Тортено предизвикателство Февруари 2009

• 52 696
  • 848
  •   1
Отговори
# 735
Atalanta, много много изпипана торта!  Peace Би могла да я ползваш и за следващото предизвикателство - нали беше икебана?  Simple Smile  Страхотни цветя си направила!

# 736
Atalanta-Привет и от мен!Повечето неща вече са написани.Но и аз ще добавя.Тортата е добре замислена и изпълнена.Покритието е гладко,цветята са прекрасни.Това,което не разбирам е-защо няма кант на дъното на тортата.Хубаво е тортата някак да завърши,че иначе стои малко недовършена.Следващата ми чуденка бе-защо толкова много цветя?Малко са ми много.Но това си е мое мнение.
Успех и лек ден!

# 737
  • На небето
Atalanta тотртичката ти е изключително нежна и прецизно направена. Браво!

# 738
Аталанта,
аз нямам никакви забележки по тортата, вижда ми се много пропорционална и изчистена, не чувствам нужда от кант.
Харесва ми пастелната гама на цветята, много елегантно стои. Едно по-наситено зелено би се късало според мен.
Като изпълнение е пипната, доста си си поиграла. Те са си отделен жанр тортите с цветя Simple Smile и ти го владееш напълно.
Може да не е много изненадваща като трактовка, но пък е безупречна като вкус и изпълнение.

# 739
Понеже коментирам от средата на предизвикателзвото ще си позволя да коментирам и сега, въпреки че не бива, понеже съм пълен лаик.
Аталанта,  Прекрасна торта, съгласна съм. От ръка не пипната. Да достигна твоято ниво ще ми трябва десетилетия.
Идеята Не ми се сърди,но за мен няма  Embarassed . Кое е общото с темата сезони? Никаква връзка не виждам.  newsm78 Още по-лошото - ти тези тортички си ги умееш. Доколкото разбрах в предизикателството се участва с нещо ново. 
Изпълнение Освен това ми е бледичка, Може да е от снимката, или от зеления фон под тортата, незнам. Такава циганска ми е породата искам силен цвят да има  Joy Поне един силен цвят.. Whistling
Въпроси Как правиш жълтите топчета?

тук е момента да кажа, че за мен предизвикателството е "наполовина спечелено" при добро описание на тортата. Явно ми трябва описание, да видя идеята на автора.

# 740
Атланта ,много нежна торта .Цветята са много естествени.Може би цветът на сърцето е трябвало да бъде в друг цвят ,тъйкато пресъздаваш пролет.Но това си е мое виждане.Поздравявам те за перфектното изпълнение  chef

# 741
  • София
Аталанта, много красив цвят на розовите цветчета, комбинацията им със сините и жълти цветове и плодчета много ми допада! Трудно ми е да съм изненадана след вчерашната ти поява в Тортената тема, но качеството ти на работа определено поддържа ниво и напредваш. Красива е!

# 742
  • у дома
Atalanta   Hug

идея и замисъл:
харесват ми  Peace с това сърце за основа, ми навява асоциация за сезон на любовта.  Mr. Green
аранжировка:
много добре си подбрала цветята. Определено ме грабва.  Hug  bouquet
изпълнение:
мисля, че си се справила перфектно, цветята са уникални и живи.  Peace За сърцето ми се струва, че има мъничка бабуна, но понеже няма повече снимки, не се вижда добре
въпроси и забележки:
нямам въпроси. Една дребна забележка, би ми се искало цвета на сърцето да е по-различен от бял.   Rolling Eyes Поздравления  Hug  bouquet

Clairette, eli_c, Благодаря и на вас за коментарите  Hug  bouquet

# 743
  • Vaudreuil Canada
Снимките на Psihokuk - на мен лично ми се отварят.
Не знам защо няма описание и жалко за което.
Аталанта - тортата ти е много красива щеше да е хубаво да видим повече снимки от процеса на изготвяне на цветята.

# 744
  • Пловдив
Снимките на Psihokuk - на мен лично ми се отварят.
Не знам защо няма описание и жалко за което.
Аталанта - тортата ти е много красива щеше да е хубаво да видим повече снимки от процеса на изготвяне на цветята.

Очаквах да са във flickr и за това помислих, че има грешка. Ако това са снимките, много се извинявам

# 745
  • Vaudreuil Canada
Пепи аз взех линка от 26-та страница на темата, това е подала Тандури, явно и това е получила.

# 746
  • Пловдив
Пепи аз взех линка от 26-та страница на темата, това е подала Тандури, явно и това е получила.

И аз оттам ги взимам мила, но не знам защо си мислех, че всички торти трябва да са в албума на предизвикателството.

# 747
  • Vaudreuil Canada

И аз оттам ги взимам мила, но не знам защо си мислех, че всички торти трябва да са в албума на предизвикателството.

Сигурно защото такъв е правилника ама то колко правила попрескочихме този път ... hahaha

# 748
Момичета, аз последните дни съм по лекари, извинете ме пак, ще се постарая утре да съм тука да ви пиша.
За Психокук- в момента имам firewall на компютъра, който не ми позволява да запазвам изображения от уебсайтове, затова и нямаше как да кача снимките и във Фликър, а тя ми прати само линка. Обяснение не съм получавала.  Peace

# 749
  • София
Атланта, поздравления за изчистения стил и безупречната изработка!

Общи условия

Активация на акаунт