Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 032
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
Кате , как си ? Мьничко остана вече  Hug
То направо не остана, ама бебо не ще да излиза. В понеделник влизам в болницата и нещо се колебая в коя  newsm78

# 856
Виждали ли сте по магазините такива предпазители за ъгли?

В няколко детски проверих, но нямаха, а вече втори път забива глава в ръба на масата и вече трябва да купя.... ooooh!

# 857

В няколко детски проверих, но нямаха, а вече втори път забива глава в ръба на масата и вече трябва да купя.... ooooh!

Не знам за Пловдив (не пазарувам освен храни  Crazy).. Ама ето ти асортимент  Laughing

# 858

Имам такива на фирма Фарлин, във Вис Виталис има техни продукти, а аз съм ги взимала от едно магазичне до кухнята на Богомил, където има доста неща на тази фирма, ако те интересува ще ти напиша къде се намира!

Ето да видиш и другите им представители http://www.farlin-bg.com/protective_means.php

# 859

Ние ги купувахме от магазина на Чико на колелото на Панаира, но беше преди 2-3 години!  Peace

# 860
Аз също видях такива предпазители, в новия Вис Виталис, преди 2 дни.

# 861
Къде в Пловдив мога да намеря комплектът за новородено на Авент,гащи за родилки(еднократна употреба)?

# 862
  • до Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря комплектът за новородено на Авент,гащи за родилки(еднократна употреба)?
във Вис виталис има аз от там си взех

# 863
  • гр. Пловдив

Купих такива от Бейби ленд на

Взимала съм от Штъркел.

# 864
Благодаря на всички за отговорите   bouquet
Още днес ще проверя в тези магазини

# 865
Търся "Savo", да знаете къде го има и дали наистина действа?

# 866
  • Пловдив

Аз взех точно същия модел от Вис Виталис преди 4-5 месеца.
Но никак не съм доволна. Залепят се по ъглите на мебелите здраво, но само лепенките. Самите предпазиели дъщеря ми още на втората седмица ги изчопли  ooooh! и ги ядеше ...  Сега стоят силно залепените лепенки, които несмея да махна, че ще се отлепи част от дървото. А реално ръба си остава непокрит.
Потърси други видове  Simple Smile

# 867
Точно това исках да кажа и аз. Не вършат работа.
Относно Саво - при нас се получава мухъл в единия край на тавана на банята. Никакви благоустройства на помогнаха. Саво спасява положението, но за известно време. Ползвам го почти всяко лято и до края на следващата зима - пролет мухълът почва да расте пак, така че в началото на лятото изгонвам домочадието при баби и пръскам. Мирише ужасно и после трябва много да се проветрява, но тавана става като току-що боядисан - искрящо бял.
Има го вече на много места, аз съм го купувала от Маркита, но мисля че и в Билла го има.

# 868
гащи за родилки(еднократна употреба)
ТАКИВА си купих от новия магазин на DM който отвориха срещу bauMax в Тракия.

# 869
Благодаря azira bouquet

Общи условия

Активация на акаунт