Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за легла с размери 120/60 за малки деца?
До каква възраст са подходящи леглата с размери 120/60 за деца?
Препоръчително ли е да се носи сутиен по време на бременност и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за легла с размери 120/60 за малки деца?
-
До каква възраст са подходящи леглата с размери 120/60 за деца?
-
Препоръчително ли е да се носи сутиен по време на бременност и след раждането?
Носенето на сутиен по време на бременност е препоръчително, особено ако гърдите стават тежки и болезнени. Сутиените за бременни или за кърмачки са идеални за тази цел, като изборът на правилния размер и материал е от съществено значение за комфорта на бъдещата майка. Мненията относно носенето на сутиен по време на бременност и след раждането варират. Някои жени го намират за полезно за осигуряване на подкрепа, докато други го избягват поради дискомфорт. От съществено значение е да изберете удобен и подходящ сутиен, който осигурява необходимата опора и комфорт през този период.
-
Как да приемам таблетките Ferro-Folgamma и магнезия заедно?
-
Как да се справя с болки в гърба и корема по време на бременност?
Вече категорично мисля да не купувам за новородени, защото изкупих прекалено много от предвиденото 
и тати ) и няма как да се очакват пълни бебета. Чувала съм, че добрите лекари въобще не се наемат да дават такава информация, за да не шашкат без основание майката.
Да им се порадваме както подобава.

цъкаме с една любима съфорумка колички от Англия, а работата ми си седи непокътната.
.А аз съм толкова страхливо същество,че повече няма накъде...
.Аз даже си помислих,че е някакъв стажант и си чаках да дойде доктора,докато той не ме подкани да легна на кушетката за преглед
.Обаче после се очаровах колко добре води ЖК и колко е подробен и изчерпателен и сега само него слушам.Тресни му една целувка от мен като го видиш тая вечер
от новото, което ни очаква. Дори, ама голяма съм философка, като се замислих как вече няма да сме само двама, как вече няма като решим и веднага хайде на
или
на по
на плажа вечерта, как бебето ще бъде изцяло зависимо от нас, как няма да има кой да ни помага често, защото бабите не са в града.... И такива ми ти работи. А като гледам по ТВ репортажи за бебета и родилни домове ми става толкова мило, просълзявам се и ми идва да заплача от умиление.
и аз като Вас очаквам своето първо бебче през месец април. Това е първото мнение, което публикувам на сайта 
Доставката е 8 седмици и си е време да решаваме какво ще вземем. Макси-Косито ни е скъпичко, но за Чико четох и лоши отзиви и затова се чудя. На мен лично от самото начало си ми хареса Чико и сега като я пипнах колко е лека и удобна май ще вземем нея, все пак в града ще я карам, няма да качвам планини с нея!
Доста странен ми се видя този факт предвид сравнително скъпата и популярна марка. 

Едвам си повдигам краката за да си обуя обувките имам чувството,че нещо ще се скъса.Питах доки веднъж и каза,че това са мускулни връзки които се разтягат от тежестта.Боли ме също и когато в легнало положение трябва да се завъртя на едната или др страна.Абе какво да правим,няма как ще бутаме така и това е само да са добре бебчетата