Май 2005 - тема 121

• 17 280
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
Kremenchen, Деспинка, бързо да ви оздрaвяват дечицата  Praynig Много здраве за всички ни през цялата година  Praynig
Камий, ти на купон сигурно ще се отдадеш!  Wink

благодаря ви за хубавите думи за Надето!  Heart Eyes

хубав сняг вали, е, ще трябва доста да се рие после, но пък си е красиво, зимна приказка  Simple Smile

# 61
Хм, недолюбвам го вече тоя сняг. Току-що влизам, а си тръгнах от работа в 17:50.
Днес успях да излеза с колата, викам си - ей супер, вече мога да си карам детето, и хоп - на нулева позиция. Сега ще чакаме пак 3 дни да мине машина през нашата уличка. На всичко отгоре едва си изрих колата, а на ълъга при нас закъсах и пратих мъжа ми ад я изкарва. Искам лятоооооо!

Деспина, Кременхен, дано бързо се оправят дечицата.
Деспина, да няма животно (куче, котка) у вас в Русе?

# 62
Днес цял ден събирам последователи в идеята че навън е прекрасно! Не ми се вързаха много хора  Thinking .

Деспина да не е от въздуха там нещо?

Катка приятно замазване утре! Аз сутринта се изкъпах преди целия вход да почне да иска топла вода. Даже се наложи студена да пускам... засилили са ТЕЦ-а малко.

Кременчен дано е само ангината.

Отивам да убеждавам дребния че е време за лягане, че сутрин в 8 едва го дигам. После ще намина да видя снимките, че ме заинтригувахте - надуваеми момченца  Joy, прелестни момиченца  Flutter .

Лека почерпка за моя вчерашен именник  Grinning

# 63
Надето е само очи!! Малейна, прекрасни са, какъв цвят са й очите, изглеждат ми като много много тъмни, а аз за черни очи човек убивам Heart Eyes
Цял живот съм си мечтала да съм чернокоса, черноока, бледолика и слаба. А съм руса, светлоока, червенобузеста и дебела Laughing Laughing

Гуш, теб те разгледах добре, а сега пусни една снимка и на Ема Wink

Дианка, имам неприятното подозрение, че като му бият ваксината след десетина дни и Косето ще издишне от убождането Joy

Да ви кажа, мислех си преди време, че Миша е едно изключително кротко бебе. Обаче тва чудо косевско направо я бие по всички показатели, такова волско спокойствие има, че чак му се чудя понякога  Laughing

За зъболекари не ми говорете, на бас, че няма по-немърлива от мен. Имам само кариеси, но пък си ги влача от няколко години и това на фона на наличието на съпруг зъболекар Laughing А най-тъпото е, че дори не ме боли, откакто престанах да се правя на мъж и склоних да ми слага упойка. Обаче ми е досадно и все отлагам.  Tired

Тиа, и аз съм на мнение, че времето е прекрасно и единственото, което ме дразни, е че нищо не е разчистено и е абсолютно невъзможно да изляза с Косето на разходка.
А Миша утре я пращам при майка ми в планината - да прави снежни човеци и да се пързаля Simple Smile).

Хаха, сега видях снежния човек - уникален е, на една от снимките изглежда толкова тъжен, че ти иде да го разтопиш от прегръдки Laughing

# 64
Мислех да се отдам на купон ама нещо ме домързя,утре newsm68
Депинке и аз мисля ,че е алергия.

# 65
  • София
Малейна, много са сладки двамата!  Надето има прелестни очички! И много странно- хем си приличат, хем не Simple Smile

Августа, а пък Любака е точно обратното. Когато ходи на ДГ е много добър и послушен. Направо си е ново детенце. Слуша ме,  не ми отговаря, не закача Павката, а само го гали и му дава играчки и ядене.

Деспина, възможно е да има нещо във въздуха, което да провокира тези спазми.

Кременчен, не знам какво да ти пожелая...да е ангина или скарлатина  ooooh! Каквото и да е- да мине леко и бързо.

Ние отново изкарахме ударни празници  Crazy Направихме общо парти с наши приятели и си поканихме гостите там. Бяхме на заведение и празнувахме два именика и един рожденикSimple Smile До 12ч празнувахме именниците, а после рожденника. Иначе нямаше как да празнуваме заедно.

