Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 085
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Здравейте,
малко необичаен въпрос от мен - знаете ли дали в Пловдив дават някъде под наем везни за теглене на новородено. Чувала съм че в София има такава услуга, но за Пловдив не намирам нищо в нета.
Благодаря   bouquet

# 346
Момичета да дам отчет за костюма. Днес взехме на мъжа от Гранда пред нас, че го мързеше да ходи по-далеч(живеем точно зад Гранда). Там има фирмен магазин на Лазарин. Продавачката каза, че са пловдивска фирма. Имаше намаление. Взехме костюма за 140лв и ризи по 25лв Peace

# 347
Здравейте, може някъде да е писано вече, но не го намерих в тази тема.
Кога ще отвори новия магазин на Вис Виталис до Baumax?

# 348
така ли за пръв път чувам,че ще има нов магазин,а по - голям ли ще е от стария  newsm78

# 349
От къде в Пловдив да си купя такава къща на Best Wayи малкото пони бебе?
 В Хиполенд са свършили. И ако някой ги има, моля за отзиви!

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 03:35 от bubynka

# 350
  • Пловдив
Бубинка, нашия батут е от Хиполенд, не знам другаде къде има. Доволни сме иначе. И аз, и дребните. Макар че стават на кълбета вътре. Лудница голяма.  #Crazy

# 351
От къде в Пловдив да си купя такава къща на Best Wayи малкото пони бебе?
 В Хиполенд са свършили. И ако някой ги има, моля за отзиви!
Ние имаме къщата, на Best Way, кумците ни я подариха на сина ми за Коледа. Ами какво да кажа-мирише ужасно  Sick Цялата къща замириса на гума-пластмаса, не мога да го определя, не е толкова удобно за скачане, колкото тези, които са с дъно батут, това си е твърдо. Въобще аз лично не я харесвам, може би за навън в градината на село лятото ще е добре, но за вкъщи-не  Naughty Още повече, че заема страшно много място  Peace
Иначе съм виждала да ги продават из нет-а, а и в Хиполенд Стара Загора я имаше, ако не бързаш към 14-15 февруари ще ходим в Стара Загора , мога да ти я купя. В Хипото беше на най-добра цена  Peace

# 352
  • София / Пловдив
От къде в Пловдив да си купя... малкото пони бебе?...

В "Бонжур" ги имаше миналата седмица.

# 353
Такова пони имаше по Коледа в един магазин за играчки в Кършияка след Герджика. Беше около 25 лв

# 354
Здравейте!
Къде мога да видя в Пловдив количката Giordani Cinque? Изглежда готина в сайта.
И въобще къде мога да разгледам някакви хубави лятни колички?  Simple Smile

Мерси!
Аз съм много доволна от Bebe Confort Viva,по-лека е от Джордани(6.5 кг) и е много маневрена,според мен си струва да ги погледнеш,май в Премама в Тракия ги има.Също и Пег Перего Ариа е хубава,тя е най-лека - 5.5 кг.Освен тях-Макларън в Хипото

# 355
Бубинка, нашия батут е от Хиполенд, не знам другаде къде има. Доволни сме иначе. И аз, и дребните. Макар че стават на кълбета вътре. Лудница голяма.  #Crazy
MamaGeri,моята дъщеря обожава да скача и аз търся бабут,скоро ли го взехте и на каква цена?

# 356
MamaGeri,моята дъщеря обожава да скача и аз търся бабут,скоро ли го взехте и на каква цена?

rotfImao   rotfImbo
Не се засягай,просто искрено ме разсмя   Hug

# 357
dunaika,не се засягам,просто си казах самата истина,дъщеря ми постоянно се катери,където намери и скача-просто и доставя страхотно удоволствие  Peace,а като я заведа в детския център на Тон Бонбон,не слиза от батута  Rolling Eyes
Може би не съм написала правилната дума,но поне си се посмяла  Mr. Green

# 358
Батутът беше в коледния каталог на Хипо за 56лв. Аз имам роднини и ще ходя в СЗ на 15/02. Малката има рожден ден на 16/02 и мислех това да е подаръка от баба и дядо. Ще ги пратя да видят имат ли го в наличност. Августа ти да не си от Стара Загора? Аз си откраднах мъж от там!  newsm62

# 359
bubynka, да, от Стара Загора сме, но вече живеем в Пловдив Grinning
Аз пак да припомня за миризмата, а и затова, че тази къща не е с дъно батут, независимо какво пишат производителят и търговецът. Дъното й е твърдо, и въпреки, че моят син също много обича да скача на батут, на тази не му се услади толкова. Има едни други, които са с дъно батут, ето  тези са Peace

Общи условия

Активация на акаунт