На концерт в чужбина с чужда жена

• 9 174
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
Що бе, има много чувствителни мъже...не е нещо кой знае колко невероятно.

И да, не всички четат в Д и С, ама друг път. Не всички пишат Simple Smile

# 61
Да бе! Кой мъж ще седне да порти приятел какви ги върши. Я кажи някое ревниво Миме ли си или това е зимна пързалка?

# 62
Ей, това е човек да е в бизнеса с информация...току-що едно пиленце ми снесе цялата история:
Концерта е на Die Toten Hosen в Пасау на 13 Май.
Женицата, която всички съжаляват, че е лъгана и мамена, всъщност е една от най-досадните и недолюбвани участнички в ДиС и в клюто, с над 3 хиляди мнения, така че стига сте ривали, че мъжа и кръшкал...ами се радвайте, че не се е случило на вас!
Повече информация на ЛС срещу заплащане.

# 63
Ами щом един мъж твърди за жена, че му е наравно близка с най добрия му приятел, аз го разбирам че направо си е паднал.  Mr. Green

от личен опит ще се съглася с Пасинет

иначе според мен в отношенията на двама души - семейство не се набърквам никога
резултата може да е само неприятен за всички

# 64
  • София
Ей, това е човек да е в бизнеса с информация...току-що едно пиленце ми снесе цялата история:
Женицата, която всички съжаляват, че е лъгана и мамена, всъщност е една от най-досадните и недолюбвани участнички в ДиС и в клюто, с над 3 хиляди мнения, така че стига сте ривали, че мъжа и кръшкал...ами се радвайте, че не се е случило на вас!

Разконспирация

# 65

Някои хора само дебнат и чакат удобен момент да изпляскат някой компромат....
 ooooh!
Каква е целта, само това ми убягва

# 66

Стана тя квато стана....Кажи сега ква е тарифата ти,че ми стана много интересно?! #Crazy bowuu  bouquet

# 67

Joy Joy Joy
Под "заплащане" само финикийски знаци ли имаш предвид, или високопикселова снимка по евини одежди ще свърши същата работа?  Embarassed

# 68

Някои хора само дебнат и чакат удобен момент да изпляскат някой компромат....
 ooooh!
Каква е целта, само това ми убягва

Въпросът ти е всъщност доста фундаментален и почти надхвърля вечния въпрос: "Каква е целта на форума, извън съветите за кърмене и от кой месец да започнем да захранваме с плодови пюренца"....ще отговоря простичко, понеже съм си такъв: обичам да клюкаря и да сплетнича - в природата ми е.

# 69
Разтревожен! Ти ли си ТОЗИ, който ще ходи на концерта и само изучаваш дали да не го стане точно тъй както си го замислил?

# 70
Цитат
обичам да клюкаря и да сплетнича

незадоволен? Mr. Green

И като си започнал, поне кажи всичко.
Или предпочиташ да се правиш на интересен.
Или май не ти стиска?

# 71
Цитат
обичам да клюкаря и да сплетнича

незадоволен? Mr. Green

И като си започнал, поне кажи всичко.
Или предпочиташ да се правиш на интересен.
Или май не ти стиска?
Селтакис казвай,че и на мен ми стана доста любопитно. Embarassed

# 72
...

Въпросът ти е всъщност доста фундаментален и почти надхвърля вечния въпрос: "Каква е целта на форума, извън съветите за кърмене и от кой месец да започнем да захранваме с плодови пюренца"....ще отговоря простичко, понеже съм си такъв: обичам да клюкаря и да сплетнича - в природата ми е.

Лошото е понякога, че може да имаш за някого купища информация и да не го познаваш. А още по-лошо е, когато самият той не се познава.
Личен пример - никога не съм била анонимна - няма и начин да остана анонимна, защото светът е малък, а анонимността е относителна и важи само за тоалетната в някой непознат град и в чужда държава (ама дори и там не си достатъчно анонимен, когато разбереш, че същото място преди теб е ползвала някоя Нина от София, Люлин 3 и е оставила автограф и телефон на стената - жив пример от едно кафене във Франкфурт преди няколко седмици)...
Та, аз не познавам себе си - нищо, че тук се опитваха да ме убедят преди време, че знаят много лични неща за мен...

А Разтревожен може също да не познава хората ("приятелите" си), или себе си, или да е Раздвоен, Разтроен, Разбъркан...
Схващаш, нали?!

# 73
Разтревожен! Ти ли си ТОЗИ, който ще ходи на концерта и само изучаваш дали да не го стане точно тъй както си го замислил?

Може да не блестя с интелект, но не съм самоубиец...по-горе съм писал, че "жената на човека е една от най-досадните и ..."....мислиш ли, че ако бях аз, бих писал така за жена си, като знам че чете тук?!

Това за задоволеността не го разбрах. Ако имаш предвид, че не мога да изпитвам вагинален оргазъм - определено е така...най-малкото понеже нямам вагина.

# 74
Добре. Твърде много ми дойде, но и доста полезни отговори получих. Затова ще си призная. Всъщност, аз съм ТОЗИ, който ще ходи на концерт и угризенията са ми към двама души - единият естествено е жена ми, другият приятелят ми, който знам, че се тормози. Снощи поиска да говорим, пихме много и ми каза в прав текст - не ме вкарвай в лъжи и интриги. Но и аз нямам друг избор, разберете ме. Един концерт в чужбина с нищо няма да промени любовта ми към семейството и децата. Грижа се достатъчно, осигурявам достатъчно пари, наел съм чистачка и гледачка, ходим на море и ски в чужбина....Е не мога ли да се позабвлявам като едно време?

Общи условия

Активация на акаунт