Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 261
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 615
101 май бяха Simple Smile
И аз се включвам с питанка. Моето момиченце е лудо по филмчето на Дисни "Снежанка и седемте джуджета". Някъде виждали ли сте кукла или нещо друго свързано с филмчето? Рождения ден й наближава и много ще се зарадва на такъв подарък.
Аз купувах Барби-Снежанка със седемте джуджета на дъщеря ми
Имаше ги в МЕТРО

# 616
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета. Ще проверя значи в Метро и Хиполенд, и ако няма в онлайн магазините ще гледам Simple Smile

# 617
  • Пловдив
В METRO има всякакви Снежанки - с джуджета, без джуджета  Grinning Виж и в Санито или Лекси, ако ти е наблизо, гледах по едно време и бяха по-евтини от тези в Метро. В Хипото също има.

# 618
WinkНякой знае ли къде продават спортните артикули на New Balance?

Виждала съм само маратонки в един магазин, който се намира в пресечката на главната след халите, на която има и сграда на МВР. Май това е пресечката на магазина Паоло Ботичели  newsm78.

# 619
  • Пловдив
Откъде мога да намеря бяла шаферска рокля за ръст 134 см. втора ръка или пък под наем?
Канени сме на една сватба, щерка ми ще е шаферка... Simple Smile

# 620
Откъде мога да намеря бяла шаферска рокля за ръст 134 см. втора ръка или пък под наем?
Канени сме на една сватба, щерка ми ще е шаферка... Simple Smile

В Кичук Париж адреса е "Чорлу" 48 , има ателие, дават се под наем фирмата е Merry kids ето и страницата им http://costumes.hit.bg/index.htm

# 621
Знаете ли дали детския магазин в Сани,тракия има някакъв телефон,че искам да знам дали са докарали една количка,да не се разхождам напразно,или ако някоя мама случайно ходи до там на пазар,ако може да види дали са докарали количката абц дизайн модела е 3тек и в какъв цвят е,ще съм ви мнгого благодарна  Hug

# 622
От къде мога да си купя евтини щори? Няма значение модела. На квартира съм и не ми се дават много пари. А корнизи?

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 23:42 от bubynka

# 623
  • Пловдив
Момичета, да ми препоръчате приятен ресторант, който да е подходящ и за деца?

# 624
rusana, магазин на същата фирма, но по-голям има на бул. "Македония". Там ми се струва, че има повече колички, отколкото в Санито. Доскоро дори гледах -3тек на витрината, но май вече я няма /или поне не е на витрината/, а са останали само Родео и Астро. Ако мина тези дни, ще обърна внимание.

bubynka, евтини щори съм виждала в каталозите на Практикер, Баумакс, Алати и др. подобни. Имам предвид платнени щори, ако ти вършат работа. Можеш да им разгледаш брошурите в нета, да видиш има ли нещо на промоция.

# 625
  • Пловдив Белащица
Момичета, да ми препоръчате приятен ресторант, който да е подходящ и за деца?
Кравая  Mr. Green.
Незнам какво разбираш подходящ за деца, ама там поне има място за лудеене и сервитьорките не правят забележки  Wink и ви е близо. Но и незнам, какво търсиш като обстановка.

# 626
  • Пловдив
lubricant препоръчвам ти Централ парк на младежкия хълм - има детски кът с какичка която ги гледа, после в сметката ти начисляват само 4 лева за времето когато са били в къта, без да се засича някакво време - и 30 мин. и 2 часа - цената си е пак 4 лв.

# 627
rusana, магазин на същата фирма, но по-голям има на бул. "Македония". Там ми се струва, че има повече колички, отколкото в Санито. Доскоро дори гледах -3тек на витрината, но май вече я няма /или поне не е на витрината/, а са останали само Родео и Астро. Ако мина тези дни, ще обърна внимание.

Аз  ходих и до него минала седмица,но нямаше 3 тека,жената каза,че преди са били на един собственик,но сега са се разделили

# 628
Знаете ли дали детския магазин в Сани,тракия има някакъв телефон,че искам да знам дали са докарали една количка,да не се разхождам напразно,или ако някоя мама случайно ходи до там на пазар,ако може да види дали са докарали количката абц дизайн модела е 3тек и в какъв цвят е,ще съм ви мнгого благодарна  Hug
0888 571 252 ,3 tek има коняк и голд

# 629
0888 571 252 ,3 tek има коняк и голд
многоооо ви благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт