"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 711
  • 340
  •   1
Отговори
# 210
Честит роцден ден и на двете рожденички!С чудни бебета да се сдобиете!

Ех ,като ви чета ,май взехте вече да се вълнувате и да се сещате за покупките.При мен всичко е на линия,един матрак имам да взема и стерилизатор електрическия на Авент.Колан за следраждане не мога да намеря,само на Чико има навсякъде ,а са по 73лв.Аз два искам единия да е с панталонки,а другия без само корема дето обхваща.Не мога да преценя кой ще е по-удобен .И мисля ,че единия повече за из къщи,а другия навън под дънки.Но ако вземам чико определено ще е само един.

И аз нямам търпение да е март!!!Много искам да избегна 13.03 ,защото е петък! Praynig

И нашата сватба беше много пищна-120 човека ,на мъжа ми родата е от северна България,че всички имаха  транспорт и преспиване от нас.Със всички възможни ритуали-дори на излизане ни писнаха бели гълъби ooooh!  Но беше неверочтно и запомнящо се!за пари няма да споменавам,преди 6 г. цените бяха други!

Да ви се оплача вчера мих и двете ни бани !Толкова миришеха препаратите ,повече не пипам докато родя.Дали съм навредила на бебо,направо се задушавах,очите ми сълзяха ,основно от Доместоса.Не правете такива неща и вие! Naughty 

# 211
marrusia от интернет магазин мисля аз да поръчам коланите и доста по сносни цени

# 212
  • София
zori_tv, споко, мила, не са глупави въпросите ти. Всеки се е учил и ориентирал постепенно. Ще ти кажа, аз какво знам по въпроса, дано съм ти полезна. Значи, може да си родиш без да заплатиш нищо, ако си здравно осигурена де, в такъв случай - не ти трябват никакви уговорки, а просто когато дойде момента се запътваш към болницата, в която си решила да раждаш и там ще те поеме екипът, който е на смяна в момента.  Peace Тогава, обаче нямаш право на избор...
Ако искаш да си при определен доктор (независимо дали е на смяна в момента или не), тогава заплащаш 500 лв. избор на екип на каса.
Ако искаш таткото да присъства, явно както са написали в сайта, задължително трябва да имаш и избор на екип, + само. стая и присъствието. Ти при твоя док по ЗК ли ходиш? Питай си го и него най-добре и виж и той какво ще ти обясни. Успех и да пишеш после.
Ако имаш още въпроси, питай!
dilein, и мен ме избива на паника, ама гледам да се държа още!!!  bowuu Сама си се успокоявам, че всичко ще е наред!  hahaha Чувствам се и аз като паднала от Марс...  Embarassed
marussia, към какъв матрак си се ориентирала? Ако можете и другите да споделят. Мерси!

# 213
  • варна
marussia защо не впрегна мъжлето да почисти баните.Аз на две седмици му връчвам четките и препаратите да търка Mr. Green Mr. Green

# 214
  • варна
За матраче взехме ортопедичен и анти бактериален  на хепи дриймс.Не разбирам много от матрачета но майками работи в ясла и каза че от тези който имали там това матраче било хубаво

# 215
Мами, как сте.Днес ме изписаха от болницата.Лежах за болнични.При нас не плащаме за раждане без значение дали нормално или с операция.Вчера ме гледаха и казаха че може и момиче да е  newsm78 незнам.Няма значение да ми е живо и здраво.Нали ни е първо така че ще се радвам ина едното и на другото.За сега чао от мен и бебчо. Hug

# 216
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Сега се връщам от лекция на "9 месеца", за подарък имахме олио за тяло Балмандол на Spirig. Това много хубаво, но срока му на годност изтича март 2009, при това е 3 години. Как ви се струва? Леко се вбесих, мислех да се позаинтересувам от фирмата, но много мразя такива изпълнения. Като са решили да подаряват, да подаряват, а не да си почистват залежала стока ... все пак ако са им проблем 50 опаковки, каква фирма са.

