажа го, зарастне и пак забере наново. И така....това ми беше носенето  Laughing И да ви кажа, зарастна уникално бързо. Момчето, което ми  я постави ме беше предупредило, ако я свалям да сложа новата обица до 5 минути максимум. Е, не му вярвах, но е факт. До вечерта вече нямах дупка. Така, че на който му се експериментира да действа смело Mr. Green

# 106
     Благодаря ви момичета за поздравите !

# 107
Дианче,постарах се и се щракнах сама.Намерих и стара руса снимка,ама корените хич не са руси Crazy
На който му е интересно,моля:
преди
сега

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 12:23 от Дидка - питка

# 108
  • София
Дианче,постарах се и се щракнах сама.Намерих и стара руса снимка,ама корените хич не са руси Crazy
На който му е интересно,моля:
преди
сега

И двата варианта ми харесват много, може би с по-тъмното изглеждаш по-мъничка и по-естествено ти стои този цвят. Прилича на моя естествен, за който и аз напоследък доста се замислям дали да не си го върна.

# 109
  • София
Didka, много е хубав новият цвят! Наистина стои много естествено и ти отива.

# 110
За подаръка- кръст или икона.
Дидке на първата ми харесваш повече.

# 111
Дидка, сега си супер готино момиченце, честит цвят отива ти много.

Дианче, дано на Любака ми мине скоро и е за последно.

Аз си отлежах в нас с Марти, голям кеф, като детенце само по диагноза е болно, много ме слуша, много добре се храни и иди познай дали е болен, чук чук...

За чистенето и нас много ни юркаше майка едно време, все бяхме в разход на някъде. Мартеа, за витринките и аз съм се ядосвала много, особено, където бяха кристалните сервизи, ужас...

Няма да забравя, как веднъж бях оставила на майка бележка "нямах време да простра прането, излизам и отивам на кино, ще си дойда към 20часа", каква кавга беше, колко е важно прането на на киното ма......та му.

# 112
Дидка подкрепям варианта "сега". Много ти отива цвета и наистина е естествен.

Аз бях доста по-руса, но нещо потъмнях, но да живеят кичурите. Имам чувството, че от както преди време ползвахме в къщи шампоан за естествено руса и изрусена коса потъмняхме така, щото и мъжо беше русоляв, сега е по-скоро тъмно рус към кестеняво.

Деспина подозирам че няма да се проточи - рядко има повече от едно или две в групата от скарлатина. Отделно не е много прилепчива. Това поне зачетох, когато в нашата група имаха за първи път скарлатина.

# 113
Моето диване ще ме побърка Tired От едно известно време всяка вечер приспиването е една истинска агония. Независимо в колко часа съм я сложила да спи, я приспивам в най-добрия случай един час. Днес сме легнали в 21ч., преди минути станах от леглото, защото не издържах. В момента баща й се бори с нея да заспи и тя реве.
Приемам съвети всякакви какво да я правя и как да я накарам да заспива по-бързо, защото ме избива на насилие вече Twisted Evil

Виждам, че си говорите за чистене, как ми е познато Laughing
Никога няма да забравя репликата "Свърши еди какво си, после си свободна".  И винаги питах майка ми какво трябва да правя и после "Свободна ли съм?" Laughing
Няма да забравя веднъж как се бях постарала да измия мивката. Била съм 6-7 годишна, мивката ни беше от алпака и съответно всяка една капка личеше по нея, а знаех, че майка много се дразни от капките. И като взех да я лъскам, светна и чакам с нетърпение да се прибере майка от работа. Като се прибра директно в кухнята я водя, отваряме вратата и що да видим - мивката цялата във вода и капки Shocked Дядо беше дошъл у нас този ден и без да знае за моето старание си измил ръцете и напръскал Joy

Дидка, и на мен ми харесваш повече по-тъмно руса, отива ти повече, а и аз по принцип харесвам повече по-тъмно русото Simple Smile

# 114
Ант, макар и със закъснение, но от сърце ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Fairy, да не е превъзбудена нещо от градинката? Или ако не ходи сега на ДГ, да и идва в повечко следобедния сън и просто да не и се спи....или пък е някакъв етап, подбуден от ревност?!....незнам какво да ти кажа....търпение преди всичко, знам че се изчерпва....
Тиа, ако ти се хапва още сладко идвай у нас-току що приготвих ябълков сладкиш.....

Гледам "чистите" в темичката....моите и двете да ги похваля много ми помагат.....особено Мони, а малката гледа от нея и я копира....тези дни започнахме да учим с нея буквите-голям мерак има да ги пише...

Дидка, аз сега съм платинено руса....ти що избяга от тоя цвят?.....и новия цвят ти отива много.....
А ако искаш по-оригинален подарък за Владо, разгледай позлатените монети в ПИБ ....страхотни са и си остават спомен за цял живот.....единия от подаръците за мъжо за Коледа купих от там /лимитираната серия на 12-те позлатени коледни късмета/....

Катка, и от мен стис на палците!

Аз пък съм другата крайност за зъболекарите....непрекъснато си гледам зъбите с огледалце и само да открия нещо веднага отивам ...да не си помислите, че обожавам да ходя-напротив толкова ме е страх от евентуална болка, че дори и най-безобиден кариес ми правят с упойка....та ва тая връзка да попитам водихте ли малчовците на стоматологичен преглед?
 Понеже се ровя и на Иса в устата и на долните 5-ти зъби откривам по една малка дупчица /знам, 4е се сменят, но чак към 12-та година, а дотогава неможе дупка да стои/....чудя се как ще си отвори устата на стола, 4е и по4истване с машинка, 4е и пломба.....
Имам спомен, че някое дете мина по този път, но не се сещам кое ooooh!.....може ли по-подробно инфо от миналите по този път?

Искам да споделя със вас, че от снощи Лео вече не живее у нас....доста поразии ни направи в новия дом и след много умуване семейния съвет реши да го махнем /подарихме го на една жена, която със сигурност знаем, че ще се грижи за него/....Иса лесно го даде-залъгахме я, че ще купим куче /как неможахме друго да измислим/....Симонка доста си поплака, аз  пред децата се държах, но като заспаха се наревах....на вс. ни е мъчно, ....снощи не спах почти-все ми се причуваше, че мяука....днес се обадих да питам как е-взел е да свиква и малко се поуспокоих.... Иса по навик днес го търси няколко пъти, но после сама си казваше, че се е объркала и сега само пита кога ще ходим за куче Crazy ....дано да забрави за това куче.....мъжа ми пък е склонен да и купи чихуахуа, но макар и да са малки и те имат зъби и сигурно ще правят бели.....някой отглеждал ли е такава порода?

Ох, ще ме прощавате, че мн. дълго стана, но поне си казах всичко.....

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 23:58 от valia77

# 115
Вале винаги съм знаела че не искам животинка защото раздялата с нея е гадна , а такава винаги ще има.. ей ама и аз май съвет не дадох но споделих мнение Hug

Дидка тъмно руса си много сладка отива ти...

Fairy сигурно сладката кака не и е лесно и тя си преживява че има бебче в къщи и може за това да те потормозва вечер със спането, не се ядосвай слагай я по късно когато знаеш че ще спи да не се приспивате дълго...

Аз да попитам може би Гуш беше споделила това мнение, давам на Криси клеева тинктура (за сега без ефект ,нали пак сме болни), та въпроса ми е дали да не я сменя с Цитросепт? Дали сте по доволни от него? че вече с това боледуване от ДГ в чудо се виждам!

bouquet Fairy много щастие и любов ти желая за теб и всички около теб  bouquet

# 116
  • София
Феъри, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много здрава, все така лъчезарна и малките съкровища само да те радват! С голямото съкровище да се обичате и много да те слуша! Wink   bouquet

Не знам никаква рецепта при укротяване за заспиване....освен наистина да е преуморена  Rolling Eyes Любака имаше един период, в който не искаше да заспива, но като му се скарах и мирясваше. Другото, което се сещам е, че може да не й стига времето с вас ии да й липсва внимание. Сигурна съм, че ще разбереш от къде е проблема и ще се справите с него!

