ФЕВРУАРСКАТА дружина към финалната права отива!

• 17 152
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Албенче,мерси много...за комплимента Embarassed
Ти кажи как мина моренцето...имаше ли кекс в онова джакуззиии???????

# 91
Тони, видях, че си в Банишора, брат ми работи в аптека там и го питах, тяхното бебе е при д-р Делчева в 7-а поликлиника, доволни са, само че не е сигурен дали приема още пациентчета, но може да попиташ.

# 92
За етимологията на името:http://www.imena.hit.bg/ime_sudba.htm; http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=3892

# 93
daya9 благодаря   bouquet и аз четох за Делчева, но ми казаха и че имала много пациенти и трудно поемала нови, но задължително и с нея ще говоря, пък ще видим  Hug

# 94
Toni когато ти падна тапата, това слузесто беше ли съпроводено с кръв?

# 95
 Hug
Тони, нямам думи да опиша просташкото отношение на хората.
Аз също още не съм си приговила багажа за родилното,като че ли момата няма да реши да излезе по-рано, но ще изчакам още няколко дни и ще се стягам.
Излезнаха ми и резултатите от микробиологията-всичко е ОК и аз съм много доволна-но незнам защо казвате че боли, взема се само секрет, даже не се и усеща  newsm78.
Сега отивам да се къпя да не решат да спрат водата и при нас, че огава незнам-нямаме бойлер-ужас.
 Hug

# 96
Десика имаше нещо което приличаше на съсирена кръв, но доколкото знам не е задължително, по-добре се обади на доки. Но дори и това да е тапата, не се притеснявай, това не значи че раждането започва, може и след няколко седмици да родиш /така ми казаха и в ТК, като ми изписаха да пия Магнерот/, но според мен трябва да те види доктор  Hug

# 97
Албенче,мерси много...за комплимента Embarassed
Ти кажи как мина моренцето...имаше ли кекс в онова джакуззиии???????

Беше хубаво, но много топло.  Не можах много да издържа на плажа.  Хе хе какъв кекс какво нещо.... newsm78  аз вече забравих какво беше това.  Нямаше такива подвизи, че не исках да предизвикам раждане или контракции. 

# 98
Desika,ти защо не вземаш да звъннеш до твоят лекар newsm78...може да е нормално....но за всеки случай.

# 99
  • София
УФФФФ Simple Smile
Завърнах се Simple Smile по-точно дотъркалях се обратно Simple Smile Свръх изморена съм и корема ме е стегнал яко, ама толкова добре се чувствам... на мен зимата явно ми влияе супер  Sunglasses

Десика, и според мен това трявба да е била тапата... или част от нея.. Но не е страшо.
ПОследния път на Ж.К. акушерката ми каза като падне тапата /червеникава, жълтеникава или каквато и да е слуз, която може и в крайна сметка да не падне/ да не бързам за болницата - раждането можело да стане до ден-два или не... не било толкова важно това, но подкрепям всички, които са ти препоръчали един профилактичен телефон на док.
Само за инфо:
-ако изтече водата моментално да се тръгва за болницата
-ако започнат контракции - да се изчака докато станат на около 20 минути и тогава пак беж към болницата

исках още 100 неща да изкоментирам, но всичко забравих...

Аз в Т.К. нищо не свърших.. по-точно свърших - записах си часове за утре Simple Smile графикът ми ще е доста натоварен, но ...
10:30 - училище 9 месеца
12:00 - преглед при Ташков
13:30 - запис на тонове

А пък да ви кажа докато кесих да чакам няколко мами дойдоха да раждат - беше много интересно:
желателно е да отидете с придружител, който да ви носи нощница, джапанки и другите дреболии за лична хигиена. Ако ви приемат, се преобличате и му връчвате старите си дрехи... и после изчезвате към родилното Simple Smile
Един татко донесе допълнителен багаж на вече родилата си жена и го даде на охраната /която беше БЕЗКРАЙНО ЛЮБЕЗНА!!!/ а по-късно и новоизлюпената мама се появи
Също така много бебоци ги изписаха Simple Smile
Отново е необходимо придружител да дойде и да ви вземе багажа /обикновено се състоеше от 3-4 огромни торби.. не знам какво имаше вътре/. После вие по нощница и една акушерка с бебока и документите слизате към изписването и там пак изчезвате Simple Smile
Третото нещо което видях, беше, че най-милата картинка е когато дойде татето на свиждане Simple Smile сигурно 20 родилки се видяха с роднините си докато аз бях там - на няколко пъти едвам се устисках да не се разрева...

