Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 7

• 76 265
  • 621
  •   1
Отговори
# 315
здравей eli_jijo аз също се зблъсках с джипи което не позна синтомите на аутизъм  при моите деца ,аз съм майка на близнаци на 7г                                   когато бяха на 2г аз казах че децата според мен имат проблем  те не си играеха заедно не се интересувах един от друг  не говориха   а неиният отговор беше че те са близнаци исе разбират по между си по техен си начин  и така до 4годишна възраст когато на мен ми писна от нелепите и обяснения и започнах сама да търся изход на въпросите си и когато диагнозата им беше поставена  аз отидох при нея и и казах тя беше учудена и ми каза че досега не била се сблъсквала с такива деца  нейното отношение според мен беше неадекватно и за това моят съвет към твоята  позната е да отиде на обследване в спец. клиника и в първият удобен момент да смени джипито си УСПЕХ

# 316
Катина, писала си за емоциите. Кирил е на двадесет навършени. Стигнахме до там да копира, или отразява нашите емоции, нашето поведение. Ако си разперя ръцете за прегръдка и се усмихна, идва при мен, прегръщаме се, аз го целувам и той ме целува.
Отстрани всичко изглежда нормално. Но ако аз стоя, въпреки че не сме се виждали от десет дни, той продължава закъдето си е тръгнал, дори не идва при мен, което ме убива направо. Съмнявам се дали изпитва емоции, не да ги покзва, да дава израз на чувствата си. На моменти като че ли сме отгледали кукувиче, толкова е различно, че граничи с ксенофобия.

# 317
  • София
Вълчо, не помня какво и къде съм писала за емоцийте  Rolling Eyes
От това, което пишеш обаче ми идва наум нещичко.
 Смятам, че аутистите изпитват емоций.Обаче изобщо не разбират какво изпитват.Цаката му е да им обясним емоцийте им, и да ги излъжем някак си да ги показват даже  Crossing Arms.
Подслушвах в клиника св. Никола логопедката какво съветваше една майка.Тя и даде един супер елементарен съвет - да правим на глас предположение какво иска детето.
Аз си го перафразирах така - например:Кирил имитира твоята емоция с прегръдката, а ти на глас изказваш чувствата си - обичаш ме?Аз те обичам и затова те прегръщам.
Или - тъжен си?Тъжен си, защото се разделяме?Задължително изказвай на глас собствените си емоции, особено, когато той е видял израза на лицето ти.Ти, когато си идва брат му изказваш ли на глас радоста си, че се е прибрал, или изказваш ли на глас радоста си, че Кирил те е зарадвал, или натъжил?
Нали ми следиш мисълта - да се назовава съответната емоция визуализирана и с изражение към думите - така се предполага, че аутиста ще придобие представа как да разбира, а и дай боже да изразява сам чувствата си.
И Вълчо - възраста на Кирил няма никакво значение - никога не е късно да научи нещо ново  Hug

# 318
Вижте  една интересна статия. Хората наблюдават, че при аутистични деца по време на треска симптомите отслабват. Във връзка с това усилията им са насочени да намерят лекарство, което да влияе по подобен начин на мозъка, както при треска. Така се надяват да открият обратният ход на този процес и да се справят с аутизма. 
От две години наблюдавам как при моят син се случва нещо подобно.  Два-три пъти зимата вдига висока температура - 39-40 градуса и я поддържа няколко дни, след което има страшен прогрес. В началото се плашех от тези високи градуси, но след това започнах да им се радвам. Първият път много се притесних виждайки термометърът да  показва над 40 градуса , но после свикнах, че дори започнах и да им се радвам  Crazy Особено когато започваше да говори повече и по-осъзнато. Имам две познати майчета , при които се получава същото нещо. Трябва да отбележа, че само охлаждам доколкото мога без никакви лекарства, като съм доволна ако успея да сваля под 40. Е , преживявам 2-3 безсънни нощи, но резултатът определено си заслужава. Сега рискувам с това изказване да ме линчувате като безотговорна майка, която "сварява белтъците" на детето  Simple Smile, но факт е , че след като му спадне температурата е като нов. Преборва се сам , без лекарства и усложнения.

