"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 709
  • 340
  •   1
Отговори
# 225
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Ако има причина за секцио, то то се поема от здравната каса, т.е. екипа ти го назначава.
Ние взехме матрак на Магнифлекс.

Лекцията беше слаба, както винаги представителката на Авент добре ни позабавлява. Инфото за продуктите spirig беше слабо, 30 мин говореха за стрии - неща дето си ги знаем, но нищо не казаха полезно за продуктите си. Лекарката от Токуда, представи изследването, но можеше още да поговори.

# 226
  • варна
благодаря слънце ,сетих се че се счита за спам но вече беше късно Embarassed

# 227
  • София
radi i bebe какъв матрак взехте? Аз ги гледам в интернет и се чудя този дали е добър, http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4431, защото ще сме с преносима кошара и искаме да е някакъв лек. Четох, че тези които са със кокос могат да предизвикат алергия....
И пак да попитам за тези лекции откъде да проуча за тях и как да се запиша Embarassed?

# 228
Нещо ме е обзело едно тъжно настроение от следобяд. Седя си тук самичка и се чудя какво да правя, нали не ходя на работа  #Crazy вече ми липсва!Ама и половинката не ми дава да ходя - с тоя шкембак, а и по тия поледици!Пък от края на другата седмицата вече официално ще съм си само вкъщи  ooooh! сега поне ме крепи надеждата, че поне за един ден ще се разходя до работата.
Момичета, вие които не ходите на работа от по-отдавна - какво правите по цял ден? Пробвах с книжка, нет,тв...и пак ме хващат магариите  #Crazy

oki4a от сайта на списание 9 месеца: www.9m-bg.com

# 229
Здравейте мамита.Ей много сте писали.Аз искам да се включа относно тези чайчета където казвате.За този който е за кърма незнам надали ще го пия , много не си падам по чай.Но искам да споделя с вас моето впечатление от  чая за колики на Милупа.Преди 7 години когато ми го предложиха моята кака много го обичаше и според мен доста и помагаше. За всичките тези 7 год съм го препоръчвала на доста мои познати мами, а и моята снаха и на двете деца го е давала.Та на мене ми го донасят от Гърция и сега вече съм се снабдила с 4 кутии. Незнайно защо но доколкото съм запозната тук в България май го няма.Чудя се защо като всички останали продукти на Милупа ги има newsm78 newsm78.Ако искате ще го снимам за да го видите.

# 230
Сега се връщам от лекция на "9 месеца", за подарък имахме олио за тяло Балмандол на Spirig. Това много хубаво, но срока му на годност изтича март 2009, при това е 3 години. Как ви се струва? Леко се вбесих, мислех да се позаинтересувам от фирмата, но много мразя такива изпълнения. Като са решили да подаряват, да подаряват, а не да си почистват залежала стока ... все пак ако са им проблем 50 опаковки, каква фирма са.
Веселче,това е Бай Ганьовщината.Ти се ядосваш за подарък с изтекъл срок на госност,а знаеш ли колко такава стока има и за продан. Винаги гледайте маркировката@ макар да съм чувала и за такива които се преопаковат наново с предна дата.
Така е в България... за жалост

ПС: ако беше видяла по-рано трябваше още там на лекцията да им кажеш на всеослушание за да се засрамят поне!
От списания сме печелили адаптирано мляко и каши на милупа и винаги са с изтичащ срок същия месец.Всички награди по списанията са уж реклама ,а чистят стоката.

Матрака ще е  със кокосовите стърготини,такъв имаме и от каката .Доволни сме от него и в бебешките магазини,ги водят за най-добри ,не знам.

за баните-мъжа ми няма нищо да свърши ,по-добре да са си мръсни.Душ-кабината с един препарат,плочките -с друг,батериите с трети,огледалото с четвърти...трябва указание да му напиша!!!

Не разбрах бебе Биляна изписаха ли я или само Таня?

За бейбифона много се чудя,до сега не ми е трябвал и затова мъжа ми ме разубеждава.Но аз си мисля,че ще е необходим при две деца,докато бебето си спи на затворени врати в стята,а каката пее в другата част на апартамента(а той е доста голям и има на буква П коридори )едвали ще го чуя.Четох мнения и отзиви-най-доволни са от филипс и Томи.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 16:39 от marussia

# 231
Момичета, вие които не ходите на работа от по-отдавна - какво правите по цял ден? Пробвах с книжка, нет,тв...и пак ме хващат магариите  #Crazy

oki4a от сайта на списание 9 месеца: www.9m-bg.com
Ами аз повече от месец съм си вкъщи....и за мен времето летииии Crazy.Обикновено ставам късно-към 11, 12 часа(щото вечер се въртя като пумпал и заспивам към 1-2 часа), пия кафе, закусвам, ровя се из нета, излизам на разходки...и то докато се осъзнаеш и деня свършил Laughing.Общо взет зимата няма какво да се прави. Peace
аЗ преглеждам едни списъци за бебето и веднага имам запитвания, относно:
-каната за вода-кажете, тези от вас които са преварявали вода с каната, колко време е нужно? newsm78 Забелязах, че моята за има-няма  2 минути направи водата много гореща, дали е достатъчно или иска повече време newsm78
-какъв кош за мръсните дрехи мислите да вземете...или въобще, в какво ще държите тези дрехи newsm78.Четох, че трябва да бъдат с капак, ама на мен лично онези които ги продават в домашните потреби(за боклука) хич не ми допадат ooooh!

# 232
  • варна
oki4a матрака който взехме не е подходящ за преносима кошара ако ще разнасяш кошарата де,защото е доста обемист  иначе е на хепи дриймс.За кокоса нищо не съм чувала,но това което си харесала мисля че е хубаво
cvetka-koketka и на мен ми е мъчно за работата много ми е скучно

# 233
Белла ами за ад ес превари водата трябва да ври. Няма как да не е гореща  Laughing Аз я преварявах мисля беше 10мин. Но не съм много сигурна, че вече съм забравила. Ще си припомня  Peace

Мръсните дрехи ги събирам все още в отделен кош. То по-скоро е тип голям леген, но с дупки  Peace Имам два такива. За ббето ще ползвам втория.

Нашето матраче за Маги беше най-обикновено и не мръдна почти 3год  Peace Мисля, че си е чист дунапрен и беше към 40лв тогава.

За бебефона. Аз С Маги нямах, защото бяхме в по-малък апартамент. Сега си взех един от Продавалника за 40лв на Джордани. Бях си харесала един на Фишер Прайз, но реших, че за такова нещо не си струва да се дават много пари. Пробвахме го с Маги и се чува много добре всичко  Peace

За кърмата някой се притесняваше, че слизала след 3дни и какво ще го прави бебето до тогава. Ами преди да тръгне кърмата, има коластра. Тя е доста по-различна от кърмата /някой се чудеше/. Много по-хранителна и мазна е. Кърмата в началото е вода, после потича млякото. Коластрата е само хранителна част и е жълтеникава. На бебето в началато му трябва съвсем малко от нея, за да се наяде  Peace Те първо още нямат толкова сили да сучат. Пък и стомахчетата им не са свикнали  Grinning

# 234
Rosita_ta честит рожден ден и от мен  Hug всичко най-хубаво ти желая  bouquet

само да отбележа,днес бях на консултация,бебчо е добре,но се развиваме доста бавно сега сме 1300 гр.  ooooh! не знам как ще наваксаме до март,но има още време,дано наддаде малко повече в края  Praynig

благодаря за пожеланията
Heart Eyes

# 235
  • Варна
Да и аз исках да попитам за матрака,като ще сме с преносима кошарка и ще се местим от един град в друг какъв матрак да взема, защото и той трябва да се пренася  newsm78

# 236
dessiss онзи ден в един магазин видях, че има и сгъваеми матраци  Peace а и цената беше 30-35 лв. нещо такова, то и ние ще сме с кошарка, ама по други причини - няма място къде да сложим дървено легло  ooooh!
Разтърсих се в нета, ето това съм виждала в м-на  Laughing
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-289_291_294-products_id-6359.html

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 17:16 от cvetka-koketka

# 237
Да и аз исках да попитам за матрака,като ще сме с преносима кошарка и ще се местим от един град в друг какъв матрак да взема, защото и той трябва да се пренася  newsm78
И ние сме със сгъваема кошарка и ще си вземем сгъваем матрак-така можеш да го взимаш със себе, като ходите някъде. Peace Цената мисля че е около 40 лв.

# 238
Здравейте,
Честит рожден ден на двете рожденнички днес - Бъдете живи и здрави и много обичани.  bigdance2

Момичета, вие които не ходите на работа от по-отдавна - какво правите по цял ден?
Аз доста отдавна съм си в нас, но през повечето време съм с Радина и винаги има какво да се прави... Тя вече почти се е залепила за мен и няма отърване... Та докато станем, закусим, прибера из нас, наготвя и то станало вечер.... А ако случайно ми остане време шия гоблен.....

Багаж за родилно аз още не съм приготвила, но другата седмица ще направя тази работа. Аз съм си направила списък според желанието на нашата болница и по него ще купувам. Тук в Шумен за превръзки за родилки знам че има, но за такива гащи не съм чувала. Дано намеря, ако не от нета.... Изглеждат ми добре и са практични. Другото което искат в нашата болница са едни постелки за легло - найлонови, за да не се цапат постелките. Също много добро решение.
Помпа за кърма преди не ми е трябвала в болницата. На мен коластрата ми тръгна веднага на другият ден, но не беше много и след кърмене изцеждах на ръка. Но аз бях в болницата само 2 дена.... После като се прибрах започнах да я използвам. Сега ако се наложи мъж ми ще ми я донесе.

А сега да не забравя да честитя ходещите крачета на Яни на Тедсън - леко и безаварийно пътешестване. По-малко обелени коленца.

Лека вечер от нас.

# 239
  • Варна
Еми супер ама къде ги има  newsm78 аз май не съм виждала- в магазин за матраци или в магазините за кошарки
cvetka-koketka  Hug  сега видях че си добавила,мерси много

Общи условия

Активация на акаунт