Отговори
# 225
Айде , още едни отпаднаха от беззъбия конкурс. Ади честито - здравичко и беличко да ви е новопоникналото зъбче.
 И аз се чудя как някои бебета спят в чувалчета , Ицко това чудо не го признава изобщо - само като го види и почва да се дере. но той не се отвива много като спинка. Обикновено лежи по корем и не шава много.Интересно става ксато в просъница почне да пълзи и да си блъсдка главата в решетките или таблата на леглото.
 Готи , пазя диета заради АБКМ - то на Ицко - без мляко и всякакви потенциални алергени. Та томва е моето оправдание да не пазя диети за отслабване , че като спра и тестото - сиреч хлебеца ,трева ще паса.Иначе корем си имам като в 6 месец. Даже Елица ме подозира , че пак съм бременна.

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 23:02 от Камчи

# 226
Малииии,не е е е истина от кога съм включила на отговор(към 6ч.)и кога го пиша(9.30) Laughing
Ние и днес бяхме на РД,само,че на възрастен Laughingпрескочихме до комшиите на горния етаж(леля и свако),че свако е рожденик,пък те с много внучета и падна голяма игра,сега детенце спи като къпано(много ясно,след като е къпано Laughing)
Ади,браво,че се озъбихте Mr. Green Hug,пожелавам ви все повече зъби Peace
Ни сме си само с 2 броя от долу и наченки даже няма за 3-ти Crossing ArmsГа ша излизат тия зъби-незнам Thinking,но забелязвам,че на Телюне вече много и се дъвчеособено като гледа нас,само примлясква на сухо Mr. Greenдаваме и от време на време,кво да я правим и тя човек Simple Smile
Обаче с това ходене,ми взима тока тотално Crazy(или по-скоро ми пуска ток...)Все още не е стабилна,а си мисли,че може и се пуска смело,като усети,че не се държи за нищо се плаши и пада ужасно Sick Crazy
Вал,Дездемонка и Фарф,благодарско за обясненията Peace
Я  да видим дали съм разбрала  ThinkingТУК съм с нова прическа Embarassed,не се смейте мъжо ма стрига EmbarassedАз верно,че малко фалирах от Лардут и Р.дни,но за фризьор не ми се свиди,просто по-празниците никой не работише,а аз като реша,че искам,трябва да стане на момента Blush и такаааа.Викам му съвсем леко подкастри така,че да стига до рамото,нещо като черта.Той-"Аха.ок!' Сряза до средата на ухото и вика:"Виж тъй ли?" Crazy
2 дни бях в депресия,а той върви след мене и вика"Няма страшно това е коса расте,акъл не расте" hahaha
Та такива ми ти работи у нас Simple Smile
А като стана въпрос за гардероби и за дрехоляци,у нас тоже голям проблем,Стела си има неин скрин с 5 големи шкафа(бивш мой,но ми го превзе)Аз един двукрилен гардероб с надстройка,мъжо в друга стая си има негов+скрин и +шкаф за работните дрехи Crazy
Но поне си имам кой да ги шета Mr. Green

# 227
Въче, Въчееее... разбрах аз, че ни обърка с Кат, дето я бях споменала там между редовете  hahaha ама викам да не се обаждам сега за глупости. Обаче ти взех идеята за топката и си кръстих  колажа във Фликър Страшно въображение имаш, ей! А за сърденето, ще си се сърдя колкото си искам  Crossing Arms  Crossing Arms то пък виж колко недоволни повлякох Mr. Green никакви ризки няма да ме умилостивят да знаеш, ама ти вземи за всеки случай няколко та да издокараме с Пух Викитата. Пък може и да се отсърдим после, не знам.  Sneaky

Троли, непременно ще измислим нещо за колажа! Снимала съм с китовия обектив на 40Д-то 17-85мм аз си го харесвам, въпреки че не го харесват по принцип. А какъв е тоя ръчен 50мм нямаше ли  AF 50мм? newsm78 Аз такъв искам за по-нататък.

Благодаря ви за комплиментите! Hug На който му се гледа тук има още от серията.

Чара все ми се смееше, като казвах, че посред лято ще си надипля детето с космонавт, но като застудя се оказа, че успявам да го натъпча в размер 68, така че го поразходих като сърмичка. Само един гаден номер има при "попреминалите размера" космонавти. Като надигна шишо и се чуе някое изпукване отдолу, в началото изпадах в див ужас: "леле, строших костите на детето". Докато зацепя, че копчетата тик-так пукат като фойерверк на нашите килограми, косата ми се изправяше при всяко изщракване.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
И у наше село сме така! Само дето сме с цип, а не с тик-так и няма мърдане! Sick Laughing

Еления, хубава ти е прическата, честито! Мъжа явно има дарба, въпреки проблема с дължините Laughing пусни го да изкара някой лев. Wink

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 22:00 от Асол

# 228
  • Бургас
Така да се включа и аз от един час ви чета.
Така като гледа пиша преди Виви (явно си има помошник).
Ади честито ви зъбче .Най-накрая след толкова чакане сигурно е голяма радост, но от тук нататък става страншно влизаш и ти в отбора на зъбоникнещите февруарчета.
Елениа много ти е хубава прическата.Браво на мъжа ти Peace А на малката кукла и е много хубава между дрехите на мама май.
Ави  Heart Eyes
Бубе и твойте сладкишки са разкошни.
И ние спим в човалче Илианката е свикнал.При нас няма такъв филм малкия да заспива сам гушкаме се на леглото и като заспи го слагам в кошарата, вечер като се събуди му давам бибата и поне 2-3 мин. ми държи ръката.И към 5ч. окончателно ме привиква в неговата стая. Mr. Green
И аз няма да мога да дойда на националната ни среща.
Вал и на мен ще ми бъде приятно да се запознаем.Ние смятаме юни месец да ходим с нашата каравана на къмпинг "Смокиня" там ще си откараме цяло лято, чак септември ще се приберем.
Лека вечер на всички.

# 229
  • Пловдив
Асол,наистина невероятна си.Голям талант!!!Пу-пу HugМного хубава галерия.

А бе,Кас,къде мила ме прати с това безкофеиново,пак си чела между редовете Whistling.Аз съм кофеиново животно Mr. Green.Сутрин една кафеварка си я омахвам без да мигна Crazy.само през бременността ми ставаше гадно.
Ади,честито зъбче tooth!Достойно се борихте Simple Smile
Еления и на мен ми харесва прическата ти и мисля,че много ти отива Flutter

Ние такова чудо чувал да не го видим.Крис толкова се върти,ама то е едно дупене,едно завиване,протягане ooooh!.А към 2-3 вече е в мойто легло и там откарва до сутринта,като задължително заспива след сукане и долепен до мен. Sunglasses

Е само на мен,няма кой да ми цъкне на лична тези обяснения за линковете Whistling

Хайде лека newsm46

# 230
Ние смятаме юни месец да ходим с нашата каравана на къмпинг "Смокиня" там ще си откараме цяло лято, чак септември ще се приберем.
Лека вечер на всички.
Е не!! Каквото и да мислех да пиша,след това изречение вече ми  се изпари всичко детско!Не е честно,искам и аз! Crossing Arms Wink LaughingЗлатомирка направо чистосърдечно ви завиждам.И за караванат,и за Смокини ,и за от Юни до Септември ooooh!ееееееееееех живот Grinning
Тъй де,Еленийка днес си мислех за теб,ама така като гледам -добре си.И Асолчето правилно ти го каза.С тоз мъж,гладна няма да останеш Laughing Hug
По въпроса за спането-и ний като караваносъдържателката Wink, първо минаваме за по едно бягство през леглото на ....то си е нейното всъщност ама временно аз пребивавам там, и после насънно в кошарата.
Камчи,много се смях с вас,значи Елица така недоверчива си пада Grinning.Милата дай я насам да я тренирам с голям корем и небременност.
Голди,то това всъщност е по въпроса с диетата.Преди килцата падат мерките,ама и така се качват.От 3,4  месеца съм я спряла и съм само +1 ама на мерки го закъсах май newsm78.Нещо зимнина си вкарах hahaha
Валчо ще пусна снимки-ама утре Hug
Миркам злато,ами така откакто ти направих сушилнята нова,сега и кофеина ти спрях-кажи после ,че не се грижа за здравословния ти живот Laughing HugМале слънце ни си сърди,ама на мен тез дни кафеварка работа не ми върши.Трябва ми кофа Mr. Green

# 231
  • Бургас
Ей, успях значи накрая!
Много празнуващи изпуснах както винаги. Но все пак Честит първи рожден ден на Борис на Зузулина. Да е жив и здрав и щастливо детство.
Честито рожден ден и на принцеса Пламена!
Ние сме много, ама много зле откъм съня. От 20-ти декември насам като сме влезли в един страшен ритъм, не е за разправяне. Стефан заспива с голям зор към 9 и в 10 най-късно се е наспал, после чак към 12 и то само с мен заспива отново, с цицка в устата. И така цяла нощ. Такива пози за кърмене овладях, мога да напиша книга  Laughing И на всичкото отгоре виждам само 2 зъба да се задават, ...очаквах нещо по-мащабно за тия мъки!! Добре поне, че сме здрави, то на какво ли друго ми остана да се радвам. Пиииия вино трета нощ, не се повлиява уви. Сего обикаля свежарко хола, играе, пее. Няма такова караконждуло като моето дете!
Абе вие като заговорихте за ядене и количества, Стефан отдавна трябваше да е умрял от глад. Количество по-голямо от 60 мл не мога да му пробутам. И пак сме от най-дебелите. Тотала за месеца е 10,400 кг и 74 см.
Честито зъбче и на Ади! Добре дошла в клуба! Laughing

# 232
Ха добър вечер и от мен Hug
Минавам за малко, защото не съм от "тука" тези дни hahaha hahaha hahaha
Искам първо да БЛАГОДАРЯ (пиша с големи букви защото наистина крещя от радост) на всички мили мами, с които се видяхме в София, и които пожелаха да се видим. Направихте ме безкрайно щастлива и не ми стигат думите да ви опиша, колко прекрасно ми беше с вас Голдънче, ВАЛ, Чара, Дени, Готи, Алинка, Гала, Евелинка и татковците Heart Eyes Hug Hug Hug
Още веднъж:

Цитат
Валерия: За последен път пиша по тази тема, но държа да отбележа няколко неща.
Сега да ви кажа, понеже Роси каза, че на Боби турнира е всяка година по едно и също време, значи:
На 09.01.2010г, среща с Роси
в Слон Балон от 17ч.
Който не помни да си пие редовно гинкото, защото архивите не спят. 
Peace Peace Peace Peace Peace

Второ: Честитит първи Рожден ден на Зузин БОБИ Hug Нека расте здрав и много щастлив и добричък!

Вал, поздравления още веднъж и за рождения ден на принцеса Пламена. Незнам дали моят Боби успя да ги "свали" двете с Лили, но ми каза на ушенце че били много хубави мацки Joy

Честито на всички празнували и празнуващи, както и на всички месечинковци днес, включая и нас Peace

Аз да дам отчет за моя палав шахматист: Представихме се прекрасно, макар че малко не ни стигна за медал. Ама като не ни увира главата да сме по послушни, така ще е ... Той е доволен, аз повече, защото направи хубави партии в новата си възрастова група-до 10 години, а там битката е жестока. Вече в новата група ще ние по трудно да сме медалисти, но това ни е стимула. Тръгнахме си с грамота - и дет се вика, другите и това нямат Peace

Ако ви кажа че умирам за сън - няма да ви излъжа. Пътуване, емоции.... Иначе пътят беше чист и СУХ и незнам защо синоптиците пак не познаха - къде ги видяха тея виелици, студове и преспи, не ми стана ясно newsm78

Утре ще чета подробно форума, и ще се разпиша за по дълго Peace
Много ви обичам Hug Hug Hug

# 233
Мила Чара (Татяна)
Честит имен ден!
Бъди най-желаната, най-обичаната и най-щастливата жена на този свят!
Много целувки
  Hug Hug Hug

# 234
Край, ще се пръсна. Кой ме би по главата да се заричам, че от утре съм на дюканска диета. Трябваше да го реша сутринта, защото така днес се опитах да отстраня всички дразнители в хладилника. Мъка, мъка. И понеже се заканвам цял ден, дъвчейки нещо, как ще добия манекенски размери след утре, мъжът ми се прибра с едно шише боза, че да му била сладка на Шишко кърмата. Та на всичко отгоре и два литра боза изпих, да не отиде зян. Ще го видя утре как ще ме бойкотира. Аз съм подготвена на теория какво да ям и какво да не ям (тази последната категория я ометох днес).
Elenia, кадърен мъж, браво! Добре те е оправил, ако беше наблизо, щях да помоля и мен. На прическа да ме оправи, да не помислиш нещо друго. Аз съм лесна, откъдето и да кръцне, все се завива нанякъде и не личи, ако е станало кривичко.
Виви, уж са родени на една дата нашите синове, а виж колко са различни. Калоян си е едно голямо бебе. Вярно, че се кърмим цяла нощ, но след като посуче си заспива отново в ръцете ми и го мятам обратно в кошарката. В 7 ч. е наспан, но след като закуси и поиграе малко, задължително си поспива час-два. Следващия му сън от час и нещо е към 14-15 ч. А за яденето - Чара да ти каже. На всяка лъжичка си казва сам "Амм". От няколко дни си възстанови апетита и пак омита по бурканче и половина от 190-грамовите на обед.
Роси, взехте ли медала, докладвай Hug А, аз докато се разхождам до спалнята и обратно, за да обслужвам Калоян, ти си написала Heart Eyes
Asol, страхотна си! Аз щракам всеки ден бебо, но няма никаква мисъл. Просто му правя нещо като фото-дневник на първата година, без претенции да разбирам нещо от фотография. Де да можех да снимам като теб. Ще ми дадеш ли моделката насам да се поупражнявам с нея? В замяна се уреждаш с детегледачка.
Maria_m, супер Любо е станал досущ като Патето Яки, много е изрусял и е много хубав.
Скъпа Таня (Чара), нека да се включа и аз към нощните пожелания. Пожелавам ти да си все така чаровна и мила. Тримата ти мъже са големи късметлии с теб, а и ти с тях. Бъди много, много щастлива. Целувам те!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 00:18 от Мама Пух

# 235
Хелоу дами. Аз се позагубих малко, ама болни, недоволни, ЛаРедутни и т.н.
Та ние се пооправихме вече. Само аз дет се влача още със запушен нос и болки в главата и ушите, ама имам съмнения че съм с някой синузит. Обаче ме е шубе да отида на УНГ че ако ми заврът нещо до веждите в носа, не знам..... Sick Малкия е добре само дет така се е разлигавил докато беше болен, че ми иде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Се на ръце иска да заспива и ако го пуснеш надава един писък.... #Crazy  Стягаме се за РД че ей го е дошло. На 15 ще си празнуваме само ние тримца, а бабите и дядовците, брат ми и кумовете ще ги събираме в събота. Поръчахме тортата вчера и за наше улеснение поръчахме и 4 плата топли предястия от кетеринг. Останалото ще си го правя аз. Имах мераци да е в парти клуб обаче.... Sick #Crazy Sick #Crazy нямам излишни 600лв.

Оффф, айде че мъж ми ме гони от компа. Утре ще дописвам. Искам само да ви споделя малко снимки:

- това закусваме вече втори ден с голям кеф

# 236
 #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing outПисах,писах,лепвах снимки всякакви изрових сто неща за поздрав за Таня и Сиянка и накрая кррррррррррръъъъъъъъъценмвннтанвтхюрйплпю скапа се връзката и всичко се затри.
 ooooh!Айде наново.
Честит Рожден Ден на Изабелка-Хубавелка.Много здраве,щастие и любов.Бързо и постоянно оздравяване на Евичка и теракота дето го е занареждала да си стои на корема hahaha

Чара Честит Имен Ден и на теб.Да си много здрава,щастлива обичана все така раздаваща се и получаваща Hug

Е не ми се пише повече сега.
Айде само малко снимки и утре повече Laughing

Вал за теб

# 237
Добър вечер, минавам преди лягане да се разпиша. Не знам дали ще дочакам Мери, нещо я изпускам напоследък, а хем съм с 2 часа назад.
Първо да честитя рожден ден на Изабелка и имен ден на Чара.
Бъдете много обичани.....

Виви зарази ме .....и ми замириса на пролет. То и без това тук кой знае каква зима нямаме и само ме дразните със снежни човеци, снегове, преспи и т.н.  Crossing Arms Но аз си трая, защото хич не ми е зле и така.
Голдънче мерси, ще прочета пък да видим от кой понеделник ще почна Whistling Поне се успокоих, че не съм сама дето все трябва да обяснява, че не съм бременна отново.
Мария страшен този Любо значи и как хубаво си му подредила хапките като войничета са строени Laughing и той милия стои и брои кой ред или колона да развали. Не знам Лео кога ще се научи да си хапва нормално, всичко трябва да е пасирано гладко при това. Днес му дадох едно парче ябълка, ами той смука смука дъвка и накрая така се задави, че мъжът ми се наложи да го обръща с главата надолу докато повърне малките парченца които е глътнал.....изкарах си акъла, дето и без това напоследък го няма. Познайте скоро ще му дам ли да яде нещо подобно.
Златомира и аз като Кас след изречението за каравана, Смокиня и от юни до септември ли как беше просто мигах 5 мин докато премина нататък да чета. Супер лято ви очаква.
Асол аз съм с никон д40 и на това тяло ще трябва ръчно, отказах се, не съм сигурна че ще ми е от полза или повече ще се ядосвам с него. А ново тяло няма да видя скоро. Аз нито една снимка нямам в къщи да става а и навън в това студено време не ми се вадят ръцете от джоба напоследък.
Хайде лека нощ от мен и сладки сънища, Виви пожелавам ти скоро да излязат зъбите и да спи по добре вече Стефко. Аз Лео се отказах да го мъча да го приспивам рано....играе докато едва стои вече на краката си, мятам една бърза цица и за 2 мин е заспал .....е после през ноща ставаме пак N на брой пъти, но поне като поднеса цицата и за 2 мин е готов и обратно в кошарата.

# 238
Добро утро. Прелитам да ви почерпя със сутришното кафе и бягам да бачкам, че сумати работа ме чака днес.

Ей изписали сте света за събота и неделя. Имам да наваксвам многооо.
Честит рожден ден Изабелка, много щастлива и обичана бъди.
Чара честит имен ден, много усмивки ти желая.

# 239
  • Бургас
Честит Рожден Ден на нашата красива Изабелка! Здраве, късмет и много обич пожелаваме двамата със Стефко!
Честит имен ден на Чара! И тя от здраве да не се отърве!
.....снощи исках още да кажа... Еления, много ти е добре прическата. Другия път и аз за подстрижка идвам, хем да ударя и една крем-пита.
 Благодаря за кафето, нужно ми е. Нощта беше адска. Стефко цяла вечер се въртя и пъшка, приревава, дори цица-царица не важеше вече в един момент. Дясната ръка адски ме боля. Забравих да се "похваля", че вчера 3 часа, стърхахме и чистихме с майка офиса, който след 2 години ремонт е вече почти готов. Ебаси баровците дето сме. Бавно и спокойно действаме. На който кажем, че държим от 5 години офис на центъра неизползван ни гледа като невменяеми.
Да не съм чула някой повече да се оплаче от неоправени улици. Ето кален поздрав от нас. Ако се чудите къде е това, центъра на града е. От В и К, тези  мили хора, така са ни подредили от 15-ти декемри насам.
Тези приказки за диети никак добре не ми се отразяват, да знаете! Огладнявам за недиетично. Купих си от парче сланина и си я изядох сама  Mr. Green. А по принцип не правя така.
Ей на се сетих, честито ти християнче,  Пух! Много късмет!
Честито и ходеща Ева Изабелина! Смело да крачи напред!
Троли, много обичам пролетта. Всеки ден ми се струва все по-прекрасен, направо искам времето да спре. И лятото обичам, но пролетта ми е някак символ на очакването за хубаво. А самото лято като дойде, и вече и започнало да свършва  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 09:22 от vivi.vivi

Общи условия

Активация на акаунт