# 319
Изпитват емоции аутистите.Просто не знаят какво да правят с тях.Защо на нас са ни нужни техните емоции-е,тука е трудното за разбиране от тяхна страна.
И аз гледах една терапевтка,която обясняваше ,че трябва да си ги "поискаме" от децата.
Заставаш в зрителното поле(клекнал,прав)разказваш на глас с езика на мимиките и жестовете какво се случва в теб и в него.
Много често при мен и момиченцето(2002г) стои въпросът,че тя приписва човешки чувства на неудушевени предмети.Например,ако си удари крачето в масата,започва да плаче и се извинява на..масата.Детето счита, че е причинило болка на нея.
Та,ако имате идеи в тази насока,ще съм ви благодарна.
Наде,това което описваш с температурата  е реалност и при мен.И точно най-аутистичното поведение като ,че ли "изчезва"...Ох,тези детски мозъци-как да уцелиш златната среда,не знам. newsm78

# 320
Здравейте,
казвам на всички майки с деца с аутистичен спектър.Дълго време следя дебатите  в сайта и не издържах да отворя вратата на тази наболяла тема за всички вас.
Аутизма се дължи на два фактора предоминиране с медикаменти и страничните ефекти на ваксините и с малки изключения на стресови ситуации при износване на плода .
Има техника ,последователност на лечение и закономерност , а не хаотичност.Всяко дете реагира различно и дава показатели къде точно в коя органова  система е проблема.Лечението не е за ден два а може да трае година до две според състоянието на детето.
1. Подобрява се микрофлората -чревната.
2. Извеждат се тежките метали в рамките на 3-6 месеца.
3. Работи се върху ендокринната система
4. Активира се говорният център.
В момента се ангажираме да се изработи специална софтуерна програма и игри за деца с аутистичен спектър.Скоро се очаква и да се направи център за деца с АDD в Пловдив.
Няма неизлечими болести има неизлечими хора ,някога така казваше моята лекторка Елена Крамер и съм напълно съгласна с нея,ако правилно съм разбрана?Искренно ще се радвам след два месеца да застана зад думите си с деца променили своето поведение следствие така прилаганото лечение

www.homeopathiclife.co.uk

Желая на всички ви успех!

Рада Алексиева-квантов медик

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 00:13 от Quant medicine

# 321
Здравейте г- жо Алексиева,

Би било изключително полезно за родителите тук, ако споделите нещо повече относно лечението, за което говорите, защото вие сте първия специалист, който говори за ИЗЛЕКУВАНЕ НА АУТИЗМА.
До момента всички специалисти, с които сме се сблъсквали в БГ и извън страната, говорят само за корекционни практики, терапия и подобряване поведението и когнитивното състояние на детето с аутизъм.
Всички родители тук се борим с това състояние и целта ни е придвижването на детето, колкото е възможно в по- горна част от спектъра чрез различни терапии, работа със специалисти и спортове. Някои от родителите са пробвали и диети, както и хелация, но те не дават резултати и понеже, пак повтарям, според всички  специалисти, единстения доказан начин за подобряване състоянието на детето е терапия и работа със специалисти, всички ние, работим в тази посока.
Излекуването, за което говорите, е нещо ново за нас и, понеже дава изключително големи надежди на родителите, действително, би било добре, да ни споделите.
И благодарим много!

# 322
Дороти честит ти рожденник.Да ти е жив и здрав.Желая ви много успехи и голям напредък занапред.А също и много подаръци за рожденника.Целувки за мама и рожденника от леля Тина. newsm38 nbirthday  Gift

# 323
  • густо майна Филибето
Това с температурата и аз съм го забелязала, но при по-ниска, около 37,5-38 градуса. Намалят някои аутистични прояви. Но пък след боледуване се засилва агресията, особено след повръщане.

Quant medicine, ще се радвам да пишете редовно в темата Hug

# 324
  • София
Когато детето има температура, е силно отпаднало, и няма сили да търчи от стена до стена.При аутистите е по осезаемо, защото са трудни за отглеждане, а когато са болни е видимо по спокойно в къщи  Rolling Eyes.
Когато оздравеят обаче и започнат пак да търчат из стаите ми се струва, че е по шумен от обичайното - нали ми е харесало спокойствието при боледуването му  ooooh!.
След боледуване Мишо определено не ми изглежда по малко аутист.За справка да кажа, че и аз отдавна не използвам за лечение продаваните в аптеката продукти.Свалям температура със сладолед и поразсъбличане за да сваля температурата охлаждайки тялото.Обаче, когато детето е болно всеки един индивид на тази земя, съзнателно или не - започва да дава по силна храна, пробиотици, витамини, чайове, билки - или каквито и да са имуностимулатори.Имуностимулантите със сигурност влияят на аутизма положително  Wink

# 325
  • густо майна Филибето
Катина , аз нямах предвид това. Моето дете при 37-38 градуса си е в кондиция, прави ми впечатление че гледа повече в очите, разбира повече и не е нужно да повторя. Няма въртне на китките, и др. неща. Мен търченето не ме товари никак, дори й се радвам, защото е признак че е щастлива. Тя си е кротичка, болна или не, нищо не й прече да цапа и дъвче, това са й "пороците". Не мога да й дам нищо насила, нито храна, нито чай, всичко си е както обикновено. Твоето обяснение не ми се вързва никак, наблюдавам я почти безпристрастно Wink
Баща й, който има само повърхностни впечатления, също го отбеляза, което значи че си е така.

# 326
  • София
Ама скъпа, аз изобщо не казвам, че статията греши, или че ти грешиш  Hug.Аз визирам моите наблюдения върху моето дете, което е аутист от типа хиперактивни.Винаги когато се кротне му меря температурата.Още от периода преди да го диагностицират и изобщо да подозирам, че има такава диагноза.Направило ми е впечатление, че става много добричък, когато е болен, ама плашещо добричък, и винаги с известна доза тъга съм наблюдавала излекуването му.Защото пак става същия бесник, че даже и по лош бесник.И съм го отдавала това последващо побесняване на това, че ми е харесало да е кротък   Thinking.
Нали разбираш, че допълвам картинката с моите наблюдения, с моето дете  Hug

И още нещо да споделя.След боледуване при Мишо се засилват симптомите на хиперактивност.Не съм сигурна дали си въобразявам или наистина се засилват обаче.Миналата седмица беше в къщи заради температура, повръщане и стомашни болки.Тази седмица има нов тик/стериотип или каквото и да е там - почна да си докосва с пръсти устните, или да си лапа пръстите - честички бързи пипвания на устата, почна да ми задава отново тъпи въпроси от рода на мамо какво е светлина /имайки предвид каква е тази светлина, а допреди боледуването си би попитал защо свети там или какво свети там/.Когато вървим по улиците се опира в мен или ми ходи пред краката търсейки телесен контакт - има някакви сензорни нужди от допир - това беше почти преодоляно допреди месец.
Миналата седмица беше много спокоен, много послушен и много добричък - тази седмица е на градина здрав и с нови аутистични черти.По скоро завърнали се аутистични черти.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 17:39 от Катина

# 327
Здравейте отново,

Направих опит да отговоря на въпросите ви но явно страницата не прехвърли написаното.
Когато структурата на човешкото тяло е в дисбаланс и най-вече химично-биологичната му система имаме доста сериозни проблеми.
Отклоненията при децата с аутизъм се получават при нарушена чревна микрофлора вследствие дълго медикаментозно лечение най-вече антибиотично,поредицата ваксини които намаляват имуноспособността на организма ,неправилното хранене и стреса.Какво става при този процес така наречената пробиотична чревна среда мутира и се изражда във фунгонални инфекции така наречените Candidosni заболявания досега са разпознати три разновидности наи-популярната е” Candida albicans”.Гъбичните инфекции отделят токсично вещество което нарушава имунната система и атакува мозъкът.При стресови ситуации се повишава Cortisol ,а от там и кръвната захар ,това предразполага към киселинно PH което от своя страна води до благоприятна среда за Кандидата.Последните нобелисти доказаха ,че тя е фактор за различни ракови заболявания ето вижте това филмче ; http://video.google.com/videoplay?docid=6164831119169743164
Друг фактор е фермента DPP-IV kоито е отговорен за разграждането на Casomorphina който е производен на млечният протеин Casein се съдържа се в млечните продукти.Друг проблем е Glaidorphina - пептит производен на Gluten ,съдържа се в овеса ,пшеницата и други.Casomorphina е много близък до Glaidorphina.Това е метаболичен проблем.Всичко е доста навързано за да си затваряме очите,съответно кандидозните инфекции се развиват добре следствие на млечните продукти,белите брашна съдържащи глутен,набухватели,захарни изделия,не говоря за натурална плодова фруктоза.Друг фактор са тежките метали в следствие на ваксините и замърсяването на околната среда и храните, като Олово,Меркурий.Ето ви съдържанието на един тест за тежки метали на дете с аутистичен спектър.Antimony,Lead(olovo),Gadolinium,Tungsten,Uranium.в следствие всичките тези патологии се получават така наречените (изтичащи черва) където остатъчни материали се изливат в кръвта. Тежките метали водят до нюро проблеми т.е. няма правилно протичане на нюро-пептидните химикали. След като химичната лаборатория на един организъм не е в ред за извличането на минерали,витамини
за правилното съединение на аминокиселините в образуването им на протеини.Това естественно рефлектира в ендокринната система хормоните са на протеинова основа.При деца с аутизъм се вижда доминиране на Testosterone и Hugh (хормона на растежа). Зададохте ми въпроса как се извършва лечението?-чрез хранителни добавки,определен вид минерали ,витамини и наи- вече имитирам здравите процеси на тялото при пата логични изменения чрез квантови лекарства т.е. това са лекарства с информативно зареждане от специален тип машина.Питате ме имат ли успех всички други практики и техники ?-естествен но,но ако първо и основно физиологията не е в ред как да се справи детето с останалото.За последните два месеца след лечение майки ми се обадиха с обратни резултати,че децата им спят спокойно,намалена е хиперактивността,проявяват интерес към дадена дейност сами,отговарят на повиквания ,координират се с родителите и започват да произнасят първи думички.Много от тях реагират на лечението с constipation (запек) което автоматично ви отговаря на въпроса къде е проблема – в хранителният и отделителен тракт съответно.

