И през Новата Година здраве, берекет в Бургас да има - 69

• 19 067
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
    Пък аз съм си вкъщи на уиски с утеха  Tired

# 91
Момичета,някоя от вас ще пуска ли скоро поръчка в Ларедут,щото аз онзиден пусках,а днес съм си харесала едно саке  Embarassed

# 92
спокойно iveto_  не си сама ние сме на вино и луканка на скара... Wine Glass

Ренито аз така и не ми стана ясна системата с този сайт, ама имам голям мерак да поръчам нещо от там не за мен ама за малката ми госпожица... Hug

# 93
Ох,къде ми беше да инсталирам тази програма,сега като погледна колко градуса е вън и не ми се мърда  Laughing

# 94
Foxmamma всъщност е мн елементарно,само някой трябва да ти покаже  Wink Даже френски не ти трябва.Гледаш,всичко е снимано,отбелязваш размер и цвят и слагаш в кошницата  Flutter

# 95
Програма за времето имаме ето тази:

http://www.theweathernetwork.com/desktop/helpweathereye?ref=wxeyehelp

Бубичко, споко. Това е най- важното сега. Бебето усеща, че си изнервена иии ще си седи на топло в корема. От собствен опит ти го казвам. " Поговори " с него.  Wink Макар че при мен нищо не помагаше, но аз бях стресирана с това, че ако не родя до еди кога си, секцио, секцио, секцио. Така и не се освободих от този стрес и страх. Което също ми навреди.

# 96
Здравейте, мога ли да запитам мамите от Бургас, къде и кога са си правили Фетална Морфология, срува ми се, че тук май няма обучен човек за тая дейност, като се има предвид, че за страната са десетина ......

# 97
Точно преди година ходих при д-р Калчева. Доволна бях, но да отбележа, че нямах и проблеми никакви. Ако имаш някакви притеснения и оплаквания ходи във Варна, София. Преди известно време разбрах, че във "Света София" имат нов 4Д ехограф, но който е ходил ще ти каже. Желая ти късмет Стела!

# 98
Ренито, пусни линковете с размер и цвят на ЛС  Laughing имам няколко нещица и довечера като заспят я пускам  Hug

... зле ми е, май прекалих с нещо, ама с какво  newsm78

# 99
Амелия    love001 love001  love001

Голяма краста ме гони с тоя Ларедут  ooooh!

# 100

Ками ако разбереш, свиркай че и аз се чудя днес  ooooh!

# 101
  • България

Ками ако разбереш, свиркай че и аз се чудя днес  ooooh!
И аз така , ама знам от какво е  Mr. Green

# 102
Програма за времето имаме ето тази:
Бубичко, споко. Това е най- важното сега. Бебето усеща, че си изнервена иии ще си седи на топло в корема. От собствен опит ти го казвам. " Поговори " с него.  Wink Макар че при мен нищо не помагаше, но аз бях стресирана с това, че ако не родя до еди кога си, секцио, секцио, секцио. Така и не се освободих от този стрес и страх. Което също ми навреди.
Сигурно имаш право. Приготвила съм се да раждам от както съм излязла в майчинство 45 дена преди термин. Още не бях влязла в деветия, когато багажа и всичко останало ми беше готово и единственото, което ми остана е само да чакам. Може би остана само чаршафите в кошарката да сложа, но не съм ги сложила да не се прашат. И с Дени така беше. Тръгна да излиза шест дена след термина и то само защото на другата сутрин вече ме взимаха в патология, та от няма и къде вече. 
Хайде весел ден на всички и много усмивки. Аз смятам да поисляза да насъбера малко студ.

# 103
  • Бургас
Bubu4ko, много познато ми звучи това. И моята госпожица я чакахме уж по-рано, с всичко приготвено (тогава имаше пълни списъци за родилката и за бебето), а тя взе че излезе на 11 ден след термина, защото трябваше да ме приемат в патология на сутринта. Наистина най-важно е да не се притесняваш ... ще стане, няма обратен път назад ..  Wink. С теб сме, Hug всичко ще мине ок!

# 104
bubi4ko, ходиш ли редовно на запис на тонове? По принцип трябва всеки ден, когато се преносва. Но като ги знам някои от нашите лекари, хич не им се занимава с тази хамалогия Confused
Дано по-скоро реши бебочеството да излиза и всичко да мине леко и гладко! Ама тя май бебката чака да се постопли времето, че в тия студове... Wink

Общи условия

Активация на акаунт