Дръжте се,ФЕВРУАРКИ,не остана...Скоро ще сме горди мами!

• 19 773
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Момичета Ивето е добре!Преди малко се чух с нея.Нали сме и малко градски.И аз се притесних за нея та и звъннах.Стои си в къщи.Праща на всички много поздрави.
Честит имен ден на всички празнуващи!
Много здраве и късмет!А вие се пазете!!! Hug за всички!

# 226
но е време да сядам и да поуча малко,защото освен в деветия месец влизам и в сесия  Laughing
След вчерашните драми около мисли за раждането и разните там процедури,които го съпътстват вечерта ходихме на имен ден на кумата и забравих и страхове и всичко,днес съм много по-

И аз съм на този хал, а такъв мързел ме е обзел. Предпочитам да си ровя из форумчето или да чета нешо свързано с бебешката тематика. Ама няма начин, поне това ще ми е последната сесия и после да измъдря една магистърка теза и поприключвамс  обучението за няколко годинки напред  Joy

Аз Ивето вчера я видях , че чете темичката, но може просто да не и се пише.  newsm78 Но важното е, че е добре.

То и Яна не се  е появявала от мноого време както и betunga

# 227
 Добро утро и за днес мамчета.
 Честит имен ден на всички именници, а днешните са много  Wink Да са живи и здрави и много любов.
 Щом ще се записваме за ражданията и аз да кажа  Flutter
 19.01. Окръжна болница - Св. Ана, София , д-р Балтаджиева, планирано секцио.
 Да се надяваме, че и бебчо ще се съобрази с плановете ни де, че нали знаете лафа - живота е това което ни се случва докато си правим планове за него. А като се вземе впредвид и че термина ми е някъде около 25. 27. 01. то май секциото не е много раничко та може да има изненади  ooooh!. Сега съм седнала да се успокоявам с думите на доки, че при възрастни първескини, каквато съм аз с мойте достолепни 34г.   bowuu бебетата рядко тръгвали по-рано. А и нали на гадния преглед, който ми прави за разкритие каза, че шииката била добре и нямало признаци за разкритие. Та веднъж да взема и аз да се израдвам на факта, че съм порядъчно одъртяла  Joy
 Днес пуснах мъжа ми сам да си ходи на работа, в смисъл колата не ми е под ръка, така че ще съм затворник вкъщи. Нарочно така реших, че от не знам колко време само миткам по улиците и съм си все уморена. А спя ужасно малко, и пак ям един път на ден.  smile3538 Ама моето  обикаляне по София не е по желание , а май се оказа следствие от смяната на личната ми карта. Нали смених фамилията след брака. Та сега се оказа, че трябва да вися навсякъде да подавам документи за подмяна на личните данни, въпреки че от МВР-то ме увериха когато си взех картата, че няма нужда да ходя никъде, че то в системата си предавало информация за сменените ми данни. Е да ама не взех си картата на 16.12 и от тогава до сега ме викаха поне на 3-4 места да подавам декларации, а сега се оказа, че остават поне още толкова. Дори си изкарах и декларация за идентичност на имената само и само да се улесня, ама те пак си ме карат да си подавам техни си формуляри. И то такива фирми като ГЛОБУЛ, ING-животозастраховане, Райфайзен..........изобщо бюрокрация и бумащина.  #2gunfire
 Та  за днес си наложих да се самонакажа да си седна на задника и да не мърдам никъде, че то луд уморя няма. А то пък точно сега парното никакво го няма май от 3 дни е на 5 и радиатора е леко хладък. А  за топлата вода не смея и да помисля  Mr. Green
 Хайде чао за сега и се молете да не съм толкоз активна днес като вчера, че има да чететееее  smile3534

# 228
  • Стара Загора
Добро утро сладурки  Hug
Честит имен ден на всички именници,да сте живи и здрави   bouquet  

# 229
  • Sofia
Здравейте, майчета!

Ивето е екстра! Simple Smile Чухме се сега, тя тича по задачи тия дни и затова не е писала, но следобяд ще се появи Simple Smile

Честит празник на всички именници! Да сте живи и здрави и много весел празник ви желая!!!    bouquet 

Мен днес ме чакат много задачки и тръгвам след малко, но по-късно ще се върна да чета и пиша Simple Smile

Много ви  Hug и хубав ден!

# 230
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, ДА СА ЗДРАВИ, ЩЕСТЛИВИ, ДА ИМАТ МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ   bouquet
Някой знае ли за колко време са готови изследванията от микробиологията?
Аз тази нощ се поуплаших,бая контракции имах и но шпа пих и въпреки,че пия 3 по1 магнерич набързо снощи в 1 часа изпих още 1 магнерич, е накрая съм заспала.

# 231
blueberrygirl  ,с първия болничен се подава декларация за банковата ти сметка+удостоверение от банката за тази същата сметка.

Ако обаче от 2007 г насам си била в болничен, това вече си го правила и няма нужда отново.Освен ако не искаш да смениш сметката,на която ще получаваш обезщетенията.
Благодаря ти, ElfitaHug Аз имах доста болнични последните няколко месеца, не мисля да си сменям и сметката. Значи само трябва да се натуткам да отида до работа да им занеса болничния.

^desika^, hetera, и аз от другата седмица съм в сесия. Как се справяте с ученето? Аз в момента изобщо не мога да се концентрирам и да седна да уча. Вчера даже щях да ходя на един предварителен изпит, но така и не отидох. Нищо не ми влиза в пустата главица, все за други неща си мисля. Как ще я изкарам тази сесия не знам. И на мен уж ми е последна, но да видим дали няма да ми остане някой изпит.  newsm78

bori, на мен микробиологията ми става за около 4 дни (до седмица), зависи кога е на работа докторката да ми каже резултатите.

# 232
blueberrygirl на мен проблемно ми се оказва застояването. Корема много започва да ми пречи в една поза не мога да чета дълго време.
След два дни с почти постоянно чете вечета си умрях от болки в гърба и кръста.

А то и при мен може да остане някои друг изпит, нищо не се знае.

Момичета аз отивам на преглед и ще се включа по-късно. Като гледам какво слънчице е напекло може и да поразходя дупарата малко. Оф, като заговорихме за дупарата- имам чувството, че е станала ОГРОМНА  Embarassed

# 233
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!Да сте живи и здрави!

Аз моите документи ще си ги взема чак на 20.01.Незнам ако до тогава бебо тръгне да излиза какво се прави(имам впредвид без документи).Решила съм да раждам във Втора градска.

# 234
Еееех изчетох ви

Браво така ми харесвате..аз минавам само да се запиша..утре сме на доктор..да ви кажа честно нямам си и на идея как ще протече раждането...защото а зси ходя на частни прегледи а мисля да отида в болницата като му дойде времето а и няма кой да питам тук така че съм се нагласила че каквото ми кажат това ще правя и туй то..нито доктор познавам нито акушерка..е ще гледам да се избръсна, багажа съм го събрала и си чакам кротко...без излишна паника. Само да ми е добре бебнцето другото не ме интересува.

даже си мисля, че мога и да си запаля колата и да си стигна до болницата сама  hahaha Joy ..много съм курназ, ама за сега

аз трябва да си доработя .. лек ден слънца неземни   bouquet

А и честит имен ден на всички празнуващи и на патерици на вчерашните

# 235
Момичета,вие чувствате ли отвреме-навреме нещо подобно на пулсации ниско долу,някъде между онова място и дупето?Защото аз ги чувствам напоследък доста често и това ме навежда на мисълта,че нещо различно става с тялото ми..Само дето незнам точно какво newsm78 Затова ви питам...А,и друго се сетих..чувствам също понякога нещо като опъване пак долу..да кажем,някъде във влагалището и по-навътре... newsm78 Ох,ама и аз едни обяснения давам ooooh! ..но незнам точно къде имам усещания,затова поне ориентировъчно да ви насоча...

# 236
  • София
Радвам се,че Ивето е добре  Simple Smile

blueberrygirl и на мен ми е много трудно да седна и да уча,точно сега пиша една тема по счетоводство - голяма скука. Вие с Деси поне сте последен семестър,а на мен ми остават още два, следващия мисля да пропусна и ще продължа есента и живи и здрави догодина февруари трябва вече да се дипломирам  Simple Smile
Абе трудничко ще е с бебо, но аз така исках и ще трябва да се справям сега.
Лошото е,че преподавателите като те видят с корем вместо да са по-мили и разбрани се настройват да са по-строги,едва ли не си забременял само, за да минеш по-леко сесията,поне аз така го чувствам  Confused

# 237
Честит имен ден на всички празнуващи днес.И ние си имаме именнички-сестра ми, която не съм виждала вече 3г.и половина, но с надеждата, че ази вече ще я видя и баба ми, така че да почерпя .
Сега смятам да се пооблека и да излезна да се поразходя малко че вече лудите ме хващат в къщи.  Hug  Hug  Hug

# 238
  • София
Честит празник на всички именници!
Днес бях в болницата правиха ми теста с упойките само към две имах някаква минимална реакция, въпреки това ми предписаха хапчета които трябва да пия предварително.Беба е станала голяма и върви с две седмици напред, а и на мен започна да ми тежи вече явно си има причина Simple Smile. Аз също усещам някакви болки отвреме на време каквито foxy81 описва и се шашкам дали няма да продължат и дали започва раждането. Пишете ме и мен с планово секцио за 11.02 в Тина Киркова, дано устискам до тогава.
Хубав ден!

# 239
Здравейте и от нас,за сега сме 2 в 1 и се надявам така да си останеме до 14.01,тогава влизам в деветия месец и ако иска момата може да излиза,но до тогава ще пазя леглото.Относно дърпанията имам ги във всякакви форми,бодежи имам там отдолу,все едно тръгва с главичката да излиза,имам и болки в кръста все едно ще ми идва.Също така много ме болят кокалите под корема,като стана и е някакъв ад.Ходя като прегърбавена баба.Също така корема ми е паднал доста и доктора отбеляза онзи ден че съм спряла да качвам,което предшествало скорошно раждане.Дано да устискам до другата сряда,тогава пак съм при доки,вече ме иска всяка седмица.Това е нас,аз пак ще си полягвам.
Честито на всички именници Hug щях да забравя,но съм толкова разсеяна,че не обръщам внимание какъв ден е,само чакам 14-ти #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт