Тортено предизвикателство Февруари 2009

• 52 650
  • 848
  •   1
Отговори
# 555
.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 16:59 от Марадона

# 556
  • Vaudreuil Canada
Марадона - гениално и силно по темата - я иди на първа страница виж какво пише най-отгоре запознай се с условията и после пак ела с подходящото творение в правилния момент.

# 557
Ели аз се зарекох да не коментирам тортите в Предизвикателството (понеже не участвам и да не "коля и беся" ) обаче пред тази красота просто нямам думи . Не знам ефекта на лампите ли е , на снимките ли е , но това което се вижда е "адски красиво"  smile3501 . Поздравления !!!
 Защо така те измъчи ММФ - само с това тесто работя , никога не съм имала проблем ( с изключение на конденза лятото , но както виждам и готовия фондан кондензира) ? Сподели какъв беше вкуса на "жълта торта " с кондензирано мляко ? Аз правих нещо подобно за предишното предизвикателство ( карамеления на Пепи) , но ми дойде много "маслена" ( маслен блат , маслен крем).
 И също така - получава ли се различен вкус като се сиропира блата (нали този вид блатове с масло трябва да са "сочни" и не ги сиропират ).

# 558
Извинявам се и трия! Обърках темите. Не видях, че това е конкурс. Сори

# 559
  • Балчик
Момичета, нямах време за коментари на нито една тората, затова само ще си позволя сега да искажа похвалите си на всички торти от изминалите дни. А днешните- нямам думи. Особено на Ели, останах без дъх. Още повече,че зимата ми е любимият сезон. Ели, влюбих се в тортата ти и тайничко си я копнах да си я гледкам понякога. Heart Eyes

Браво на всички.

# 560
  • Plovdiv->Toronto
Шеметка  bouquet, не се бях сетила да струпам малко сняг върхо батериите  Laughing ...
Рая, Джема, мерси  Simple Smile, рая за първи път правя маршмелоуз фондан, просто не правя торти често и не ми се е налагало, следващия път ще се разбереме по-добре с него  Peace ....

# 561
  • Поморие
Момичета ,възхитена съм!
Страхотни са абсолютно всички торти!Поздравявам ви за майсторлъка,търпението ,желанието и любовта ,с които сте пресъздали идеите си! smile3501 newsm20 smile3525

# 562
Браво, момичета, справили сте се чудесно.На въпросите ми вече е отговорено, критиките са направени (не че има много за критикуване), така че мога само да ви поздравя за страхотните торти.Напълнихте ми душата  smile3501

# 563
Шемет ,кристалина първо го затоплих леко и започнах да нанасям ,докато стигнах до борда вече се беше охладила и си оставаше на място.

# 564
  • София
Maлеее, трябва да почна по-рано да се разписвам, че то не останало какво друго да кажа освен БРАВО!!!
 И една молба към Ели - може ли да дадеш линка към тортата със същата форма, от която си се вдъхновила?

# 565
  • Plovdiv->Toronto
 Румя, не мога да го намеря сега, на работа съм и нямам много време, но като се прибера ще постна снимката. Мисля галя6 или галя06 беше ника, тя писа само веднъж-два пъти в тортената тема. Аз тортата съм си я откраднала, ще я постна  Grinning.

# 566
Eli_C - е честно си казвам, че очите ми останаха в твоята торта!!!   bouquet Просто с този ефект от лампичките е невероятна, много, ама много съм очарована. Дано някога и аз направя такава торта.  Simple Smile Иначе въпросите и коментарите са ги изказали преди мен, за друго не се сещам засега.
Албенка - "Ехехехе еее - и замириса на море!", като видях твоята торта и само това ми дойде на акъла. Лятото ми е любимия сезон, особено в твоя тип интерпретация, плаж, море, джапанки и чадър - кеф. С моделирането поне на тази торта си се справила чудесно и на мен ми хареса.   chef

# 567
Албена

идея и замисъл:
Много приятно и весело.

изпълнение:
великолепно

въпроси и забележки:
въпроси нямам. може би наистина ако имаше и малко намек за човек щеше да е перфектно

eli_c

идея и замисъл:
С риск да повторя останалите -  ГЕНИАЛНО

изпълнение:
приказно

въпроси и забележки:
нямам

# 568
Rumya мисля че eli_c говори за тази торта http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1083/1816429634.JPG .Или поне на мен тогава ми хвана окото като идея   Peace
eli_c надявам се не се сърдиш, че те изпреварих  Hug
Май току що оспамих темата  doh извинявам се

# 569
  • Plovdiv->Toronto
Мерси Бобси Peace, точно тази е. Ето това е торта, а Laughing?
Извинете за офф-а  Hug ...
Албена, главозамаях се от похвалите и не казах нищо за твоята торта, извинявай мила Embarassed! Много ми харесва ефекта на пясък, мисля и аз да го пробвам ако реша да правя икебаната от пустинни лилии и клони Simple Smile. Кристалината как я закрепи отстрани, тя желира ли се като изстине или все си е като гел? Моделирането е на много високо ниво Grinning, и аз мислех да те питам, напоследък едни русалки, едни чудесии, вдигаш ли цените полека? Грабваща торта, много балансирана, свежа и апетитна. Според мен ако има и човек може да стане претрупано малко Thinking. Чадъра бая зор ти е дал, с четка ли го боядисва   bouquet?
Каква ирония а, веднъж да ти трябва торта не за поръчка и да няма кой да я яде  Simple Smile. И аз затуй правя веднъж на 2-3 месеца, в къщи ядат само шоколад, без примеси ако може  Laughing...

Като стана дума за ядене, някой ме пита какъв беше вкуса. Много вкусен Grinning. Рафаелото със сгущенка е точно като карамеления крем, но малко по-тежък, с кокоса обаче става много вървежен. Затова ако забелязвате единия слой крем е по-тънък  Embarassed. Блатовете също са много вкусни, съвсем леко сиропирани - 5-6 суп.л., колкото за аромат  Peace.

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 00:39 от eli_c

Общи условия

Активация на акаунт