Сняг навън вали, АПРИЛката на топло си стои

• 15 684
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, имам на файл  доктор Спок и ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ РОДИТЕЛ на Д-р Фицхю Додсън, ако някой иска да ми пише да му пратя...
Kambichka - пак не мога да отворя, всъщност първата я видях, но втората не мога да я отворя... а пък първата ми харесва, но не мислиш ли, че е доста височка и има много мъничко място за багаж отдолу - прати да видя и другата моля...

# 121
Ами аз съм доста височка, та ми се иска и количката да е височка Grinning
Пак ще опитам  http://pramworld.web-epos.com/product/5035/Maxi_Cosi_Mura_3_Carr … ootmuff_Tango_Red
p.s Нещо не мога да се справя, но става въпрос за Макси Коси Мура.
Как мислите става ли червено-черна количка за момче?

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 16:51 от Kambichka

# 122
Ох, докато прочета всичко !!! Отнеми час но за сметка на това беше много интересно и забавно да науча толкова много неща. Ние ваничка и кошара за спане няма да вземаме . Имаме си в къщи, даже и обесняваме на каката че тука ще спи бебето. А ваничката ни е розова, имахме и шезбонг за ваничката -да го слагаме бебето там да стои по време на къпането. Не сме го ползвали с какато защото тя като бебе се страхуваше от него. За сутиените все още си нося старите. Купих си един за бременни и съм доволна от него. Вече старите започват да ми утесняват и се чувствам не комфортно в тях. Ще трябва да си купя някой сутиен без банели от обикновен магазин за бельо, че 20 лева за сутиен за бременни не ми се дават!!!
 Преди 4 год и половина, когато раждах в Бургаската болница родилна зала беше празна. Имаше само две момичета за нормално раждане. Всички ми казваха че съм изкарала голям късмет, с това че не е имало толкова много родилки.Случвало се е да има толкова много момичета да раждат, че не е имало места за  всички. Някой са лежали по коридора. newsm78 Аз въобще не мога да го проумея това и се чудя сега в Бургас дали  април ще има много раждащи???

# 123
Камбичка, видях я - втората повече ми харесва - незнам, не те ангажирам с мнение, защото нямам опит, но ако на мен ми се налага да избирам - бих избрала втората, а иначе на нас трябва да ни подарят, а пък ако не ни подарят съм решила кенгуру круизер заради цена и показатели....
успех с избора... и двете колички са чудесни, така че която и да избереш все ще си доволна

# 124
  • София/Люлин
Момичета Hug, благодаря Ви, че ви има. Операцията е минала и дано всичко е наред, че много мъки изтърпя моят баща..от 15 г. е на хемодиализа и това в момента са усложненията вседствие от нея. Моля се дано дочака април и да си види внучето. Praynig
А бебчето не спира да ме рита цял ден, явно усеща че мама има нужда от подкрепа.
Днес питах Доки за киселини, че цяла нощ не съм спала от тях и тя ми препоръча хапчета на д-р Стоми. някой взимал ли ги е?
keli_f слава богу, че всичко е с щастлив край..сега гледай да се успокоиш, че аз след катастрофата започнах с контракциите. Hug
sunny_777 надявам се скоро да се върнеш с добри новини.

# 125
Kambichka, не взимай тази http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1791781
Преди 2-3 мес. си продавах старата количка и момичето, което я купи, каза, че има такава, но на 6 мес. й бебе вече зимния кош е омалял, а в летния не ляга напълно и не може да го ползва. Също каза, че била ужасно тежка и неманеврена. Аз не съм я виждала на живо, но по описанието й е точно тази АВС дизайн черно със златно била нейната. Иначе наистина изглежда много добре, тук била над 1000лв.
Другата ми изглежда малко странно, има ли летен кош?
За да ти се получват линковете, преди адреса трябва да има интервал.

Didi Bojinova, горкия ти баща Cry Дано да има подобрение след операцията и не само да види, но и да се радва дълги години на внучето си Praynig

# 126
Здравейте, мами!

Sharlot, аз също съм в Токуда и в Света София, но съм почти сигурна, че ще си остана при Щерев. Може заедно да отидем, за Токуда съм се разбрала и с peppia. Там съм на 21.01, а в Св. София съм на 30.01.

Keli_f, надявам се да не си се притеснила много. Бъди преди всичко спокойна. Въпреки, че е лесно отстрани, но какво да се прави....

Sunny_777, дано всичко е наред и при теб! Ако имаш нужда от нещо можеш да ми звъннеш или пишеш, ще ти пратя гсма ми по лична!!!

Олче, бройте ме и мен за срещата, само кажете  кога и дали да запазвам пак при моя приятел или искате на друго място!

Е това е от мен!!!   bouquet

# 127
Благодаря за мненията mara casy и very nice .ABC-то го харесва мъжо, ама той няма да я бута.
very nice за мурата ли ме питаш за летен кош?Има зимен, напълно легнало положение на гръбчето, но летен кош какво е Thinking
Моя  близка приятелка има такава и силно ми я препоръчва.

# 128
  • София
Олче, бройте ме и мен за срещата, само кажете  кога и дали да запазвам пак при моя приятел или искате на друго място!

Другата събота, 17.01.2008, примерно от 2 часа, удобно ли ще ви бъде? Rolling Eyes На мен мястото ми хареса, съгласна съм пак там да се видим.

Тази количка на АВС дизайн залепи и моя мъж в едни магазин, в който гледахме Конкорда на Нео. Направо се беше хванала като дете за нея.  Laughing Много е красива и приковаваща вниманието, но наистина е много тежка и неманеврена, лично я подкарах из магазина и се убедих. Peace

# 129
Диди, sunny_777  Praynig

Аз отивам на среща с бебо,много се вълнувам, направо не знам какво ми става  Embarassed Heart Eyes

# 130
Здравейте  Hug!
Няколко дни бях лишена от компютър и виждам вие никак не сте си губили времето.
На патерици ЧЕСТИТО на празнувалите с пожелание за всичко най-добро!
При нас нищо ново, Беболина рита ли рита, чак ме събужда понякога Heart Eyes. А ние с татко и сме в спор за креватчето(но все още не много разразил се спор).Сега ще се върна назад да ви чета Peace.

# 131
  • София
Здравейте, да кажа и аз за АВС-то. Онзи ден разглеждах триколките и много ми харесаха. Много е по лека от Чико и още една, на която и забравих името. Не знам защо искам триколка, струват ми се много красиви и удобни. От доста време разглеждам триколки, и наистина ми се видяха тежички, а като сметна и летния кош, и бебчо, и секциото... Почти се бях отказала. На един колега жена му роди миналото лято, казва че е удобна и маневрена. (имат триколка АВС)
В интернет новите модели са червено и черно. В магазина има и стария модел , само червено. Новия май ми харесва повече. На 15ти ще докарат новите модели и тогава пак ще отида да ги разгледам:).
Толкова много харесах Чико3*1, на бебемания. Но е ужасно тежка(((( 15 кг, с бебо 20
не мога да повярвам, че губя толкова време за избор на количка, но като се роди нали това ще ми е едно от основните занимания:)))

# 132
  • Някъде там...
very nice, само на картинка съм я виждала тази количка, но нещо не ми грабва окото. Иначе за да я видя трябва да идем чак на Илиянци, а това е на 5 дни път с камили от нас. Та мисля да пропусна. Дано успея да си взема Хаук-а, легна ми на сърцето и това е.  Blush

Моите беби са много активни напоследък. Прави ми впечатление, че вече усещам не само ритници, а и всякакви други движения - намествания, търкане в стената на матката, дали не започна да им отеснява.  newsm78 Рядко се случва да има 30-40 мин, в които да няма никакво движение. Нямам търпение да си ги видя в понеделник колко са пораснали и най-вече да видим пустата шийка дали държи още фронта.  Confused

# 133
  • София
А пък аз да се оплача,че  в квартала ни има авария и ни е спряна водата от обяд   #Cussing out .Гадост голяма .Не мога да пусна нито миялната (а е пълна,че все гости имаме),нито пералня,нито да сготвя...нищо.Мъжа ми  ще вземе от някой ресторант храна на прибиране за в къщи,но без вода не си е работа. Tired

# 134
Здравейте Heart,
keli_f накара ме да се замисля за колата. Радвам се, че ти и бебчо сте добре, всичко друго се оправя. Аз съм голям инат с шофирането. Мъжа ми каза, че вече е време да ми скрие ключовете и аз пак не се отказвам. Миналата зима беше друго, ама сега трябва да мисля и за бебчо.
 Днес купих първата шапчица и бодита на бебо и мисля вече да започвам. После може да кача снимки, а и на корема preggo огромен.От началото на бременността съм качила цели 13 кг  261uu Направо се плаша Weary А си ям почти като преди newsm12
А ние с татко и сме в спор за креватчето(но все още не много разразил се спор).
Ти какво искаш да е?Аз вече всичко съм избрала, само трябва да купуваме.
Ние с бебо другата седмица във вторник сме на ЖК. Нямам търпение.
Спокойна и топла вечер на всички newsm51

Общи условия

Активация на акаунт