Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 7

• 76 334
  • 621
  •   1
Отговори
# 180
Честит Рожден Ден на Кирил - нашето вече пораснало момче  newsm59. Искам да му пожелая най-вече здраве, а на баща му и майка му по-малко тревоги   bouquet

/Вълчо за първи път правя пожелание със свито сърце. Надявам се всичко с Кирил да е добре  Praynig/

# 181
Честит рожден ден и от мен и дано бързо да се оправи за да си бъде в къщи.

# 182
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!
Нека този ден донесе един по щастлив период в живота на Кирил и семейството му!

# 183
Моите най-искренни благопожелания на Кирил за здраве ,късмет и кураж.За него и цялото му семейство. Hug
Вълчо, с какво можем да помогнем?

# 184
  • София
И от мен пожелания за здраве  и късмет за Кирил и близките му.   bouquet

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИРИЛ И ОТ МЕН!
ДАНО ПРОБЛЕМИТЕ ОСТАНАТ ЗАД ВАС!

# 186
  • Реъкйавик
4rd na Kir4o

# 187

Благодарим ви, мили мами, от името на цялата ни глутница!  bouquet

# 188
  • София
Вълчо,как е Кирил?
Ние имахме скоро консултация с психолог в Пумпелина.Много ми беше полезна тази среща да ви кажа.Искам обаче да ви попитам нещо.Психоложката ми препоръча да давам на детето витамини Киди,били най-подходящи.Аз преди време съм давала Саностол,в момента не давам нищо.Вашите деца какви витамини пият?И защо Кидито е най подходящо?

# 189
и аз съм си купила сега Киди
в аптеката ми казаха че имали така наречения Лизин който подсилвал апетита затова ги купих вие защо ги давате психоложката защо ги е препоръчала

# 190
  • София и там където не се пуши
http://www.youtube.com/watch?v=1K6NTHHZEgU&NR=1 Това ми се поиска да споделя с вас

# 191
За ензимът L-Lysine ли говориш,Райка? Какви са основните съставки във витамините Киди?

# 192
Desi наистина сякаш е потънала в земята. Админите се опитват да се свържат, ама нъц.
Валенцето, не знам как е Кирил, мама Кали ще ходи при него във вторник.
Отчаяно имаме нужда от дневен център, контакт с длуги хора, работа с психолог, трудотерапия.
Звъня на Адаптация, пращам мейли, трънци.

# 193
  • густо майна Филибето
Надявам се всичко да  е наред с децата й, направо се плаша при толкова злополуки,които се случиха там Praynig

# 194
Дороти-много е хубаво ,че заговори за Jason McElwain или както тук го наричат J-Mac:)
Ето повече от Уикипедия за него. http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_McElwain
Легендарен е този баскетболен мач с многото троики,реализирани от него.Аз се възхищавам на майка му.В едно интервю тя казва:" Гледах на аутизма като на Берлинска стена- и Джейсън я пропука!"
Сега трябва вече да завършва гимназия момчето,работел...Вдъхновяваща е такава история,нали? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт