Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 454
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 255
  • до Пловдив
магазин Мечо Пух в Кичук Париж, на бул. Н.Вапцаров
къде точно е този магазин в кичука

Тоя магазин се коментира почти на всяка страница от тази тема. Вьрни се назад малко Peace
ок
но този които се коментира не е ли на Нестор Иванов

# 256
Здравейте,

само да попитам - вече няколко пъти тези дни виждам хора из Пловдив да носят сребърни торбички на NEXT. Да не са отворили магазин някъде? Някой знае ли нещо? Пишете моля, че съм голям фен Simple Smile мерси Simple Smile поздрави на всички Wink

# 257
Здравейте,

само да попитам - вече няколко пъти тези дни виждам хора из Пловдив да носят сребърни торбички на NEXT. Да не са отворили магазин някъде? Някой знае ли нещо? Пишете моля, че съм голям фен Simple Smile мерси Simple Smile поздрави на всички Wink
Party и аз съм им голям фен,но нищо не съм чула,дано да са отворили нещо,но да правят същите намаления като NEXT-овете в цяла европа  Naughty,а не да го побългарят

# 258
  • Пловдив Белащица
магазин Мечо Пух в Кичук Париж, на бул. Н.Вапцаров
къде точно е този магазин в кичука

Тоя магазин се коментира почти на всяка страница от тази тема. Вьрни се назад малко Peace
ок
но този които се коментира не е ли на Нестор Иванов

Доста е коментиран, но май не и последните страници.
Намира се посока след І РПУ към Нептун. След кръстовището на РПУто, мисля се пада първата пресечка в дясно, между блоковете и се вижда един магазин метална конструкция.

# 259
  • Пловдив
Мамчета, може и да сте казали, но нищо не намерих с търсачката...Та къде в Пловдив може да се намерят колички КАМ?
Ако не ме лъже паметта,виждала съм такива в детският магазин на Сани-Тракия,този,който е вътре в хранителния сектор.Даже можеше да се поръча от каталога.

# 260
Сенди, музикалното дърво го купих от хипото, от коледния каталог за 39.90 лв. На два пъти ходих и все беше свършило и започнах да им се обаждам по телефона и като го получиха, веднага доприпках  Peace между другото, докато го чакахме да пристигне - взех една музикална кутия, която се оказа по-занимателна, пак на същата фирма  Peace за съжаление, всичко бързо им омръзва  Tired

# 261
Сенди, музикалното дърво го купих от хипото, от коледния каталог за 39.90 лв. На два пъти ходих и все беше свършило и започнах да им се обаждам по телефона и като го получиха, веднага доприпках  Peace между другото, докато го чакахме да пристигне - взех една музикална кутия, която се оказа по-занимателна, пак на същата фирма  Peace за съжаление, всичко бързо им омръзва  Tired
Vesela, моля те, кажи какво точно представлява тази музикална кутия и какви пари беше?
И аз от известно време се обаждам в Хипото- по Коледа изтървахме музикалната масичка за 60лв- но май вече не получават?! newsm78
Вчера видяхме нещо подобно на друга фирма обаче цената беше 89лв.  #2gunfire... и при положение че бързо всичко им омръзва това си е бая голям разход. Sad

# 262
здравейте.Знаете ли за някакъв голям детски магазин, който се намира някъде в Тракия.Продавали колички,храни,дрехи и т.н. Simple Smile

# 263
  • София
здравейте.Знаете ли за някакъв голям детски магазин, който се намира някъде в Тракия.Продавали колички,храни,дрехи и т.н. Simple Smile
За голям магазин се сещам за този вътре в Сани дето е - там има колички, дрехи, разни аксесоари, но храни няма. Друг голям не се сещам.

# 264
Аз пък обърнах града за играчка алф,каквато и да е.Ще съм благодарна някой ако ме обнадежди.Издирвам също и магазин,където продават пръстени с диаманти.

# 265
  • Майничка
...Издирвам също и магазин,където продават пръстени с диаманти.

Сещам се за "Карисима", отдясно преди паркинга в началото на Стария град, след чешмичката на Джумаята

# 266
Искам да попитам къде пълнят газови бутилки,освен на бензиностанциите.

# 267
  • Пловдив

Лицензираното място за пълнене на бутилки е по пътя за Рогошките гробища,след линията вдясно,караш по тази улица и от лявата страна се пада.Има надписи.Обяснението ми не е много добро,но там като питаш ще те упътят.

Хубаво е да се посещават само такива места,за да се избегнат инцидентите с газови бутилки  Peace

# 268
Благодаря gargamela,ще погледна  bouquet
А Алтънбаш имаме ли?

# 269
  • Пловдив Белащица

Ами то уж е забранено да се пълни на газстанциите, но има на някои към тях място за пълнене на битови бутилки.
Знам само за Хаджията Груев в Кичука и на Такси 1 след СПС.

Общи условия

Активация на акаунт