Желая ви на всички успех и повече вяра!

Алексиева

# 328
Хубаво е , че Quant medicine повдига за пореден път темата за диетата, детоксикацията на организма, възстановяването на баланса и метаболизма и повишаването на имунната система. Това се е коментирало много отдавна в темите за диетата, в които никой не пише , което вероятно означава , че за съжаление много малко хора се опитват да помогнат на децата си по този начин. Проверих и се оказа , че информацията е позагубена или поне аз не успях да открия точните линкове, какво остава за 'новодошли" в темата. За това ще си позволя да използвам моите архиви, които всъщност са плагятствани преводи на Любознателна от руския сайт на Елина, до който достъпът май вече е платен. Любознателна благодаря!  Hug Дано модераторите не ме санкционират за обема инфорнация, който мисля да публикувам, но мисля че е важно.

# 329
Правилна диета при аутизма

Част I: Обосновка на необходимостта от диета

Въведение

Аутизмът не е само болест, аутизма може да бъде сравнен с цяло заплетено кълбо от най-разнообразни проблеми. Правилно подбраната диета за аутиста, според мен е именно тази нишка, която дърпайки ще ни помогне да разплетем цялото кълбо. Именно тази гледна точка е застъпена в първата част на статията. Във втората ще разкажем как правилно да въведем диетата.
Диетата е крайно необходима на аутиста. За съжаление някои хора си създават погрешно впечатление за чудесните лечебни свойства на диетата, като такава. В резултат те очакват твърде много - обикновено пълно излекуване на детето от аутизма, и недочаквайки нужният им резултат, захвърлят диетата, даже незабелязвайки значителния прогрес на детето. За още по-голямо съжаление , при друга категория хора се създава не по-малко лъжовното впечатление, че тя е безполезна. Като правило това са хора, чиито деца нямат прекалено критични проблеми. Даже да се опитат да въведат диетата, те го правят крайно неакуратно, допускайки маса грешки. Има  и една трета категория хора, които са уверени, че диетата, макар и полезна за детето, няма да го направи неаутист. Именно тази гледна точка е най-близо до правилната и помага да се въведе правилно диетата, въпреки, че хората не разбират как точно действа.
Диетата няма да излекува детето от аутизма. В същото време, както ще видите, тя позволява да се справите с много крупни проблеми и в крайна сметка детето може да започне да прогресира с приказни темпове.
Вие можете да видите пряка връзка между диетата и прогреса на детето, можете и да не я откриете, но всичко е много индивидуално за всеки конкретен случай. Но ако след няколко месеца от началото на експеримента, вие видите изменение в състоянието на детето, това е в резултат на диетата, даже не се съмнявайте в това. Ако не видите никакви резултати, първо проверете дали всичко правите както трябва, на следващ етап разгледайте въвеждането на допълнителни терапии. Може би диетата сама по себе си не ви е достатъчна.

Механизъм на действие или как децата стават аутисти

Както неотдавна беше доказано - аутизмът , това е проблем следствие на отравяне с живак. Това дори не  е точно живак, а неговите съединения - етилживак и метилживак  - органични форми на живака. Това е още по-лошо, защото етилживакът (влизащ в състава на съвременните ваксини - консерванта тимеросал) е още по-токсичен от обикновения живак. Попадайки в организма на детето, живакът или се извежда напълно с урината, което се отнася за класическия вариант на развитие, или не се извежда или се изхвърля частично от организма. В този случай, когато не се изхвърля, той попада в кръвта, разнася се по целия организъм, намествайки се в тъканите и костите, като най-голяма част остава в мозъка. До този момент децата в САЩ получават с ваксините 187,5 микрограма органичен живак в течение на първите шест месеца от живота си.
Има и още един вариант, при който детето от ранна възраст може да получи доза живак, достатъчна за развитие на аутизма - чрез амалгамните пломби на майката, наречени още сребърни, макар че там среброто е 35%, а живакът 50%. Ежедневно една амалгамна пломба освобождава 10-17 микрограма живак. Живакът, съдържащ се в пломбите е неорганичен, което значи, че не е така токсичен, като този, съдържащ се във ваксините и продуктите от морето. Ситуацията се усложнява от това, че живакът постъпва постоянно с кръвта на майката в още нероденото дете, което е 5-10 пъти по-чувствително към живака от вече родените деца. За цялата бременност, майката получава до 4590мкг живак само от една амалгамна пломба!
Освен това живакът и другите тежки метали могат да постъпят в организма от други източници - морски продукти, промишлени отпадъци, пестициди, различни синтетични материали и медикаменти. Винаги помнете и за ефекта на натрупване - живакът е мастноразтворим метал и и може да се натрупва в организма.
Какво очаква вашето дете, ако до третата си година получи достатъчно количество живак, може само да се гадае. Това зависи от случая, защото има много вариации. От значение са възрастта и теглото на детето, полът му (тестостерона увеличава токсичността на живака), наследствената предразположеност към проблема(липса на ферменти, отговарящи за извеждането на тежките метали) и много други. Ако на детето му се отдаде да изведе голяма част от живака, то получава по-мека форма на аутизъм. Ако не му се отдаде да го изведе - диагнозата е тежък аутизъм.

Отговорно мога да кажа, че има още много проблеми, които не могат да бъдат наречени болести, но са свързани с отравянето с живак. Когато говоря за достатъчна доза, имам в предвид доза, която довежда до развитие на аутизъм. Реално, натрупаният в организма живак във всяка възраст създава проблеми, но проблемите с поведението и проблемите със заучаването имат един и същ произход - отравяне с тежки метали.

Аутизъм и ваксинация

Последните изследвания показват, че не случайно пикът на разпространението на  аутизма съвпада с пика на въвеждането на масовата ваксинация. Все повече ваксини  влизат в плана за задължителна ваксинация. Все по-често се правят на току що родени  деца и се фиксират все повече случаи на аутизъм сред децата. Статистиката за САЩ  показва страшна цифра - 1 на 160 деца е с аутизъм. При това статистиката 20г. назад е  различна - 4-5 аутистични деца на 10000. А до влизане на тимеросала във ваксините,  аутизмът въобще не е съществувал. Това загадъчно заболяване за първи път е описано  няколко години след началото на използване на живачен консервант във ваксините.

Какви са последствията 

Ще разгледаме само част от многобройните проблеми, които ще ни помогнат да  разберем действието на диетата и натуропатичните добавки.
Обърнете внимание - живакът, попадайки в организма, извежда от строя ферментите(нарушава ензимната активност).  Сега подробно ще се спрем на ферментите, защото те имат непосредствено  отношение към темата на разговора. Ферментите в нашия организъм участват в  храносмилателния процес, в процеса на антиоксидация. Те са отговорни за реакциите,  отговарящи за фината моторика, за двигателната активност и за имунитета. Тоест  живакът практически изважда от строя тези жизнено важни процеси, като дори един от  тях - проблемът с антиоксидацията на организма, може да доведе до рак.
Какво представлява ферментът? Ферментът изпълнява ролята на катализатор в  биохимичните реакции, той самият не участва в реакция, той "улавя" 2 молекули и ги  привежда във взаимодействие. Ферментът е много сложен белтък, в него винаги има  ключов йон на метал (може да бъде цинк, селен, мед и желязо), без който ферментът не  работи. Възможно е вместо този йон във фермента да има живачен йон, който да  наруши работатя на фермента.При аутистите хронично е понижено нивото на цинка,  което потвърждава тази теория. Съществува и друга версия - живакът се внедрява в  структурата на белтъка, изменяйки го малко, и така се изключва фермента от работа.  Така или иначе ферментът престава да работи. За нас не е важно какво точно се случва,  а е важно да се разбере друго: функцията е възможно да се възстанови! Вече е доказано,  че след изчистване на организма от живака, много от ферментативните функции се  възстановяват напълно или частично.
Какво ни заплашва при недостиг на ферменти? Човек просто не може да съществува  без тях. Практически всички биохимични реакции в организма изискват участие на  ферменти. Например, всичко което правим - ходим, говорим, усмихваме се, всичко е  възможно само с участието на ферменти. Без тях реакциите ще протичат в хиляди пъти  по-лошо, това ще става само когато молекулите се сблъскат по случайност. Без  ферменти една и съща реакция изисква загуба на много повече енергия , например, за  да се осъществи реакцията на хидролиза на захарозата, в резултат на която се  образува глюкоза и фруктоза без участието на катализатор са необходими 32 000  калории. Ако в този процес се включи ферментът фруктофуранозидаза, то необходимата  енергия пада на 9 400 калории. Тоест, ако при детето е засегната тази група ферменти,  то то ще има проблеми с формирането на моториката, в частност - проблеми с фината  моторика и задръжка в развитието на речта.
 В следствие на засегнатата ферментативна функция пада имунитетът, тъй като  ”имуноглобулина - това също е белтък, така че той е свързан с фермента, но не участва  в биохимични реакции. А в клетъчния имунитет това е важно затова, защото всяка жива клетка в себе си има малък химически завод, където без ферменти всичко протича с големи енергийни загуби и не така както трябва, а това значи че клетките - помощници  или убийци, не изпълняват своята функция както трябва или не я изпълняват  въобще".(ДАН!)
С ферментите е свързан и друг проблем при аутистите - извеждането на токсините от  организма. С това също се занимават специални ферменти. Токсините в днешния свят ни заобикалят на всяка крачка, затова състоянието на дете което не ги извежда, а ги  натрупва, постоянно се влошава. Навярно с това се обяснява регреса в развитието на  деца, който възниква при деца с глобален аутизъм.
Аутистите често се депресират и имат проблеми със съня, които също са свързани с  живака, които всъщност представляват проблеми на синтеза на хормона серотонин. Тъй  като мелатонина е друг хормон, отговарящ за съня, който пък се синтезира от  серотонина, в тази връзка аутистите имат и проблем със съня. Има още два  разпространени хормонални  проблема при аутистите - проблемът с хормона инсулин и с този на щитовидната жлеза (thiroid).

И накрая за най-известната част от работата на ферментите - разграждането на  постъпващата в организма храна. Най-проблемните за разграждане продукти са  белтъците. Белтъците са много сложни молекули - наричат ги още молекули - гиганти. А най-проблемните сред тях са белтъците на глутена и казеина, затова аутистите не  разграждат именно тях - молекулите на глутена и казеина. Има и други белтъци, които трудно се разграждат - на царевицата, яйчния белтък, соевия белтък и т.н. Но защо тогава се  занимаваме с глутена и казеина ще попитате вие? Защото те попадат в рамките и на  друг проблем - синдрома на нехерметичния стомах, за който по-долу ще стане дума.  Именно затова глутенът и казеина са така трудно да се изчистят при аутистите. Цялото си  меню тези деца обикновено формират около млечните и пшеничните продукти, затова ги движат същите причини, като наркоманите - те търсят повторение на състоянието си.

И така , след натрупването на тежки метали някаква част от ферментите излизат от  строя. Отговор на въпроса – “Колко живак детето не е извело?”, можете да получите ,  правейки необходимите тестове. Тестовете ще покажат наличие на тежки метали. Това  са нови тестове и можете да ги направите само в няколко лаборатории, които работят и  дистанционно. Например можете да ги направите тук  http://www.doctorsdata.com/home.asp
С това ще завършим обзора на проблемите от първо ниво и ще видим какви последствия предизвикват.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 22:52 от nadejda.v.l

Общи условия

Активация на акаунт