И на мен ми остана корема
Но някак е само кожа и виси. Трябва да правя коремни преси, но доктора ми забрани заради кръста А за подарък не знам какъв друг, освен икона или кръст. Другото, което направихме за Любака е, че купихме един орех и платихме в денят на кръщаването да го засадят в манастира. Според мен това ще е много хубаво, ако го направиш за мъжа ти.
А пък аз миналата седмица направих грешката да отида при друга фризьорка и тя ме оръпа здраво. Първо, че ми резна около 10см коса, а на всичкото отгоре я накълца ужасяващо. И сега за да не си личи се навивам с ролки
Снощи взех решение да я резна на черта...пък ще видим. Хем искам, хем не ми стиска. Но не мога с тази "прическа"
И обицата я махнах от носа...не ми понесе. Образуваше ми се едно мехурче точно до нея. Лекувам го, мажа го, зарастне и пак забере наново. И така....това ми беше носенето
От едно известно време всяка вечер приспиването е една истинска агония. Независимо в колко часа съм я сложила да спи, я приспивам в най-добрия случай един час. Днес сме легнали в 21ч., преди минути станах от леглото, защото не издържах. В момента баща й се бори с нея да заспи и тя реве. 

Fairy много щастие и любов ти желая за теб и всички около теб
И на мен плетиненото ми харесва повече,но това често боядисване ми действа натоварващо.Ще мина отново на вариант кичури
. Ава има две кучета с нейния ръст(плюшени), така приключихме засега с животните.