Вале, котенцата са такива...пакостливи. Мирясват когато станат на няколко годинки или се кастрират. Но си помислете, дали да взимате куче, то пак трябва да бъде дресирано и възпитано. Моите наблюдения са , че малките породи са доста палави и правят бели. Също така и повечко налитат да хапят. Може би трябва да попиташ в някой кучкарски форум за породата. Също се приготви да прочетеш малко книги за възпитанието, знай, че ще пишка където му падне, а не като котето на едно място. Изобщо, по-сложно е.

За зъболекаря Марти на Малейна има опит. Но като я слушах колко месечна подготовка са правили и какво чудо е, направо...не знам ако ми дойде до главата как ще се справя. ooooh!

Любака пак си тръгна нормално на ДГ и няма изпълнения сурин Simple Smile Много се радвам. Виждам го, че се чуства много добре след ДГ.

# 117
Феъри,ЧРД!Здраве,щастие  и много спокойствие ти желая!  bouquet
За  кака Миша-мисля,че е влязла във фаза на отрицание,поне аз наричам така тия моменти с Данчо.Постоянно иска да ми се доказва,че е по-..... от мен,баща си.Грандоманче малко е моят син! Rolling EyesА пък наистина може да не се измаря достатъчно,слагай я малко по -късно.Пробвай и успех,че от опит знам колко е изнервящо.
Благодаря ви за комплиментите,стана ми хубаво BlushИ на мен плетиненото ми харесва повече,но това често боядисване ми действа натоварващо.Ще мина отново на вариант кичури през пролетта
Ох,за заболекаря-и аз искам да заведа Данчо на профилактичен и съвсем скоро ще успея!Все по-редовно взе да си мие зъбките и искам да му създам хигиенни навици. Thinking

# 118
Феъри, честит Рожден Ден! Да си здрава и много щастлива!
За заспиването съвет не мога да дам - ние сме си така от раждането до ден днешен. При нас приспиването е поне час и половина, задължително започва след 9:30-10. Обикновено накрая аз заспивам, будя се след половин час и виждам, че тя още се върти. И съм се ядосвала, и съм викала... ефект няма. Не че е успокоение, но да знаеш, че не си сама Laughing

# 119
Феъри, честит рожден ден! Бъди все така лъчезарна, желая ти здраве и много семейно щастие!  bouquet

Със заспиването на Ава почти нямаме проблеми вече. Ядове имаме само докато я сложим да спи, после си заспива сама. Иначе сме имали доста дълъг период като този при вас. Няма рецепта, яко хабиш нерви.

Дидка, и с двата цвята те харесвам Simple Smile
Валя, не мога да си представя да си взема котка и тя да си наточи ноктите на дивана ooooh! Не съм фен на котките, обичам кучета, но дори и куче не искам у дома. Като си купим къща с двор Sunglasses. Ава има две кучета с нейния ръст(плюшени), така приключихме засега с животните.

За чистенето мога само да кажа, че не съм голяма чистица. Сега станахме две "влюбени" в почистването Tired. Майка ми, милата (лека й пръст) имаше много ядове с мен. Все ми викаше: "Искам едно като теб да ти се падне, да видиш какво ми е!" . Е, падна ми се Mr. Green
И аз като Мартеа, имах желание само да подреждам витрината със сервизите.

За работата- мерси за подкрепата, но нищо няма да кажа. Рано е, вчера си подадох документите. Ще видим...

Ава не е добре. Като се върнем от чичо доктор ще пиша.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:40 от КатКа

Общи условия

Активация на акаунт