"Януари и февруари остана, а МАРТ ще съм вече МАМА"

• 14 887
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
маруся този тест за алергия и направлението за хоспитализация кой ти ги издава?Колко време преди термина ти издават тия документи или като влезеш в болницата?

# 76
  • Варна
Боже,момичета ние сега се прибираме, слава богу, живи и здрави от Варна и какво да видя.......
Ужасно е случилото се с Даниелка Cry  Думи нямам и наистина искам да кажа нещо но незнам какво....Много ми е мъчно....На 23 пихме кафе и всичко беше наред......Дано се оправи и не се откаже от мечтата си да има бебе  Praynig Дани ние сме с теб.
Много се радвам на новината за Таня и Биляна  Hug
Есме дано всичко е наред при вас  Praynig
На болните оправяйте се  Hug А на здравите пазете се,моля ви,малко остана нека няма повече такива новини.  Hug

# 77
здравейте!marussia искам да те попитам относно този списък за болницата нещо???че хич не съм наясно??---когато бебето се роди живот и здраве-там с какво го обличат тези няколко дни докато сме в болницата???? newsm78трябва ли да дам дрешки на персонала за да го обличат или какво??как процедират???комплект за изписването знам,но само това ли???
и за този тест за алергии за първи път чувам-задължително ли трябва да имам???и от къде ???

# 78
за дрешките всяка болница е различно,някои искат за престоя дрешки,някои  само за изписването,трябва да провериш  там където ще раждаш,а за алергиите и аз се чудя?

# 79
маруся този тест за алергия и направлението за хоспитализация кой ти ги издава?Колко време преди термина ти издават тия документи или като влезеш в болницата?
За теста за алергия незнам newsm78 Направлението за хоспитализация се издава от личния лекар и важи 30  дни Peace Това го прочетох в "9 месеца"
на първа стр. също има подобни списъци, можеш да видиш Hug

# 80
здравейте!marussia искам да те попитам относно този списък за болницата нещо???че хич не съм наясно??---когато бебето се роди живот и здраве-там с какво го обличат тези няколко дни докато сме в болницата???? newsm78трябва ли да дам дрешки на персонала за да го обличат или какво??как процедират???комплект за изписването знам,но само това ли???
и за този тест за алергии за първи път чувам-задължително ли трябва да имам???и от къде ???
Теста за алергия е по принцип за секцио и го правят предварително,или ако някога е правен е хубаво да се носи,не е задължителен.
Написала съм го от другите списъци.

Всяка болница искат различни неща.И все пак дрехи за бебето се носят от нас.
Та тук е :още като се роди бебето и го изкъпят му слагат памперс и  отдолу,т.е.краката ги увиват с пелени и отгоре камизолка и блузката от к-тче .
Като преместят бебето и майката вече в стаята за престоя там след къпане ги обличат с камизолка и комплект от 2 части ,и чорапи.
Пропуснала съм чорапи и пелена в списъка.Пелената е ако искаш ти да си го завиваш.Мен ме беше гнус от едни стари одеяла.Но сега може да са купили олекотени завивки.
Тук на лекциите на 9 месеца имаше акушерка от нашата болница и ни каза какво да носим  и как ги обличат сега,преди целите ги повиваха.

Всички необходими документи се получават от ЖК предварително.Чаршафи разбирасе има навсякъде ,но са стари и скъсани ,и те си казват носете си ваши ,а и по добре ще се чувствате да сте на ваша калъвка.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 21:58 от marussia

# 81
Добър вечер!

Като прочетох сега какво се е случило на Даниелка много се разстроих! CryНезнам какво да кажа в такъв момент!Дано бързо се възстанови! Hug HugМного прегръдки и да бъде силна! Hug Hug Hug Hug

Много се радвам че всичко е наред с Таня и Билянка! Peace Flutter FlutterДано скоро се приберът в къщи!

Есме--Махайте тази котка!И обезателно си направи изс.!Стискам палци всичко да е ОК!

Списъка е много хубав и пълен на marussia !Но лично на мен за бебето не са ми искали нищо друго освен памперсите/20бр./На изписването сме носили само комплекта!Дрешки си имат в болницата и ги обработват специално!
Същото се отнася и за нощниците и чаршафите /стерилни и на болницата/
Но аз съм била в Шейново и за там пиша!Незнам на другите места как е!
Знам че в Майчин дом трябва да си носиш нощници!За ТК незнам!

Хайде лека нощ от нас!
Дано само хубави неща да пишем в тази хубава тема направена от Слънцето!  bouquet  bouquet  bouquet

# 82
този документ за хоспитализация щом се взима от бичният лекар-кога точно??когато взимаме и болничния 45-преди да родим ли??значи трябва да купя още 1-2 комплектчета за самата болница Rolling Eyes
благодаря за бързия отговор

# 83
този документ за хоспитализация щом се взима от бичният лекар-кога точно??когато взимаме и болничния 45-преди да родим ли??значи трябва да купя още 1-2 комплектчета за самата болница Rolling Eyes
благодаря за бързия отговор
Е няма как...едното ти 45 дни преди раждане, другото важи 30 дни.По-късно ще отидеш при ЛЛ да ти издаде направлението Peace

# 84
мерси Белла Hug

# 85
Боже боже вие осъзнаате ли че дойде време да си говорим за списъка за болницата.

Кога мина това време  Shocked

# 86
Боже боже вие осъзнаате ли че дойде време да си говорим за списъка за болницата.

Кога мина това време  Shocked
Mr. Green Ти майтапиш ли се  Laughing
Аз откога съм се стегнала, е , останаха ми само някои дреболии да си купя и да наредя сака  Hug А, бе готова съм с багажа, ама дано не ми се налага да го ползвам...не и преди 15-20 февруари Praynig

# 87
Белла ти си вече 8 квадратче,нормално е да си готова,на мен до сега всичко щеше да ми е готово само,ако мъжът ми не ме спира,все ми вика луда ли си толкова време има вече и все ме базика дали съм му избрала вече  училище

# 88
marussia много ти благодаря за бързия отговор. Hug Имам само някои уточняващи въпросчета. Разбрах за направлението за хоспитализация, а тази обменна карта предполагам че няма да ми трябва - проследяват ме в Правителствена и там ще раждам, та те там си правят картон с всичките ми изледвания. Аз и на място ще си питам, те ще си ми кажат, но поне нещата, които си зависят от мен да почна да си ги набавям. Rolling Eyes

# 89
Белла ти си вече 8 квадратче,нормално е да си готова,на мен до сега всичко щеше да ми е готово само,ако мъжът ми не ме спира,все ми вика луда ли си толкова време има вече и все ме базика дали съм му избрала вече  училище
Виж...важно е ти как чувстваш нещата Peace.А пък и нищо не ти пречи да си купиш примерно една нощничка, кърпи или там каквото щеш и да го скриеш от мъжа си  Mr. Green.Като наближи времето, просто ще ги извадиш и ще ги подредиш в сака(торбата).Моят мъж да не да знае дали ми е събран багажа Joy, а пък и за мен е по-добре  Peace Аз каквато съм организирана и припряна, не мога да си представя че в последния момент ще стягам багажи и т.н. Naughty Почт всичко трябва да ми е готово! Hug

Общи условия

Активация на акаунт