Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 071
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 330
В магазин Касида.

# 331
Момичета, моля за помощ .... търся магазин където продават тиранти.
Някакви идеи?

# 332
Знаете ли къде е този винен бутик "Винено"? Единствен бил по рода си в града, че ми предстои да купувам подарък и искам да е квалитетно вино.

Всъщност бутик "Винено" не е единствен по рода си в града.По-скоро бих го нарекла открадната концепция и визия от една друга верига магазини в града,но това е друга тема   Peace
Ценителите на вино и пури знаят за какво говоря  Wink

# 333
в касида бях вчера,има само моделите на екс ландер -  3 колички, джордани не видях  newsm78

# 334
Някакви идеи?
Детски-в Евроленд на главната съм чувала.За лев-два.
Мъжки-в един магазин за чанти-като тръгнеш по "Опълченска " от пешеходната главна,веднага вляво е магазина(един схлупен,виждала съм на витрината скоро). Не са нещо луксозно,по-скоро ежедневни.Около 10-тина лв.

# 335
  • Пловдив
в касида бях вчера,има само моделите на екс ландер -  3 колички, джордани не видях  newsm78
И аз летния X Lander гледах ама..
Тази Джордани някой има ли я? Да сподели струва ли си Simple Smile Или нещо друго подобно Simple Smile

# 336
  • Майничка
Някакви идеи?
Мъжки-в един магазин за чанти-като тръгнеш по "Опълченска " от пешеходната главна,веднага вляво е магазина(един схлупен,виждала съм на витрината скоро). Не са нещо луксозно,по-скоро ежедневни.Около 10-тина лв.

Да добавя и в Халите, в магазина на "Буларт" или нещо подобно (онзи за кожените изделия с лого бик).

# 337
ами аз съм чувала от мн мами с опит,че я препоръчват пред чиполино,кангаро и бертони,била по добрър клас от тях,повечето са много доволни,мисля че бяха италиански,но може и да се лъжа

# 338
Някакви идеи?

Да добавя и в Халите, в магазина на "Буларт" или нещо подобно (онзи за кожените изделия с лого бик).

Благодаря момичета!
Всъщност става въпрос за такива които ще стават с дамски панталони или дънки?

# 339
Айде и аз да си кажа болката-къде има тенекеджия,който ще ми "капне" с оксижена ( или с каквото там) масата за гладене ,че ми се откъснаха едни пръчки,пък иначе здрава?
Благодаря   bouquet
туранага, и аз имам същия проблем и май ще си купувам нова като гледам как вървят нещата newsm78

# 340
Здравейте!
Да знаете къде гравират предмети в Пловдив?става въпрос за малък надпис примерно върху метален ключодържател като плочка  Thinking И как вървят цените за тази услуга  newsm78

# 341
  • Пловдив
Гравират в едно малко ателие срещу Ситела - на "Отец Паисий"

# 342
  • Пловдив
Здравейте!
Къде мога да видя в Пловдив количката Giordani Cinque? Изглежда готина в сайта.
И въобще къде мога да разгледам някакви хубави лятни колички?  Simple Smile

Мерси!
Аз съм с количка на Джордани - купувана е от Сани в Тракия. Вътре в хранителния магазин има бебешко магазинче. Провери ако искаш. Иначе съм много доволна  - тежи 7.7кг и е невероятно маневрена Laughing

# 343
  • Пловдив
Здравейте!
Къде мога да видя в Пловдив количката Giordani Cinque? Изглежда готина в сайта.
И въобще къде мога да разгледам някакви хубави лятни колички?  Simple Smile

Мерси!

Наистина е хубава и тежи 7кг.

Ето я нашата:

Купихме я от БейбиЛенд на П.Д. Петков

# 344
  • Пловдив
avi_a, _Пепи_ , мерси Simple Smile
Отивам да я видя още утре.

Общи условия

Активация на акаунт