ЗА ОТСЛАБВАЩИ И ОТСЛАБНАЛИ 16

• 31 887
  • 347
  •   1
Отговори
# 315
  • при моите деца .....
Привет!

Понеделник е - чудесен ден нережимните да се вземем в ръце!!!!
От днес - отново режимна - до уикенда - но е Великден, а съм и рожденичка, но поне да поправя малките издънки от нережимния уикенд.
Детенце се събуди с Т, а снощи я боля ухо, много плака, или се разболяваме или ще ни хваща вече "Баба шарка" (в нейната група от 2 месеца има варицела, а има 1 пъпка на бузката и 1 на ръчичката).
Оплаках се, начертах целите. Ще се отчитам как вървя. План 4 режимни дни, петък или изцяло режимен или режимен до вечерта, събота и неделя - режимна е само закуската - традиционните (за Дюкан 3 с.л. трици с кисело мляко)
Хубав ден!

# 316
Привет!
Понеделник е - чудесен ден нережимните да се вземем в ръце!!!!

newsm78 hahaha
именно! Хайде - пак режимни, от днес до събота.

# 317
Здравейте от мен...
Да ви кажа аз съм силно разочарована от двуседмично хапване на салати с два дни почивка (в неделите, като НЕ съм се тъпкала както преди) , тичане в близката градинка и нищо...дори не си усещам по дрехите, много ми е смотано

За това от днес реших да пробвам 5 дни само плодове...вече почвам да се навивам и за хапчета - нещо има нередно в тази история около отслабването миии, гррр...както и да е
Simple Smile

Маца...ти Дюкан ли?
Боби, пак евала ти правя! Като се включа и видя колко си режимна и просто....пу пу Simple Smile
Чудо, с малко повече тренировки и упорство ще си правиш пак по един час скачане...
Дилянка, чакам и аз на опашка да разбера за Зарсена Simple Smile
Далал, избра ли диета?

и така Simple Smile
Хайде до скоро и успещна седмица

# 318
Здрвейте Simple Smile Мойта маймунка заспа и сега мога се включа за малко, че от нея нямам време.. Да дам отчет  Naughty Започнах да се захранвам лека по лека и след рождения ден в четвъртък... и същинското празненство в събота съм със 1,5кг напред Sad Но нищо де това се очакваше  Rolling Eyes На 24.04 ми започват лекциите (ще съм самичка цял месец.. без детенце, без мъжо ми  : Cry) и тогава ще се стегна и ще вляза яко в ритъм, сутрин бягане, вечер бягане.. ще сваля до 50(аз съм способна да умра от глад, само това действа при мен) и пак ще се захраня леко за да нормализирам на 55-56 и това е  Thinking
Живи и здрави ще видим какво ще стане, но вече мислим за море и за пръв път от както съм забременяла се чувствам много добре във тялото си  Party
Приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 319

Тц. Не издържам ударния на Дюкан. Намерих, при "японките" май беше, една диета, дето ми харесва - 10 дни, първия ден-  2 кис.мляко; втори ден - зеленчуци на корем; трети - 5 сварени картофа; 4-ти - 5 варени яйца; 5-ти - 800гр телешко или пиле варено, после се повтаря. За 10 дни - 8 кг...
Мисля си, че от днес съм я почнала, само дето от сутринта не съм мръднала от офиса, та още не съм и на кисело мляко. Ако издържа поне една 5-дневка, ще пейстна резултати и оценя ефективност/достоверност на хвалбите за тая диета. Звучи ми добре - яде  се това, което обичам и не е еднообразно всеки ден.
Само дето още не знам дали ще я спазя.
Двата дни почивка лепнаха кило отгоре ми. Стартирам 61,6 днес - понеделнишки.

smilianova , сутринта и аз получих оферта за море, само дето се иска да уточня датите за семейно употребяване на хотела. Мъжо още не знае за офертата - довечера ще взема бутилка винце (задължително Асеновградски мавруд) и ще обсъдим кога къде и как. Важното е, че идеята се е завихрила - останалото само ще дойде. Тая година твърдо съмз решила да отидем семейно на море, не поотделно и то само децата...

