Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 096
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Момичета да ви питам,че вие тук всичко знаете  Heart Eyes
чух че щяло да има някакво празненство в Retail park (не съм убедена че така се пише) с/у Бау макса,но не разбрах вв неделя ли ще е и от колко часа и какво горе долу ще е .....канимсе да ходим към DM,че още не мога да се занесем до там,та се чудя дали да е в събота или в неделя  newsm78

# 766
Здравейте момичета.Някой срещал ли е фирмен магазин за детски дрешки"Натали"?Имаше в Тракия срещу Форум-а,но го затвориха.Предварително Ви благодаря       bouquet

# 767
Здравейте,мами,знаете ли от къде мога да купя на дъщеря ми слънчеви очила със защита. Hug

# 768
Знаете ли къде в Пловдив се продават Лида(за отслабване)?

# 769
Цитат
Момичета да ви питам,че вие тук всичко знаете 
чух че щяло да има някакво празненство в Retail park (не съм убедена че така се пише) с/у Бау макса,но не разбрах вв неделя ли ще е и от колко часа и какво горе долу ще е .....канимсе да ходим към DM,че още не мога да се занесем до там,та се чудя дали да е в събота или в неделя
Ето тук може да прочетеш повече http://news.plovdiv24.com//80104.html  Peace
Първият търговски парк в България - Ритейл Парк Пловдив, ще бъде официално открит с празнична програма на 14 март 2009 г. Кулминацията ще бъде от 13 часа, когато на откритата сцена в парка, ще пее една от най-големите звезди на българската попфолк музика - Анелия

# 770
  • Пловдив
Здравейте,мами,знаете ли от къде мога да купя на дъщеря ми слънчеви очила със защита. Hug
От Хиполенд съм взимала очила със защита. Мисля, че моделчетата, които предлагат са за деца до към 4-5 годинки.

# 771
Цитат
Момичета да ви питам,че вие тук всичко знаете 
чух че щяло да има някакво празненство в Retail park (не съм убедена че така се пише) с/у Бау макса,но не разбрах вв неделя ли ще е и от колко часа и какво горе долу ще е .....канимсе да ходим към DM,че още не мога да се занесем до там,та се чудя дали да е в събота или в неделя
Ето тук може да прочетеш повече http://news.plovdiv24.com//80104.html  Peace
Първият търговски парк в България - Ритейл Парк Пловдив, ще бъде официално открит с празнична програма на 14 март 2009 г. Кулминацията ще бъде от 13 часа, когато на откритата сцена в парка, ще пее една от най-големите звезди на българската попфолк музика - Анелия
Кулминацията е страшна  Laughing Laughing

# 772
 И аз да питам нещо -
има едни хартиени формички за мъфини ако се сещате или за други сладкиши
преди ги имаше в кауфланд бяха 100 бр/  5 лв . , но вчера не ги намерих
от къде мога да си купя такива ?!

# 773
Момичета да ви питам,че вие тук всичко знаете  Heart Eyes
чух че щяло да има някакво празненство в Retail park (не съм убедена че така се пише) с/у Бау макса,но не разбрах вв неделя ли ще е и от колко часа и какво горе долу ще е .....канимсе да ходим към DM,че още не мога да се занесем до там,та се чудя дали да е в събота или в неделя  newsm78
Вчера раздаваха листовки на главната - има детска програма (ама не пишеше каква) преди и след Каката  Mr. Green
От 10 до 12 .. после е Анелия 13-14 мисля.. и после от 14 до 15 (или 15-16) пак детска.. За часовете не съм много сигурна (може и да бъркам за края с 1/2-1 час..

# 774
И аз да питам нещо -
В двата щъркела на улицата от Джумаята към Дома на младоженеца.

# 775
И аз да питам нещо -

Другаде няма ли ги, например в Билата или някъде където ще ми е по лесно да паркирам ?!

# 776
  • Пловдив
Благодаря ви момичета за инфото   bouquet Няма да чакаме за каката...... Joy пууу че трябва да се прибираме да обядваме и ще я изтървем  hahaha

Здравейте момичета.Някой срещал ли е фирмен магазин за детски дрешки"Натали"?Имаше в Тракия срещу Форум-а,но го затвориха.Предварително Ви благодаря       bouquet
Незнам дали става въпрос за същата фирма,аз съм купувала на една БГ фирма натали,от едно магазинче Дъмбо се казва-намира се в Кюачука,срещу халите,ако искаш по-подробно ще ти обясня

# 777
И аз да питам нещо -

Другаде няма ли ги, например в Билата или някъде където ще ми е по лесно да паркирам ?!

някъде по средата на темичката някой беше писал за тези формички и много други.Мисля,че беше някъде в Тракия,но не се сещам къде.

# 778
  • Пловдив
Ако не се лъжа, в Пикадили имаше такива хартиени формички.

# 779
  • Пловдив
Случайно да знаете къде мога да намеря розова перука? Дъщеря ми е луднала на тема розова коса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт