Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за легла с размери 120/60 за малки деца?
До каква възраст са подходящи леглата с размери 120/60 за деца?
Препоръчително ли е да се носи сутиен по време на бременност и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за легла с размери 120/60 за малки деца?
-
До каква възраст са подходящи леглата с размери 120/60 за деца?
-
Препоръчително ли е да се носи сутиен по време на бременност и след раждането?
Носенето на сутиен по време на бременност е препоръчително, особено ако гърдите стават тежки и болезнени. Сутиените за бременни или за кърмачки са идеални за тази цел, като изборът на правилния размер и материал е от съществено значение за комфорта на бъдещата майка. Мненията относно носенето на сутиен по време на бременност и след раждането варират. Някои жени го намират за полезно за осигуряване на подкрепа, докато други го избягват поради дискомфорт. От съществено значение е да изберете удобен и подходящ сутиен, който осигурява необходимата опора и комфорт през този период.
-
Как да приемам таблетките Ferro-Folgamma и магнезия заедно?
-
Как да се справя с болки в гърба и корема по време на бременност?
Иначе съм виждала едни дървени часовници със стрелки, може да подариш такъв, да се учи дечко да познава часа.
За крачетата на бебка наистина не бива да се тревожиш излишно. Когато родих Алекс в съседната стая имаше едно такова бебче, завеждащата на неонатологията всеки ден показваше на майката какви масажи да прави и нейното мнение беше, че няма основание за тревога. Стискам палци и резултатите от изследванията да са наред 
пази се от настинки! Как може да има такива шефове

. Казаха ми, че трябва да започна да ги масажирам и да си ги оформям към 7ми месец.