# 217
Сега се връщам от лекция на "9 месеца", за подарък имахме олио за тяло Балмандол на Spirig. Това много хубаво, но срока му на годност изтича март 2009, при това е 3 години. Как ви се струва? Леко се вбесих, мислех да се позаинтересувам от фирмата, но много мразя такива изпълнения. Като са решили да подаряват, да подаряват, а не да си почистват залежала стока ... все пак ако са им проблем 50 опаковки, каква фирма са.
Веселче,това е Бай Ганьовщината.Ти се ядосваш за подарък с изтекъл срок на госност,а знаеш ли колко такава стока има и за продан. Винаги гледайте маркировката@ макар да съм чувала и за такива които се преопаковат наново с предна дата.
Така е в България... за жалост

ПС: ако беше видяла по-рано трябваше още там на лекцията да им кажеш на всеослушание за да се засрамят поне!

# 218
Дес - аз ползвах бебефон - не си спомням марката, беше ми подарък от приятели от Англия. Това е нещо което задължително ще си купя още от самото начало  Peace . Не мисля да взимам с някакви специални екстри, може би само с лампичка. Иначе за марка не мога да дам съвет - аз лично ще искам да е с голям обхват - да може да се чува от първия етаж на къщата и на двора. Може да се поразровя из форума и да видя за мнения  newsm78

Росита, мислим еднакво! Без екстри (отделно може да се сложи уеб камера, по-евтино излиза), с голям обхват, и аз съм в къща.
Вече рових в мненията и изглеждаха много, но никой не обсъждаше нашите въпроси.  
Graco са много качествени, но тук не ги продават. Писах на приятелка в САЩ да ми донесе ако смогне.
Фишер прайс Light and sound я хвалят във форума, но в Амазон пишат, че е средна работа, и че не си струва 20те долара! Тук струва повече от двойно!
Също са доволни от Филипс.
The Light, не става въпрос за твоя модел, него още не бях виждала, а тази марка я харесвам.
Заинтригува ме модел на Babymoov, но никакви мнения не мога да намеря за него.

А преди бях убедена, че не ми трябва бебефон! Сега не чувам малкия като се събуди, а като станат 2 бебетата какво ще правя!

# 219
  • София
radi i bebe, а можеш ли да споделиш за цената на матрака? Нямам никакви идеи какви цени за детските (бебешки) матраци...  newsm78
vesel4e, много неприятно така, наистина. Тази фирма не съм я чувала... Я, кажи сега за лекцията - интересна ли беше? събрахте ли се някои Софийски мамите?

# 220
леле, докато зготвя вие сте изписали 3 страници.
Ей днес ми е много тежък ден- кръста ме боли, не съм лежала, готвя боб (за първи път, ама много ми се дояде, и сега иде мъка неволя).
За лекциите на 9 месеца съм се записала за 16,23 и 30.
Сега разглеждам разни сайтчета и се опитвам да си направя мой си списък какво още ми остава да купувам.

# 221
  • варна
Съжалявам за въпроса който задавам Embarassed но искам да съм сигурна че съм разбрала.След като съм здравно осигурена като дойде момента отивам в болницата и ме поема екипа които е на смяна.Ами ако се наложи операция тя поема ли се от здравната каса newsm78
И аз вече почнах много да се шашкам Shocked непрекъснато ми се плаче всичко ме дразни.
Добре че сте вие  да ви се по оплаквам

# 222
  • варна
матрачето го купихме за 80лв

# 223
  • варна
за матрака имаше от 30лв до 150 в магазина от който го купихме аз лично исках по евтин но мъжа ми се заинати и взехме този от 80лв

# 224
  • Стара Загора
radi i bebe естествено, че и операцията се поема от здравната каса.
Не е нужно да пишеш 3 поста един след друг - това се счита за СПАМ в темата, просто натисни бутона "РЕДАКТИРАЙ" допиши си пропуснатото и после "ЗАПИШИ". Така цялата информацията ти се запазва в един пост!

Общи условия

Активация на акаунт