А пък вчера да ви кажа Любака как ме "застреля" в колата. Гледам след ДГ да го питам за хубавите неща там- познати дечица, как е минало на футбола, имало ли е наградки и т.н. За всичко ми разказа с възторг и доволен.  И преди го бях питала за Ема (на Гушлева), но все нещо смотоляваше. Да, но аз съм го питала само за Ема (те са няколко), а не за Ема Марашлян. И вчера го попитах била ли е там, играли ли са си и той изтропа "мамо, аз МНОГО обичам Ема М. !"  Shocked А той рядко се изказва така за някой.  Simple Smile Попитах го дали има още деица, които обича и са му приятели, но нищо не ми каза Simple Smile Така, че си имам влюбено детенце Simple Smile

Онзи ден бяхме на контролен преглед след операцията и засега всичко е ОК. Имаме още един подобен преглед след месец и вече ще чакаме да минат 3-те месеца, в които трябва да не прави отити.Simple Smile

# 66
  • София
О, сватята  Laughing
Ще разпитам и аз , да я видим ний тая работа.  Mr. Green

майтапа на страна, много мило ми стана  Heart Eyes

# 67
Бубе, тя сигурно вече е решила, че щом отива на градина трябва да поплаче Wink. Станислава също поплакваше в яслата. Сега не мога да си я взема- има си приятели, играят си, разправя ми какво са правили... даже е влюбена Mr. Green Дано скоро Криси да стигне до отзи момент, ъъъ без последното , де Wink

Катка и на последното съм съгласна само да е здрава  Praynig Wink

Avgusta от моите наблюдения яслените деца се приспособяват много по бързо към ДГ Hug

Да ви кажа една смешка: Вчера бяхме у свекърва ми и тя пита малката: Криси как си бабо?
А тя и отвръща: Оф бабо много се ядосвам (и се хваща за главата)! - Защо? - я пита свеки, - Ами бати неще да учи и аз много се ядосвам! ... Laughing Така сме се смяли защото да видиш е едно малко слънчице така затормозено и то с такъв проблем  Heart Eyes. А тя защото ме чува вечер като нещо спорим с батко й по училищни въпроси и вижда че аз се ядосвам и така Wink

Иначе за 4 дни градина снощи се прибра и покашляше та пак се притеснявам за някой вирус да не е че...Но пък тази сутрин отиде спокойна защото е петък и утре сме си удома..

Ей пораснаха децата влюбени двойки имаме вече Wink

# 68
Ау,сладури малки,влюбени ..
Ники вчера я закарах при баща и,много се зарадва.

# 69
  • София
И на мен ми стана много приятно, направо си се зарадвах Simple Smile И в крайна сметка това е малко или много благодарение на форума, т.е. децата са си приятелчета независимо от останалите деца.
Отделно ми е драго и че Любака си харесва детенце, като Ема, а не някой разбойник например. Изграждат ценностна система, вкус, отношение, предпочитание и аз започвам да виждам някакви резултати, които ми харесват.  Simple Smile

...А тя и отвръща: Оф бабо много се ядосвам (и се хваща за главата)! - Защо? - я пита свеки, - Ами бати неще да учи и аз много се ядосвам! ... Laughing

Joy Joy Joy Горката тя, изтормозила се е покрай възпитанието на баткото  Joy Joy Joy

И Любака ги ръси разни, а аз съм забравана. Изсмея се, развесели ме, повторя си наум да не го забравя и до там...после бяло петно  Blush

# 70
По повод бисерите - аз често й казвам - съкровище мое, любов моя. А тя пък редовно ме прегръща и ни в клин, ни в ръкав изтърсва с романтичен тон - о, мое любопитство!

# 71
  • София

Отделно ми е драго и че Любака си харесва детенце, като Ема, а не някой разбойник например. Изграждат ценностна система, вкус, отношение, предпочитание и аз започвам да виждам някакви резултати, които ми харесват.  Simple Smile

алеле майкоооо, много съм трогната, че така харесвате мойто чаве...малко се притеснявам обаче за ценностната система на майката, за която да псува честичко е не само допустимо, но и желателно, че иначе става лошо. Та не съм сигурна за ценностната система, ако за вашето семество, мила ми свате, стават сватове, които са толкова невъзпитани.  Mr. Green

# 72
  • София

А тя и отвръща: Оф бабо много се ядосвам (и се хваща за главата)! - Защо? - я пита свеки, - Ами бати неще да учи и аз много се ядосвам! ... Laughing

По повод бисерите - аз често й казвам - съкровище мое, любов моя. А тя пък редовно ме прегръща и ни в клин, ни в ръкав изтърсва с романтичен тон - о, мое любопитство!

ох, сладки човечета малки, и те си имат кахъри и чувства, и ги изразяват по най-милия начин, смешно, но мило.

# 73

Сладунка!  Heart Eyes

А пък Момчил ме гушва и казва-  ти си мама Меденка, аз-не съм ли мама Нинка? А той , не, мама Минка си - от Меденка и Нинка  Simple Smile

Гуш, щом се обичат младите, нека се взимат, пък вие сватовете ще се спогодите някак си  Mr. Green

# 74
Момичета сега да ви се оплача, в 12 ч. ми звънаха от ДГ че Криси е 39Т, направо се побърках...
Веднага хукнах от работа взех я милата цялата гори, с червени бузи...милата , после веднага при д-ра и сега сме вкъщи с малко по ниска Т , с Аугментин , в.Киди, ефизол и едно вирусно червено гърло с прозрачна хрема   Cry.....
Сутринта и снощи нищо и нямаше а тази хрема изведнъж и висока Т направо ме шашна..
Оплаках ви се..

Общи условия

Активация на акаунт