"Готини сме ний мадами, а през МАРТ ще бъдем горди мами!"

• 15 682
  • 340
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Много благодаря на всички за топлото посрещане!
Есме, и на теб за изчерпателната информация. И аз съм чувала само хубави неща за Св. Петка и явно ще ги намина като свърша работа (02.02)
На мен освен повишения диоптър, ми плуват едни петънца пред погледа ... няма да е зле да си кажат думата специалистите. Повечето ми познати са качили диоптъра след раждане, а на мен и този ми е много  Confused
Като изчетох последните 2 теми, направо се хванах за главата - ние не сме купували още абсолютно нищо! Още ремонитраме стаята, в която ще живеем тримата. Все си мислех, че е рано...  Thinking   А вие вече сте готови! 

# 76
  • Варна
cvetka-koketka аз ходя от малка на алерголог защото от малка съм патологичен случай,слава богу сега се пооправих,но задължително ходих в началото и сега ще ходя пак към края. Самото изследване не е блезнено,но зависи за какво ще те тестват- за упойки е едно,за лекарства и антибиотици е друго,за лекарстжа ползвани в стоматологията е трети вид, за домашен прах,акари и т.н е съвсем друго,за храни също така че незнам ти към какво ще се тестуваш,за упойките и лекарствата е най-кофти защото ти вкарват малко от веществото и чакат да видят дали ще има реакция,не че боли,но на мен като ми надупчат по 20 игли във всяка ръка и като се надуят после и ставам като динозавър  Laughing

# 77
cvetka ужас не, ами ужас!
Диети на мен няма да ми помогнат. ще трябва някой касапин със сатъра да реже здраво.
Като си помисля че миналото лято бях 55 кг, как се изтървах направо ми идва да се  #2gunfire #2gunfire
то бива лакомия, бива ама мойто не се трае.

# 78
  Здравейте мами. Вече се върнахме от гостито при нашите пооправих багажа и сядам да ви видя как сте.Гледам нова темичка. Поздравления, страхотна е ! Hug Сега ще се връщам назад да ви изчета какво сте обсъждали че да съм в час. После може и аз да се включа в коментар. Добре дошли на новите попълнения  bouquet
 Оставям ви сега за да изчета коментарите.

# 79
dessiss док ми каза да се тествам за упойки и лекарства - та ако недай боже се наложи нещо оперативно да са подготвени.Иска д асе застрахова човека.  А за чувствителната кожа да кажа на алерголога - той щял да прецени. А какъв е тоя тест с игли, ти направо ме стресна - наистина ли са по 20 на всяка ръка. Направо страх ме хвана  Sad

# 80
dessissблизо съм по час до теб,ако те засека ще те боцна по коремчето да ме познаеш Joy 

ronja77 не съм мислила за торакс.А водно раждане има ли в Пловдив?

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 17:32 от kremmyto

# 81
  • Варна
cvetka-koketka Не се шашкай при теб няма да са по 20  Hug на мен ми слагат по толкова защото имам алергия кам всякакви лекарства,ама аз съм специален случай. Сега и аз ще ходя само за упойките които може да се наложи при евентуална операция, а те са малко. С една игла ще ти драсне няколко черти и върху одрасканото ще сложи по една капка от упойките които ще пробва,и това е,след 30 мин ще премери колко са се поддули чертите и това е,ако имаш алергия ще се поддуят според това колко е силна алергията ти,а ако нямаш няма да се поддуят. Нито боли нито после си личи  Hug  За лекарствата теста е да ти ги вкарат подкожно и пак така се измерват после, а за чуствителна кожа,май се взима кръв и там вече те я изследват с различни алергени-дом.прах,акари,пухчета от дървета и т.н

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 17:37 от dessiss

# 82
Здравейте аз рядко пиша,но ви чета редовно Simple Smile.имам въпросче към kremmyto.Искам да те питам защо се зачудваш за раждане при доктор Кръшков?Питам те защото и аз съм при него .Благодаря предварително а на всички мами  Hug

# 83
Lorito85 просто до сега съм ходила само веднъж при него,в понеделник ми е за втори път,иза  толкова кратко време не мога да преценя какъв е.

# 84
  • Варна
kremmyto разчитам на това  Hug  Мин. път бая се събрахме че докито беше на секцио и се забави та се събрахме за 3 часа напред момичетата,така че може и сега да се засечем,но аз не те познавам   newsm78

# 85
  • Sofia
... ... ... Аз имам телефонните номера на много от Софийските мами, пък и нали вихрогончето си ни чете, пък и живот и здраве, ще я правя горда леля (ах, на мен колко си ми харесва да съм леля  Heart Eyes), най-вероятно, да я помоля тя да ме оповести и да се похвали (живот и здраве, само да стигнем до там).
Моля ви, не ме плашете и мен със смяна за пола, едно че нямаме мъжко име, друго, че така съм си свикнала с идеята за момиченце!
slancetoo, мерси за новата темичка, много сладички тези слончета! ... ... ...

естествено, че ще съм на линия, не само за теб, роска, но и за всички, които ще изявят желание да им стана "доносник"  Grinning - отворена съм на лични бележки да се разбирам  Hug  Heart Eyes

може да си 99,999% настроен за момиче/момче, но си остави поне 0,001% съмнение, че може да гушнеш човече от противоположния пол - това е моето лично мнение  Peace   bouquet

# 86
cvetka-koketka, аз също ще ходя да ме тестват. Направих алергия в началото на бременността. Днес дори говорих с докито и тя ми каза на следващата ЖК /23.01.08/ ще ми донесе списъка с медикаментите. Така че и аз съм натам, може да отидем заедно  Wink
Мен днес док ме похвалиха, че не съм качила по празниците. Е, как да кача, като докато другите си хапваха баклавички и лакомства аз папках варени картофки и сиренце...

# 87
kremmyto разчитам на това  Hug  Мин. път бая се събрахме че докито беше на секцио и се забави та се събрахме за 3 часа напред момичетата,така че може и сега да се засечем,но аз не те познавам   newsm78

хе,и аз бях от чакащите,но не знам дали за една и съща дата става въпрос,но определено не съм те разпознала.този път ще оглеждам по внимателно

# 88
dessiss благодаря за разясненията. Успокои ме  Hug
kikoimery аз ще ходя на алерголог тук в Перник. Щото по София не смея много-много сама да ходя по тези поледици, пък не мога да ангажирам нашите да ме придружават постоянно  Hug

# 89
  • София
veroniki, айде и на теб добре завърнала се! Знаеш ли какво забелязах - от цялата група за 18ти (8 мамита), само ти ни оцветяваш в синьо Simple Smile май голяма борба ще падне за твоя юнак, с толкова ухажорки Wink Бързо да оздравява и баткото! И честита ви годишнина! Много любов и разбирателство и топлина и хармония. А, защо пишеш, че тези комплектчета с по 10 неща вътре, после почти нищо не използваш от тях? Стана ми интересно, защото аз на такъв вариант съм се спряла май...  newsm78
vily_st, успех на мъж ти за интервюто, стискаме палци. После да се похвалиш, ако станала работата! Мале, и колко бременни сте само в твоя офис... Не мога да повярвам... голяма ли ви е фирмата? А, тя и росита писала и тя за много бебета.... мале, завиждам ви чак... аз пък съм самичка в нашия офис.  Whistling
Есме, браво за успешния преглед!
Честит бабин ден, по този повод да си пожелаем всички да сме доволни от "бабите", които ще ни израждат! Wink
krisi99, цветка, не мислете сега за килограмите (и аз така правя). После заедно ще си даваме кураж и за отслабването...
Не е ли рано за алергичния тест? Може сега да нямаме алергия към нещо, а като наближи повече раждането, да имаме... Всъщност, кога се прави? Аз си мислех, че най накрая...  newsm78
Лека вечер и цункиииии

Общи условия

Активация на акаунт