За сега казвам чао. Ако спазя диетката, дето по-горе я пуснах, ще споделя инфо (в събота, например, че после козунаците идват).

# 320
  • София
Е, написала съм го за Зарсената - само за тоалетната ми помага.
Килограмите си стоят.
Но аз взимам само по 2 вечер. Може би ако вземам по 2 преди всяко ядене, може и да подейства.

# 321
  • при моите деца .....
Привет!
Да мина на отчет
режимна, тропнах и народните танци, но сутрешните коремни упражнения и ходенето пеш - днес не правих.
Лека вечер!

# 322
Мацки, да ви попитам...чист Л-карнитин или нещо друго да си взема като fat-burner и знаете ли кога се пият...аз знам за 1ч преди тренировка...
Ако ви затруднявам ще попитам в другите темички, то си има по-специализирани, но първо да попитам вас, че сте ми по-близки Simple Smile

# 323
Доста време не съм писала,понеже започнах Великден една седмица по-рано/ядене на курабийки и козунак/ така, че в момента съм на мноооого въглехидратна диета Joy Joy JoyА сега сериозно  - казвам го тук,защото така се настройвам психически - от 21.04. започвам диетата на Дюкан/май само нея не съм пробвала Mr. Green/,ако има желаещи хайде с мен,да се подкрепяме взаимно Grinning

# 324
Доста време не съм писала,понеже започнах Великден една седмица по-рано/ядене на курабийки и козунак/ така, че в момента съм на мноооого въглехидратна диета Joy Joy JoyА сега сериозно  - казвам го тук,защото така се настройвам психически - от 21.04. започвам диетата на Дюкан/май само нея не съм пробвала Mr. Green/,ако има желаещи хайде с мен,да се подкрепяме взаимно Grinning
Здрасти Noni wavey Аз съм на Дюкан, въпреки, че напоследък не съм много режимна / похапвам по 1-2 бисквитки, солетки, абе все  "junk food" както се казва/ и си стоя на почти едни и същи килограми, но нещо се изтрещях от тея диети вече  #Cussing out, та съм решила и аз да похапна козуначе на Великден, пък после пак наново.
Маца чакаме отзиви за диетата
Боби как е детенце?

# 325
  • при моите деца .....
Привет!
Да почерпя - днес дъщеря ми има имен ден!

Хубав ден!!!!

# 326
Честит Имен ден на дъщеря ти Боби  Да Ви е жива и здрава и много да Ви слуша и радва  newsm51

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 20:39 от smilianova

# 327
Честит имен ден на малката Марти. Много здраве и весели игри  newsm51

# 328
Здравейте, красиви мадами  bouquet! С някои се знам, с други не, но черната овца реши да се завърне в стадото (  Party ). Доста време не се бях вясвала, нямах желание, а емоционални разгроми, но сега пак със сили съм решена отново да се променям .. Mr. Green.. Започнах да спортувам преди 1 седмица, тичам и упражнения правя по 1 час на ден. Храня се диетично, но не точно по определена диета....не ям след 6, пия по 1,5л на ден и ми е добро. Станала съм 58кг. и се надявам да ги смъкна.... Отивам и вас да доизчета, че много съм пропуснала....  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 329
  • при моите деца .....
Привет!
Момичета, мерси за поздравите за имения ден на Марти - тя много се зарадва на подаръците (2 русалки - едната дори с детенце русалка) и беше весела до вечерта, а после  Sick  не спа добре, постоянно плачеше, казва, че я боли ушенце - съответно и ние с таткото. Мисля, че ще е шарка - след кошмарната нощ - с Т - вече имамае още 2 пъпки.
Сега съм на работа - някои неотложни неща и се прибирам при нея.
Режимна, само количествата са големи (но Дюкан позволява), но нали прекалявам със салатки.

Ще се включа пак.
Хубаво настроение в този дъждовен ден!

Общи условия

Активация на акаунт