Дочух случаен разговор - за Т.К. това с отлагането на плановите операции не важи.. както предполагам е  и с другите АГ болници.. но не знам примерно с Окръжна как стоят нещата

И въобще да ви кажа не съжалявам, че почаках пред родилното час и нещо... имах нужда да видя как протича цялата работа... беше ми по-полезно от деня на отворените врати  Peace

Тъй като стана много дълго, няма сега да коментирам имената  Hug

До по-късно и много хубав зимен следобед ви пожелавам   bouquet

# 100
Момичета опитах да я намеря, но както винаги нея я нямаше в кабинета. Казаха ми да звънна след 3 часа, дано поне тогава успея.

Знам, че падането не означава ражданне, но аз съм супер притеснена и изнервена. Вчера на прегледа ми казаха че бебо е 1970 гр. а  на мен ми се струва мн малко.
Не искам да го раждам толкова малък.

# 101
Здравейте и от мен,
най-после ви изчетох.
Тони нямам думи и аман от простакини,знам че и тук във Варна разни докторки са казвали че взимат само деца които нямат проблем при раждането и т.н.,но съм сигурна че ще намериш най-готиния педиатър,заслужавате го с малкия Криско.
Фокси коремчето си е много  сладко и не е голямо за двама юнака особенно.
Деси аз не знам кога ми е паднала тапата предния път,но и аз имах едно подобно нещо преди един ден по тоалетната хартия,нямаше кръв,но знам че може и да няма и че може да се ражда до няколко дена или седмици.Обади се на доки ако искаш да го питаш.Аз не се обадих,че и аз като теб не обичам да му звъня,но мисля че ако почнат болезнени контракции или нещо не усещам бебо като преди все ще разбера.Иска ми се вляза в 9 месец.
Андрея ми харесва Бетунга,а за име с Е - Елена,Емил.
Аз чантата почти я оправих за болницата,не че имам какво толкова да и оправям.
Една част от дрешките от баткото изпрах и изгладих,но ми остават още толкова.Прах ги с Персил Сензитив/щом е сензитив нали става за бебета/ без омекотител,но после ги пуснах и на сушилнята и след нея не ми миришат хубаво.
Днес тук е хубаво времето-4 градуса и усилено се разтапя снега,с баткото ходихме за хляб и търсих чист сняг да прави топки,но нямаше много.
Късмет на всички днес на прегледи  и манипулации.Не знам защо ви е боляло при взимането на секрет,та нали е само е една тънка пръчица накрая като клечка за уши,от какво да боли.Само помня,че доки каза отпусни се , да не би да сте се били стегнали.
Хайде Hug

# 102
 ^desika^,влизам само да ти вдъхна кураж!Дръж се,мила,гледай да не се притесняваш излишно.Лежи повече и не му мисли много,много особено ако нямаш контракции.По-късно звънни на док и решете какво да правите. Hug
А това за размерите не го приемай за чиста монета.Толкова често стават грешки.Ние винаги сме вървяли две седмици напред,при последния преглед ни изкараха една назад.Ама като гледах на екранчето как док замерва размерите  Rolling Eyes  със сигурност са възможни грешки.Важното е да е здрав дори и да излезе по-рано.

# 103
  • София
Десии, Десиии, пак ще те бием. Отивай веднага в болницата, да те прегледат, евентуално да ти влеят някакви медикаменти, моля те, не стой така!

# 104
Дескаааа,беж към докторката и ако трябва там ще я чакаш,докато се появи... Naughty По-добре да си там,отколкото да стоиш вкъщи и да не знаеш какво става....Поне там винаги може да ти се даде навременна помощ за каквото и да е.
Сега може и да ви стане смешно,но аз постоянно си проверям гащите дали има нещо необичайно на тях.Даже  ежедневна превръзка съм си сложила,та ако трябва да се изследва нещо,да имам "проба".Вече съм толкова подготвена психически за всичко,че колкото повече време минава,толкова започвам да ставам по-сигурна в себе си.Даже наум си повтарям постоянно просто да бъда спокойна и всичко ще се нареди...Не че не ме тресе и мене параноята,но гледам да не си вкарвам някакви филми в и без това изтормозената ми главица. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт