Тортено предизвикателство Февруари 2009

• 53 656
  • 848
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Tandoori, когато имаш възможност, моля те, пиши ми тук или на мейла дали си получила 2-те ми писма със снимки  bouquet

# 271
Дими, писах ти на мейла Simple Smile Извинявай, че се забавих, Ели се нашари ( пак  Rolling Eyes) и между писъците и мазането с крем забравих да ти пиша Laughing Laughing

# 272
1 Март-Clairette и Краси.мира
2 Март- Rumya и Fior
3 Март- Krische, Шемет невероятен
4 март- Анда и ЕленаК
5 март- Blueeye и Ван444ето
6 март- Албена и Eli_c
7 март- Stasi_76 и TheDragonBg
8 март- Dimitrina_73

# 273
Момичета имам питанка,може ли тортата да я направя парфе,че моите вкъщи такава желаят?

# 274
Barcela, може разбира се, стига да не решиш да я правиш на няколко етажа, защото няма да ти издържи, не за друго Simple Smile Peace

# 275
  • София
О, Тандури, не си и помисляй, че те препирам, аз само исках да ползвам (в случай, че не си ги получила) служебния мейл на мъжа ми до днес - петък, защото едва ги качих тези отвкъщи и ако нещо бяха пропаднали пътьом, щях да видя зор да ги качвам пак от слабия ни нет. Как така повторно същата шарка? Милата ти, секунда почивка нямаш. Ние днес бяхме с възпалено ухо, но въпреки това, детето се постара да унищожи още малко от тортата Simple Smile))

# 276
Най-после я свърших.Тандури,снимките утре ще ти ги пратя.

# 277
Супер, Barcela!

Дими, не е същата шарка, друга, ама казах "пак" шарка, защото не ни е първата. Вече дори се изморих да ги броя. ooooh! Ама вече е по-добре.

# 278
Tandoori пратих ти снимките,кажи ако си ги получила.

# 279
Tandoori пратих ти снимките,кажи ако си ги получила.

Писах ти на мейл Simple Smile

# 280
  • варненка от София
Ани, както вървят при мен нещата, утре може и да ти пусна и аз снимките на тортата, налегнах си парцалите и с някои странични ефекти, като отекли крака и разглабен кръст съм почти готова.  Tired

# 281
Ани, както вървят при мен нещата, утре може и да ти пусна и аз снимките на тортата, налегнах си парцалите и с някои странични ефекти, като отекли крака и разглабен кръст съм почти готова.  Tired

Не се притеснявай! Когато си готова, тогава! Карай я по-леко, че бебчето още дълго време трябва да седи на топло Wink

# 282
  • София
Tandoori и аз ти пратих снимки Blush

# 283
  • варненка от София
Приключих и аз, довечера като я заколим и снимам парче ще пратя снимки  Mr. Green

# 284
Много изоставам, никакви идеи нямам.... Дано тези събота и неделя да успея с правене и снимки. Много искам да се включа в това предизвикателство, както си трябва с изпипана тортичка.

Общи условия

Активация на акаунт