Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 115
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 360
Аз да попитам да сте виждали някъде плюшена играчка или нещо друго банани с пижами,че дъщеря ми е луднала по филмчето?

# 361
  • София
Здравейте, може някъде да е писано вече, но не го намерих в тази тема.
Кога ще отвори новия магазин на Вис Виталис до Baumax?
Не е готов още магазина, но се работи по него. Сега откриват Пикадили, а Вис Виталис едва ли ще е близките десетина дни. Ще пиша веднага щом видя нещо.

# 362
Здравейте!
Не съм от града,но ще идвам да пазарувам там след два-три дни и искам да попитам къде в Пловдив продават колички на ПегПерего?
И още нещо-къде има най-голям асортимент от детски храни(пюрета,каши)?Аз знам само Вис Виталис,но последния път,когато ходих нямаше нито кашата,нито пюрето,което търсих(имаше малко неща на Хип) Може и аз да съм уцелила такъв момент,не знам  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 22:40 от penelopi

# 363
Здравейте!
Не съм от града,но ще идвам да пазарувам там след два-три дни и искам да попитам къде в Пловдив продават колички на ПегПерего?

Преди пешеходния мост,идвайки от главната,минаваш подлеза,който е в ремонт и преди моста се оглеждаш вляво за магазина.

Храни има в Метро( по няколко в пакет),в Била,Штъркел.И в един склад-Слънчо на "Карловска",но не бих могла да обясня точно.  Peace

# 364
  • Пловдив
Здравейте!
И още нещо-къде има най-голям асортимент от детски храни(пюрета,каши)?Аз знам само Вис Виталис,но последния път,когато ходих нямаше нито кашата,нито пюрето,което търсих(имаше малко неща на Хип) Може и аз да съм уцелила такъв момент,не знам  Rolling Eyes

За храни-има в Санитата.Едното е в Тракия до Кауфланд,другото е в Мол Гранд.И трето има,но е по-забутано.

# 365
Августа, аз искам къщата не толкова като батут, а просто като къща. Моята госпожица е малка за батут, а тук може да си влиза и да ми казва ку-ку. По бебешка е. Мен ме притеснява дали е здрава. Как ти се струва материята?

# 366
Здравейте момичета,  работи ли вече магазина на DM /немска козметика/-би трябвало да се намира някъде до Baumaks, но никъде не намирам дата на стартиране?

# 367
  • Майничка
Някой срещал ли е в Пловдив козметика на Pierre Fabre Sante?

# 368
Благодаря ви,момичета! Hug Hug Hug

# 369
  • Пловдив
И какво сега, никой не ми отговори - вдън земя ли потъна Виенската сладкарница, дето беше срещу Балкан  newsm78

# 370
благодаря на всички относно въпроса ми за газовите бутилки.знаете ли кога има пролетен панаир на цветята.есента имаше и чух че и пролетта има такъв

# 371
  • до Пловдив
благодаря на всички относно въпроса ми за газовите бутилки.знаете ли кога има пролетен панаир на цветята.есента имаше и чух че и пролетта има такъв

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ

Специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност,
градинско оборудване и аксесоари

От: 01 Април 2009

До: 05 Април 2009

# 372
Августа, аз искам къщата не толкова като батут, а просто като къща. Моята госпожица е малка за батут, а тук може да си влиза и да ми казва ку-ку. По бебешка е. Мен ме притеснява дали е здрава. Как ти се струва материята?
За здравото-здрава е. Щом мъжът ми, кумецът (къде 110 кила) и двете деца се търкаляха вътре и издържа  Peace Иначе е по-прозрачна отколкото на снимката, като на другите надуваеми играчки(винил), но по-плътна  Wink

# 373
  • Пловдив
Здравейте момичета,  работи ли вече магазина на DM /немска козметика/-би трябвало да се намира някъде до Baumaks, но никъде не намирам дата на стартиране?

Не работи още.Намира се в Мола срещу Баумакс.

# 374
  • Пловдив Белащица
...

В магазин Штъркел. Във Вис Виталис също, но доста бързо се изчерпват количествата и често рафтовете са полупразни. Във Метро са много малко пюрета - Хипп, Нестле и Ганчев и много беден асортимент. В Билла и Сани има Хипп и Ганчев като голямо разнообразие и още няколко за асортимент. Чувала съм че в Бейбиленда на П.Д.Петков има разнообразие, но не съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт